Перейти до змісту

Пила 7/Saw 7

Alexandr92

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

фільм повне гуано,таке по назві чуєш і відразу пропадає бажання даремно тратити дорогоцінний час.... напевно коли дійде до серії так 17-ої,тоді сюжет буде такий - приїхали бомжі на хатку,прийшов поганий дядько,поставив пару щуроловок,а ті хто не попались - дорізав ножем і то так помаленьку,щоб всі глядачі із задоволенням побачили як плавно ріжуться сухожилля і м"язи,тоді вам і такий фільм сподобається (цікаво,може б вам піти попробувати попрацювати на бойні,там також пиляється-ріжеться і море крові).... раджу режисерам для продовження серії хоча б спробувати змінити назву,наприклад - "Лобзік", "Дружба-2", "Напільнік 18" :blush: вибачте що не по темі,просто треба кудись подіти думки щодо такого шедевру

Опубліковано

Згоден. Дістала та піла. Вже й не ясно, з чого там все почалось.

А топікстартеру радив би перечитати правила.

Для пошуку є відповідний розділ.

Опубліковано

фільм в Україні заборонений як для перегляду у кіно, так і на DVD/Blu-ray

А з якого дива?

з того дива, що у наш час, у нашій країні і так достатньо жорстокості та насилля

Опубліковано

Жаль тільки, що заборона нічого не дасть Все-одно будуть всі шукати і дивитися.

а чого одразу ВСІ? я як не бачив 6 пилок, так і сьому дивитись не збираюсь.

з того дива, що у наш час, у нашій країні і так достатньо жорстокості та насилля

угу...але, по моєму, біда не в фільмах.

Опубліковано

хм.... конечно может этот фильм не тянет на ОСКАРА (я имею ввиду пила1 - 2- 3 -4 -5 -6 -7), но Вы меня извините, Рембо 4 части небось все смотрели :) ну там по-ходу не по "головке" вьетнамцев и.т.д гдладили, а Санту-Барбару (извращенческий,кровосмешательный, и.т.д фильм)тоже - эдак серий полторы тыщщи посмотрели? Или таки не смотрели?. Ну если не смотрели , то почему? Ну ненравится не смотрите? Вон клип Мадонны католическая церковь тоже запретила - ВЫ не смотрели, ой !!!!! Да конечно не смотрели. Стивен Сигал - кости с хрустом каждый фильм ломает - ой - простите - это можно. А чего стоит сериал - "Правосудие Декстера" - как он режет всех злодеев без суда и следствия.

Короче .... как говорится на вкус и на цвет - товарищей нет.

Опубліковано

Жаль тільки, що заборона нічого не дасть :angry2: Все-одно будуть всі шукати і дивитися.

а чо так нєгодуєш?

Шкода дітей і підлітків з несформованою психікою. Думаю, ти б не хотів, щоб твоя дитина десь з друзями його глянула, бо ж багато хто каже, що він такий кльовий, ще й заборонений до того.

а чого одразу ВСІ? я як не бачив 6 пилок, так і сьому дивитись не збираюсь.

Ну я так образно сказала :)

Опубліковано

Особисто мене нудить від кровавих сцен в фільмах :dont: "Пилу", якусь одну частину, пробував дивитись але не додивися, закрив плеєра н*х. Сьогодні теж дивився фільмєц Измученный / The Tortured (2010) так тоже чуть не ригнув :dont: Доречі його творці тісамі шо і "пили".

Опубліковано

Шкода дітей і підлітків з несформованою психікою. Думаю, ти б не хотів, щоб твоя дитина десь з друзями його глянула, бо ж багато хто каже, що він такий кльовий, ще й заборонений до того.

ну, а ти сама його бачила?

Доречі його творці тісамі шо і "пили".

ага, пили, їли і курили :)

Опубліковано

ну, а ти сама його бачила?

Бачила, на жаль, навіть кілька частин, тому і проти нього. Якби не бачила, який смисл був би висловлюватися на рахунок цього.

Опубліковано

Бачила, на жаль, навіть кілька частин, тому і проти нього. Якби не бачила, який смисл був би висловлюватися на рахунок цього.

А от 7-му бачила? Тут тема про неї..

Якщо воно таке гидосне, навіщо дивитись "навіть кілька частин"? Мазо?

Опубліковано

А от 7-му бачила? Тут тема про неї..

Якщо воно таке гидосне, навіщо дивитись "навіть кілька частин"? Мазо?

Думаю, що 7-а не набагато відрізняється від тих, що бачила. Нащо було дивитися? Розуму раніше було менше, ніж тепер.

Опубліковано

хм.... конечно может этот фильм не тянет на ОСКАРА (я имею ввиду пила1 - 2- 3 -4 -5 -6 -7), но Вы меня извините, Рембо 4 части небось все смотрели :) ну там по-ходу не по "головке" вьетнамцев и.т.д гдладили, а Санту-Барбару (извращенческий,кровосмешательный, и.т.д фильм)тоже - эдак серий полторы тыщщи посмотрели? Или таки не смотрели?. Ну если не смотрели , то почему? Ну ненравится не смотрите? Вон клип Мадонны католическая церковь тоже запретила - ВЫ не смотрели, ой !!!!! Да конечно не смотрели. Стивен Сигал - кости с хрустом каждый фильм ломает - ой - простите - это можно. А чего стоит сериал - "Правосудие Декстера" - как он режет всех злодеев без суда и следствия.

Короче .... как говорится на вкус и на цвет - товарищей нет.

бідненькій,таке пережив,так ти все передивився,що слів немає..... тут тільки допоможе починати дивитися класику Укр і Російського кіно,моя порада - ваші роздуми!!!

Опубліковано

Скажіть чому ви всі так критично відноситесь до того? Наприклад з 1-4, особливо в другій, ( з 5 всі частини далі без смислу), Розказується чому він почав цим займатися (а саме після того як його дитину вбили, потім ще й в нього рак, він хотів вбити себе). Да фільмів багато жорстоких є, і всі дивилися їх(наприклад крик, кошмар на улице вязов...).Просто над фільмом треба думати, а не як стадо дивитися.

А смисл там простий, що люди на замислюються над своїм життям (курь, наркотики, випивка) все воно губить, або ті люди які беруть взятки, неправльно засудили, вбили.

Опубліковано

шукати смисл треба в фільмах з смислом,і в тих,які можна хоча б додивитись до кінця,а не перемотувати чи заплющувати очі на найбільш закровавлені сцени!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...