Перейти до змісту

H&M

frigi

Рекомендовані повідомлення

Та стартуйте вже з відкритям.

Схема роботи буде в кращому варіанті як в фірмовому магазині "Адідас" що по Л. Українки (маг. в списку авторизованих магазинів на офф сайті), а товар ги ги ги, частина оригіналу made in : малазія чи індонезія - то відразу видно по ціні і якості, а решта made in сhina - якість ясно какая а ціна оригінала :). І не нада тут гаваріть що ніби в Китаї нема офф. фабрикі...вона є звичайно, але й тоді весь товар був би з однієї країни.

Так і с H&M - це ніяк не хай-енд товар :lol: , а середній і низкій рівень - робочий клас, є також і супер речі, ціна відповідна їх. І ТС з 10 постом цікавиться зразу ж ціноутворенням - 2 раза :lol: . Раскажи сваєму бухгалтеру, вже давно пасчітано і провіренно і ціни вжн озвучені які будуть, і мейбі як зазвичай укр. варіант бізнесу в 300% накрутка. Лади ганю на рахунорк накруткі, с кітай товара то палюбом...а тут і опт, а звідкіля він ась ? АААА Адеса-мама - ой сорі стопудово не той політ, так би не питали чи відкривати магазин, чи Туркіш Хмельницьк в

Ось так. Чекаю на фірмовий мазазин з справжніми свідоцтвами про співпрацю і звичайно демократичним формуванням ціни - ой.. як жеш так, я ось так - якщо наголос на фірму, то й ціна максимально близька до ціни в світі.

Щасти в бізнесі і менше бруду зі сторони влади і браткофф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дякую за коменти))) тепер я впевнена, що пора ідею втілювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дафай - челнока пускать в рейс.

Еті соплі характеризують провал со старта, бізнес-вуман ні кліцу.

Адназначна я куплю за бугром з достафкой дешевше і розміром на глаз і краще.

Большой такой секрет для маленькой такой компанії.

Одежку, бірочкі замовляються - пришивається. Не нуна нікуда далеко їхати :0001:

"Фірма" готова, якість на висоті, ціна доступна - всі довольні поки вірять в силу "ярличка" та підкріпленням зеленого папірця.

Це вам реал схема роботи за якою успішно працюють люди і будуть працювати - різниця тільки в обємі та групі товару.

Приклад групи - жіноча білизна. Бізнес не мій.

Ніякого криміналу - юріст харош.

Я і так сболтнув лишнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний...я не позиціоную себе як бізнс вумен. в мене інша сфера діяльності. торгівля не мій "каньок". а працювати по запропонованійвами схемі нема бажання, селяві) нехай в мене буде 50 клієнтів а не 500...але вони будуть задоволені якістю і цінами товару. вам вдалої поїздки на "шопінг за бугром" . якщо квитки вам та візи обійдуться дешевше чим мої "накруткі в 2 раза" ваше право. я не розраховую "на месних мажорав каторие адеваюцца исключительна в еврапейских бутиках ва время отдиха".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди ділась тема - "Ой, а не продать мені децл шмота відомого бренду Н%М" з голосуванням ?

Свої домисли колищуться на рівні меньше блонд тем - приємніше оку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну дик, за рекламу платити потрібно :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу, ви вже скучаєте)))) проте мене теж цікавить куди вона ділась.... ну то таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди ділась тема - "Ой, а не продать мені децл шмота відомого бренду Н%М" з голосуванням ?

Свої домисли колищуться на рівні  меньше блонд тем - приємніше оку  :D

Не знаю чи у всіх , а в мене деякий час  сьогодні було відкрито опції модератора , з пимпочками закрить тему , удалить тему.   і я для проби грогнув одну свою тему.  :rolleyes:, но ця не моя.  :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туди їй і дорога... Кілька нерекламних розділів, і ті загадити хочуть.

Добавлено за трохи часу: Вищенаписаний текст писався тоді, коли і тема про зникнення теми ще була у "talks". Словесному шлаку місце у "відстійнику". Цікаво буде людям - заапають. А автору треба в рекламу подаватись, голосувалку там прикрутити ets.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ті загадити хочуть.

...а ТУТ вопше чістота ідєальна. куда не глянь - скрізь нужНІ теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)))) менш агресивніше....

а то губки надули...зайшла не туди...написала не те...йди туди...

не подобається - не читайте...йдіть на свіже повітря...прогуляйтесь містом....не гайте часу на форумах, якщо вас дратує те, що тут пишеться.

to VeryFate : пийте антидепресанти...і дай Бог Вам заробляти стільки грошей, щоб дозволяли собі купувати в "чєлночнікав" виключно "дарагиє гламурниє шмоткі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема превращается в ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ..ГАВ

Товарищ топик стартер не обращайте внимание-животные хоть и дикие ,но не кусаются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повірте, я не тринькаю свої ємоції і настрій на такі ситуації) я пропускаю стороною а не через себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повірте, я не тринькаю свої ємоції і настрій на такі ситуації) я пропускаю стороною а не через себе.

Вот это правильно :smile-zachot: Открывайтесь и ждите гостей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все ж таки, поділіться з народом результатами маркетингових досліджень. Бути чи не бути, ось в чому питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в якому ТЦ та коли відкриється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є кілька варіантів ...поки рано озвучувати...проте я обов"язково повідомлю. до сьогодні, як вищезазначали, це були тільки маркетингові дослідження, які вцілому є задовільними для мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пишіть про відкриття - обов'язково зайдемо... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на офф сайті, сподобався конструктор ,'m':50,'p':2}"]Fashion Studio , якщо в наявності буде більшість товарів та помірні ціни, думаю покупців буде чимало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

то шо там, магазин відкритий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то шо там, магазин відкритий?

Ага, очередной секонд в підвалі :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...