Перейти до змісту

«Падшие люди»

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Часто чую, як одні люди осуджують інших спираючись на власну поведінку, соціальні правила чи релігійні канони: "Зрадив з малолітньоюю шльондрою, а в нього ж жінка і діти", "Коротку спідницю вдягнула, а в неї дупа більша за танк", "Закохалась в іншого - б**дь", "Не втиг розійтись з одною - он вже іншу за ручку водить", "Так добре вчився в школі, такий хороший хлопчик - став алкоголіком", "Мама вчитель, тато інженер - а доця он офіціанткою працює" айайай..... і в тому дусі)))

Не впізлали своїх слів тут?)))

І от, що саме химерне)), тільки хтось скаже щось подібне, через певний час, те в чому вони осуджували одних, трапляється з пліткарями))))).

А що ви скажете про ЦЕ? Чи не настав час нам "дивитися кожному в свою тарілку" ?

"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

тільки хтось скаже щось подібне, через певний час, те в чому вони осуджували одних, трапляється з пліткарями))))).

якшо я скажу, що в когось дупа більша за танк... чи якщо мені не сподобається те, що хтось із знайомих погуляв наліво, маючи 7ю... чи про алкоголізм... то що, у мене теж це все появиться???

інша справа, якщо хтось возмущається з приводу такого, а саме ще гірше...

Чи не настав час нам "дивитися кожному в свою тарілку" ?

та можна дивитися, аби не гадили у неї...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вообще считаю, что больше всего осуждают те, у кого не совсем совесть чиста дабы прикрть чьими-то пороками свои. А осуждать никого не стоит, каждый живет своей жизнью, и неизвесно как у самого она повернется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конфлікт поколінь, хай йому грець.

Не виключено, що ті хто зараз повчає\критикує - самі ж в свій час таке вислуховували від попередників постарше.

О времена, о нравы :).

Час іде, те що раніше було небаченим ужасом - тепер норма поведінки.

Як приклад: 1975рік, "Іронія долі", жінка вперше в історії сов"єтского кіно закурила на екрані тв, тоді - шок! А сьогодні, це як добрий день...

Цікаво, як ми сприйматимем молоде покоління, років за 5-10-20? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не суди , да не судим будешь. Матф. 7;1

ніхто не знає, що кожного з нас чекає завтра, бо, як то кажуть, - "жизнь, с*ка, та еще штука..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так, не засуджувати, а усіляко сприяти бл@дству, алкоголізму та ідіотизму olen.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Человек единственное существо которое вогнало себя в рамки поведения, морали, философии,технологий и предрассудков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

водка яд, е..ться стыдно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 MOTOROLLLA

Тебе хтось образив? Хочеш поговорити про це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 MOTOROLLLA

Хочеш розрадити?)) Бери пляшку - приїзджай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так, не засуджувати, а усіляко сприяти бл@дству, алкоголізму та ідіотизму olen.gif

Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твое мнение.

+ можно иметь свое мнение и не повторять чужих ошибок. Другое дело сунуть нос куда не следует и смаковать подробности чужой жизни.Такое впечатление, что такие люди не имеют ничего интересного в своей так и лезут в чужую жизнь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 MOTOROLLLA

Хочеш розрадити?)) Бери пляшку - приїзджай ;)

Хочу сказати, що в корні з тобою не згідний. Буду писати про себе – я завжди СУЖУ людей. Я не живу на власному острові і не маю такого доходу аби дозволити собі не залишати свій острів. Тому мені приходиться жити і працювати в якомусь суспільстві не зважаючи подобається це мені чи ні. Кожного дня приходиться стикатися з людьми і по службовим питанням і по звичайним житейським. Тупо не аналізувати поведінку, поступки, домовленості людей, які самим прямим чином впливають на мене (не розглядаємо аспект сім’ї). Аналізуючи все вищеописане я роблю ті чи інші висновки, а відтак змінюється моє ставлення до людей. Те що я назвав би когось шльондрою чи ні не змінило б вже зробленого висновку.

Остерігайся тих хто посміхається тобі в очі, а не говорить те що він думає.

З.І. Всі судять, тільки мало хто признаються в цьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і маємо опозицію топік стартеру)))

З тобою не згідна, але за розгорнуту відповідь - дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йорік.

Я віднині наказую декретом справедливим:

Заборонити все статтеве блядство!

Всім казай..бам, підарасам, лізбіянкам,

А такжє фєтішістам і нєкрофілам,

І з ними – всім, хто любить блядувати,

Засунуть в жопу лома з нєржавєйкі!

Цей мій декрет – краєугольна цегла

Політики унутрішньой.

Дрочити три рази на день – долг патріотичний

Перед вітчизною всіх чесних громадян!

Цнотливо мастурбацієй займаясь,

Почистимо ми наш народ ї..учий

Від скверни блядства смрадного! Ура!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не аналізувала відношення до себе вчителів і керівників?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти не аналізувала відношення до себе вчителів і керівників?

Моторолка, дєточка, с твоїм атнашенієм к жизні ти нє сможеш здєлать кар"єру, дастічь успєха, взабрацця на високіє щаблі соціальной драбини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одно дело посмотреть на неприемлемое поведение другого и сделать выводы для себя, другое же смаковать чужое грязное белье.+ такое впечатление, что в жизни сплетников действительно ничего интересного нет......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моторолка, дєточка, с твоїм атнашенієм к жизні ти нє сможеш здєлать кар"єру, дастічь успєха, взабрацця на високіє щаблі соціальной драбини

Тактический шаг №1:

усыпить бдительность своего врага

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одно дело посмотреть на неприемлемое поведение другого и сделать выводы для себя, другое же смаковать чужое грязное белье.+ такое впечатление, что в жизни сплетников действительно ничего интересного нет......

канєшно!ну шо за жизнь- ні бухнуть, ні поє..ться...

Тактический шаг №1:

усыпить бдительность своего врага

:D

це знають навіть в школі малі діти, шо лучче перебдіть, ніж недобдіти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оа при чем тут это?Если есть чем занятся, то не обращаешь внимания на чужие дела!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оа при чем тут это?Если есть чем занятся, то не обращаешь внимания на чужие дела!!!!!

:ok2:

Саме тому в Японії і процвітає :0134: в міському транспорті! (і ще 4 контрольних !!!!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да уж сильно б..дей идиотов и алкашей волнует твре мнение.

ви, бачу добре знайомі з тим, що хвилює ці категорії населення. це у вас професійне чи так житейське?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ви скажете про ЦЕ?

..кожен вибирає шлях по волі сам собі © бумбокс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Час іде, те що раніше було небаченим ужасом - тепер норма поведінки.

Як приклад: 1975рік, "Іронія долі", жінка вперше в історії сов"єтского кіно закурила на екрані тв, тоді - шок! А сьогодні, це як добрий день...

але це не означає, що ми маємо виправдовуватись цим. час іде і приносить щось нове...але можна вибирати, що з того нового взяти для себе.

і є різниця, що плітки розпускати, а що висловити своє нєгодованіє з приводу чогось.а якщо воно ще сказано "в очі", то що в тому поганого?

Остерігайся тих хто посміхається тобі в очі, а не говорить те що він думає.

вот!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приклад з самого себе :)

Інколи ловлю на думці, що осуджую різних людей. Але відразу з'являється думка, що я не краще їх самих, а можливо і гірший. І тому це залишається тільки у моїй голові. І ніколи не розповідаю пліток іншим. Усі мої міркування про інших, залишаються при мені. Я думаю, що так правильно. Пліткувати сам з собою і не виносити це на люди. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...