Перейти до змісту

H&M

frigi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та стартуйте вже з відкритям.

Схема роботи буде в кращому варіанті як в фірмовому магазині "Адідас" що по Л. Українки (маг. в списку авторизованих магазинів на офф сайті), а товар ги ги ги, частина оригіналу made in : малазія чи індонезія - то відразу видно по ціні і якості, а решта made in сhina - якість ясно какая а ціна оригінала :). І не нада тут гаваріть що ніби в Китаї нема офф. фабрикі...вона є звичайно, але й тоді весь товар був би з однієї країни.

Так і с H&M - це ніяк не хай-енд товар :lol: , а середній і низкій рівень - робочий клас, є також і супер речі, ціна відповідна їх. І ТС з 10 постом цікавиться зразу ж ціноутворенням - 2 раза :lol: . Раскажи сваєму бухгалтеру, вже давно пасчітано і провіренно і ціни вжн озвучені які будуть, і мейбі як зазвичай укр. варіант бізнесу в 300% накрутка. Лади ганю на рахунорк накруткі, с кітай товара то палюбом...а тут і опт, а звідкіля він ась ? АААА Адеса-мама - ой сорі стопудово не той політ, так би не питали чи відкривати магазин, чи Туркіш Хмельницьк в

Ось так. Чекаю на фірмовий мазазин з справжніми свідоцтвами про співпрацю і звичайно демократичним формуванням ціни - ой.. як жеш так, я ось так - якщо наголос на фірму, то й ціна максимально близька до ціни в світі.

Щасти в бізнесі і менше бруду зі сторони влади і браткофф.

Опубліковано

Дафай - челнока пускать в рейс.

Еті соплі характеризують провал со старта, бізнес-вуман ні кліцу.

Адназначна я куплю за бугром з достафкой дешевше і розміром на глаз і краще.

Большой такой секрет для маленькой такой компанії.

Одежку, бірочкі замовляються - пришивається. Не нуна нікуда далеко їхати :0001:

"Фірма" готова, якість на висоті, ціна доступна - всі довольні поки вірять в силу "ярличка" та підкріпленням зеленого папірця.

Це вам реал схема роботи за якою успішно працюють люди і будуть працювати - різниця тільки в обємі та групі товару.

Приклад групи - жіноча білизна. Бізнес не мій.

Ніякого криміналу - юріст харош.

Я і так сболтнув лишнє.

Опубліковано

шановний...я не позиціоную себе як бізнс вумен. в мене інша сфера діяльності. торгівля не мій "каньок". а працювати по запропонованійвами схемі нема бажання, селяві) нехай в мене буде 50 клієнтів а не 500...але вони будуть задоволені якістю і цінами товару. вам вдалої поїздки на "шопінг за бугром" . якщо квитки вам та візи обійдуться дешевше чим мої "накруткі в 2 раза" ваше право. я не розраховую "на месних мажорав каторие адеваюцца исключительна в еврапейских бутиках ва время отдиха".

Опубліковано

Куди ділась тема - "Ой, а не продать мені децл шмота відомого бренду Н%М" з голосуванням ?

Свої домисли колищуться на рівні меньше блонд тем - приємніше оку :D

Опубліковано

бачу, ви вже скучаєте)))) проте мене теж цікавить куди вона ділась.... ну то таке

Опубліковано

Куди ділась тема - "Ой, а не продать мені децл шмота відомого бренду Н%М" з голосуванням ?

Свої домисли колищуться на рівні  меньше блонд тем - приємніше оку  :D

Не знаю чи у всіх , а в мене деякий час  сьогодні було відкрито опції модератора , з пимпочками закрить тему , удалить тему.   і я для проби грогнув одну свою тему.  :rolleyes:, но ця не моя.  :blush:

Опубліковано

Туди їй і дорога... Кілька нерекламних розділів, і ті загадити хочуть.

Добавлено за трохи часу: Вищенаписаний текст писався тоді, коли і тема про зникнення теми ще була у "talks". Словесному шлаку місце у "відстійнику". Цікаво буде людям - заапають. А автору треба в рекламу подаватись, голосувалку там прикрутити ets.

Опубліковано

)))) менш агресивніше....

а то губки надули...зайшла не туди...написала не те...йди туди...

не подобається - не читайте...йдіть на свіже повітря...прогуляйтесь містом....не гайте часу на форумах, якщо вас дратує те, що тут пишеться.

to VeryFate : пийте антидепресанти...і дай Бог Вам заробляти стільки грошей, щоб дозволяли собі купувати в "чєлночнікав" виключно "дарагиє гламурниє шмоткі"

Опубліковано

Тема превращается в ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ

Товарищ топик стартер не обращайте внимание-животные хоть и дикие ,но не кусаются

Опубліковано

повірте, я не тринькаю свої ємоції і настрій на такі ситуації) я пропускаю стороною а не через себе.

Опубліковано

повірте, я не тринькаю свої ємоції і настрій на такі ситуації) я пропускаю стороною а не через себе.

Вот это правильно :smile-zachot: Открывайтесь и ждите гостей.

Опубліковано

То все ж таки, поділіться з народом результатами маркетингових досліджень. Бути чи не бути, ось в чому питання?

Опубліковано

є кілька варіантів ...поки рано озвучувати...проте я обов"язково повідомлю. до сьогодні, як вищезазначали, це були тільки маркетингові дослідження, які вцілому є задовільними для мене.

Опубліковано

на офф сайті, сподобався конструктор ,'m':50,'p':2}"]Fashion Studio , якщо в наявності буде більшість товарів та помірні ціни, думаю покупців буде чимало

• 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...