Перейти до змісту

Межигір’я - мєсто обітанія богов...

kudrom

Скільки будемо терпіти цю владу?  

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

а можна спитати, що ти розумієш під поняттями "інтелігенція" і "середній клас"? дуже схоже, що у твоєму розумінні одне і те ж.:)

Поняття різні, це так, але хочеться щоб співпадали :), ну і я мав на увазі інтернет-спільноту.

а ще цікавить, чи точно ті, хто тут люблять поговорити в стилі "страну спасут расстрєли", самі змогли би стріляти і витримати, коли стрілятимуть у них?(чи "куме, а якщо нас уб"ють? - а нас же за що"):) а то, знаєтє лі, здіти не мішки носити

Ну ось і я про те, твоя логіка майже незаперечна, одне тільки - дітям нашим теж рабами бути, але ж ми тільки про себе думаємо, правда? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

"у свободы недецкое злое лицо"

анука, намалюй картінку вільного суспільства:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одне тільки - дітям нашим теж рабами бути...

Тобто ми зараз, вибачте, ну того ... раби ? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні ми не раби.

Але мабуть хочемо ними стати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і я мав на увазі інтернет-спільноту.

яка зробить нову гру "Революція в Україні" :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого, ще експропреіруємо "Межигір'я".

Правда цих без крові не прогониш нажаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Польщу хочеш?

так. хочу.

Правильно - ділити по дніпру! правобережна до польщі, лівобережна до росії :)

і це хочу...

а потім потім попросиш, мо, хто й розстріляє чому б не почати "всіх" з тебе??

а без цього взагалі ніяк...

П.С. але це все лишиться на словах... чи у літерах утф-8 формату...

а шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Польщу хочеш?

так. хочу.

так виїдь і не ї..и мозги людям з розділом.

Правильно - ділити по дніпру! правобережна до польщі, лівобережна до росії  :)

і це хочу...

а потім потім попросиш, мо, хто й розстріляє чому б не почати "всіх" з тебе??

а без цього взагалі ніяк...

от з тебе хай і починають.гляди, й ділити не прийдеться

а шкода...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посил цієї теми зрозумілий - хочеш щось зробити, почни із себе... От віддав би Янукович Міжгір'я - відразу б купа проблем в Україні вирішилася . Кожному українцю кусочок землі звідти дістався (хтось навіть підраховував скільки саме), та й чиновники потім в єдиному пориві (чи під страхом покарань) почали віддавати нажите неправедним шляхом народне добро і боротьба з корупцією пішла б як по маслу.

...правда скоро б виявилось, що в чиновників то нічого такого нема, бо їхні квартири-будинки-дачі-машини і т.п. "записані" на дружин, мам, тещ, тьоть, дядь та інших далеких і близьких родичів. А рахунки в банках якщо і є, то банки ці, здебільшого, швейцарські чи кіпріотські... А ще треба б було трусонути лікарів які при з/п у 200 у.о їздять на автомобілях за 20 тис. у.о. А ще викладачів вишів у яких схожі ситуації. І бізнесменів, які роками декларують 500 тис виручки в рік і купують ті самі будинки, машини і т.д. Тобто, вертаємось до "кореня" проблеми - експропріовуємо експропріоване. Заберемо і поділимо.

Як же приємно слухати і читати було в дитинстві казки про дідуся Леніна який пив чайок без цукру і заварки. А потім схожі байки про "руки які нічого не крали", про прем'єршу, котра жила в будинку друзів дуже скромно, про лідера партії у власності якого є лише двокімнатна квартира. "Людям нужни лєгєнди".

P.S. І таки да - зачарованим пора вже розачаровуватись, фанатам -розфаначуватись, бо справедливості нема, не було і не буде, як і чесних і бідних політиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти уже розфанатилась?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, нічого собі Ви завернули... Зрозумійте, справа не в тому, що забрати в Янукла Межигір'я і у всіх все стане добре. Справа у самому факті - як він це зробив, і за які гроші? Він один з багатьох. Ніхто не говорить, що і ЮВТ і ВАЮ - святі.

Оффтоп

P.S. Luychi, чесно кажучи, я дивуюсь такій Вашій палкій підтримці Януковича. Для мене не зовсім зрозуміло, як людина з Зах. України може підтримувати таку людину і партію, яка практично повністю заперечує усе українське і, крім того, які зневажливо ставляться до тієї самої Зах. України. Це все одно, якби єврей став прихильником НСДАП або членом цієї партії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єврей став прихильником НСДАП або членом цієї партії.

Хай пробачать мені модери оффтоп, але: я Вас певно здивую, але Гітлер був євреєм :) Так що - все логічно ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну да. Тільки він наполовину був. Точно. Ви мене не здивували.

Тоді все стає на свої місця.

Хоча я мав на увазі самого простого єврея.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да пробачать мені модери оффтоп, але: я Вас певно здивую, але Гітлер був євреєм

ааааааааа как тіпєрь жить?? :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, а, ну да - забув підписатись. :)

Ваш К.О.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти уже розфанатилась?

Та куди там розфанатилась - як і раньше, без барабана, транспаранта і шапочки "Я love Янукович" з дому не виходжу. Ми фанати всі такі.

А про патріотизм - от Франко, той що Іван, він був українським патріотом? І великим українським поетом? А Михайло Грушевський - певно теж був і патріотом України, і її істориком. Так?

Та Франко в певний час посварився із Грушевським і його командою, і до кінця своїх днів з ними не спілкувався, відійшовши від "правих" ідей і потім "совєти" активно пропагували його творчість називаючи соціалістом, але забуваючи про його українськість. Не будьте, шановні, однобокі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стидаюсь спитати, Luychi, а Ви на лаври кого претендуєте - Грушевського чи Франка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стидаюсь спитати, Luychi, а Ви на лаври кого претендуєте - Грушевського чи Франка?

"Нєт рєбята я нє гордий... " нащо мені ті лаври. Я пиво люблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я взагалі не розумію про що тема... Кожен живе як може... А дехто як хоче.

А по фото - це не будинок такий великий, це просто будівельники такі маленькі :rolleyes:...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба це відповідь? Пфуй... Как пошло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба це відповідь? Пфуй... Как пошло...

Ну може і пішло, може і как... Вам видніше.

Та я не можу порівнювати себе з гігантами української минувшини, просто стереотипи дістали. Патріоти не ті, хто тільки в правих течіях пливе, і не тільки ті хто про ковбасу дешеву говорять , то про народ дбають. Ви зі мною згідні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В загальному - так, згідний.

Але це погодження не має ніякого відношення ні до Вас особисто, ні до Ваших політ.поглядів, ні до Партії Регіонів.

Підпис у Вашому аккаунті "Страх забирає половину життя" - повністю відображає стан сьогоднішніх речей в Україні, які склалися після перемоги Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патріоти не ті, хто тільки в правих течіях пливе, і не тільки ті хто про ковбасу дешеву говорять , то про народ дбають. Ви зі мною згідні?

А хто такі патріоти? Вони взагалі в природі існують? Але це вже інша тема :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патріоти не ті, хто тільки в правих течіях пливе, і не тільки ті хто про ковбасу дешеву говорять , то про народ дбають.

табачник, наприклад, в правих течіях не пливе, про ковбасу дешеву не говорить, про народ "дбає", отже, патріот? а я то думав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...