Перейти до змісту

100 ДТП з маршрутками

fedot

Рекомендовані повідомлення

З початку року на Волині сталося понад 100 ДТП за участю маршруток - за даними каналу НТН.

Крім того, "порадували" кадри ранішнього патрулювання ДАЙ і як наслідок - нетверезий водій, що перевозив пасажирів...Я, чесно кажучи, офігєл...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З початку року на Волині сталося понад 100 ДТП за участю маршруток - за даними каналу НТН.

Крім того, "порадували" кадри ранішнього патрулювання ДАЙ і як наслідок - нетверезий водій, що перевозив пасажирів...Я, чесно кажучи, офігєл...

Я колись з таким вгашеним джигітом їхав, на 30. Той умат розвернувся в салон і клеївся до дівок, а газував лівою ногою і на дорогу дивився раз в секунд 10-20.

П.С. Допишу, бо почитав дописувачів нижче і не можу промовчати: ребята, не нада ля-ля. Маршрутчики такі ж самі люди як і всі, і в більшості своїй - це нормальні адекватні люди. За участю інших транспортних засобів, сталося набагато більше ДТП, це ж не означає, що інші водії ще гірші за маршрутчиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 автору за тему

быдляки водили маршрутных такси начяли сильно раздражать на дороге вот вам примеры - на против торгового центра слон есть для них парковка так нет нада за маршрутчиками которые припаркованы одна становиться за ними и по дороге уже две легковушки не разменуться :mdr: я личьно проезжая мимо такого мудака останавливаюсь открываю форточьку и машу ему мол иди на контакт потом грубо посылаю его на х-й и спрашиваю нахера так парковаться а он невинными глазами мол че ты от меня хочеш?

второй пример в центре с остановки от цума и готеля украина они отезжаут пох шо ты уже пол своего авто завел за их гавновоз

забыл и с центрального ряда возле цума они тоже могут ехать прямо хоття по правилам толко поворот на право и менты которые там на пятачьке стоят почемуто их не останавливают а обичьному легковику бежит чуть не падает махает своей палкой

у меня появилось впечатление что хазяева маршруток платят ментам какуето таксу за месяц и те закрывают глаза на ихни нарушения а водили в свою очередь чувствуют безнаказанность-мол хазяин уже заплатил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема на них управи, а так хочеться їх прижучити :mdr:

99 % водії сілюки безмозгіл які купили права, вони навіть з пасажирами спілкуватись не вміють, ще й люблять курити за рульом і пизд... по мобілках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема на них управи, а так хочеться їх прижучити :mdr:

99 % водії сілюки безмозгіл які купили права, вони навіть з пасажирами спілкуватись не вміють, ще й люблять курити за рульом і пизд... по мобілках.

отож ідеш компанією в такому маршрутному не полінись дати по іблу воділі дивись і навчаться :ok:

тікі не під чяс руху :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене була історія з одним дибілом в центрі, так він старий пердун ще й битись думав. Закінчилось це тим шо пбув покликаний гаішник який стояв на кольці в центрі і йому було викладено порушення маршутиста. Мент [censored] сказав до мене "ти їдь а я розберусь". Я сів відїхав до прокуратори і дивлюсь в зеркало а мент [censored] віддав водієві права тіпа посміялись, той сів в маршутку і поїхав. А його порушення було те шо він при повороті до зупинки цума,їхавши по правій смузі - малоо того шо на переході переходив в лівий ряд то ще й мене випхав на встречку. [censored] буду підрам фари бити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їздять, мля, як хочуть...

то по двох смугах одночасно, то зупиняються на дорозі (не в карманчику) для висадки пасажирів, то стартують без поворотів - х.з. коли він рушить!

саме гірше що гайці ніяк не реагують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їздять, мля, як хочуть...

то по двох смугах одночасно, то зупиняються на дорозі (не в карманчику) для висадки пасажирів, то стартують без поворотів - х.з. коли він рушить!

саме гірше що гайці ніяк не реагують.

платить хазяін маршруткі певну таксу гаішнікам а воділи себе чуствують на раслабухі-так шо вихід підрізаіш обідчіка виходиш і бьєш бо і*лу :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти серйозно налаштований... :mdr:

маладцо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один із мною "найулюбленіших" способів їзди маршруток - ще не встиг спинитися на зупинці, а вже лівого поворота тицьнув - я, мовляв, відїжджаю...І от думай - дати дорогу по ПДР, чи нарватися на можливий протокол від ДАЙ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти серйозно налаштований... :mdr:

маладцо!

Та нє, це в інтернетах всі такі грозні, ну... тіпа... так модно, во.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один із мною "найулюбленіших" способів їзди маршруток - ще не встиг спинитися на зупинці, а вже лівого поворота тицьнув - я, мовляв, відїжджаю...І от думай - дати дорогу по ПДР, чи нарватися на можливий протокол від ДАЙ...

згідно правил дорогу потрібно дати в тому випадку, коли МТЗ виїжає з "карманчика". в разі коли МТЗ зупинився на краю проїжої частини і йому створює перешкоду припаркована попереду автівка - то це вже його проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте зробим благодійний фонд, будем скидаться мінтярам по 100 ре в місяць, але тоді і ми бум їздити як хочем, захочем і навалим на лобовому маршутчику і нам за це ніц не буде ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...