Перейти до змісту

Робота в інтернеті

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

masimo, ок, будем стежити за ростом тица, цікаво скільки обійдеться одиниця прокачки твоїм методом. Сам давно хотів провести експеримент з міралінксом. Як на мене 5 статей нічого не дадуть. (в плані ТИЦа).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

Топікстартер пропонує непогану можливість вникнути в тему.

Тому хто в темі така пропозиція може й нецікава. А тому хто хоче навчитися - кращої пропозиції не знайти, оскільки можна реально вникнути.

Самому вникати важко, не дивлячись на те що літератури море. А при співпраці - ідеальна можливість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Доброго дня! Хочу поділитися з вами своїми результатами. Мій строй блог отримав Тіц 10. В день заробляє 6 баксів з продажу ссилок в коротких замітках на біржі ГоуГетЛінкс. Розміщаю дві ссилочкі в день по 3 бакса кожна. Цього місяця заробив 1041.87руб.

skrin.jpg

Ціну підняв, думав заявки на розміщення перестануть приходити... Але так як тематика будівництва популярна, то маю 1 заявку в тиждень. Чекаю наступний апдейт тіц, розраховую на 30 одиниць, тоді ціна моєї замітки буде коштувати мінімум 200 рублів.

Пропозиція першого мого поста залишається в силі. Чекаю ваших дзвінків - 95-137-36-80.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю сквозний :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...