Перейти до змісту

Продам Nokia N97 black 32gb

KAMATOZ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Nokia N97 32gb повний комплект. В користувані пару місяців.Стан на 5 поміняна передня панель. ще на ньому захисна плівка.

Ціна 3000грн.Можливий обмін з доплатою Samsung B7722 Duos Samsung B5722 Duos Nokia 5800 і тд і тп.)

post-4168-084689500 1287853736_thumb.jpg

post-4168-015129000 1287853760_thumb.jpg

post-4168-060744100 1287853786_thumb.jpg

Опубліковано

Продам Nokia N97 32gb повний комплект. В користувані пару місяців.Стан на 5 поміняна передня панель. ще на ньому захисна плівка.

Ціна 3000грн.Можливий обмін з доплатою Samsung B7722 Duos  Samsung B5722 Duos  Nokia 5800 і тд і тп.)

Панель по якій причині мінялась?

Опубліковано

Мінялася тому що була царапинка (царапнув ключами в кармані) яка трохи нервувала!!!Стоїть нова оригінальна біла панель купувалася за 400грн в оф ділера чек в наявності+відаю рідну чорну панель в досить непоганому стані...

2950грн.

Торг.

Опубліковано

2000 грн (ібо поправ мене якшо не прав) тач міняний а значить шо не оригінал тогошо запчастин до тефонів оригінальних нема просто

е хорошоі і поганоі якості кітайські, навідь сервісникі і ті кітайські беруть бо інших нема. І ціна максимальна йому 2200 але то за умови якби він не розбирався і тач не мінявся а так за твій максимум 1800-2000грн якшо дивуе ціна то вспомни за скільки його тут колись продавали тай незавадило б тобі подивитися його ринкові ціни...

Опубліковано

2000 грн (ібо поправ мене якшо не прав) тач міняний а значить шо не оригінал тогошо запчастин до тефонів оригінальних нема просто

е хорошоі і поганоі якості кітайські, навідь сервісникі і ті кітайські беруть бо інших нема. І ціна максимальна йому 2200 але то за умови якби він не розбирався і тач не мінявся а так за твій максимум 1800-2000грн якшо дивуе ціна то вспомни за скільки його тут колись продавали тай незавадило б тобі подивитися його ринкові ціни...

Канешно неправ!!!!Тач там рідний!!!А неподобаэться вали набазар по ринкові ціни пбачимо куда тебе пошлють за 2200-1800!І надалі на все є свої покупці!...а таким :jeer: гавн... нетурбувати :0011:

2800грн

Опубліковано

Оо чого ти думаєш що тач мінявся?)

Тач точно мінявся тому шо верхня панелька білого кольору а вона е суцільною з тачскріном, і до тогош вона біла а корпус темного кольору а такого вже не бувае, тач точно міняний! !!

Опубліковано

Тач точно мінявся тому шо верхня панелька білого кольору а вона е суцільною з тачскріном, і до тогош вона біла а корпус темного кольору а такого вже не бувае, тач точно міняний! !!

І цим ти доказав шо ти в цьому повний баран! :D

Опубліковано

Канешно неправ!!!!Тач там рідний!!!А неподобаэться вали набазар по ринкові ціни пбачимо куда тебе пошлють за 2200-1800!І надалі на все є свої покупці!...а таким :jeer: гавн... нетурбувати :0011:

2800грн

Ти прикрий но рота тут restar продавав таку за 2200грн в доброму стані і без заміни тачскріну, і на базарі я був сьогодні за 2200грн віддають 3 контейнер як спускатись з другого порерху. так шо я тобі навів цілком переконливі аргументи

І шось у мене така підозра шо ти іі купив у рестата і тепер перепродуеш (барижнічаіш)

..

Опубліковано

І цим ти доказав шо ти в цьому повний баран! :D

Закрий рота дурко ти краше погугли нет а саме оф. Сайт нокіа і подивись в якій варіаціі вона постачалася і в якій кольоровій гамі, ось тоді вже кажи шо я баран! !!! :D

Опубліковано

2800грн

Ти прикрий но рота тут restar продавав таку за 2200грн в доброму стані і без заміни тачскріну, і на базарі я був сьогодні за 2200грн віддають 3 контейнер як спускатись з другого порерху. так шо я тобі навів цілком переконливі аргументи

І шось у мене така підозра шо ти іі купив у рестата і тепер перепродуеш (барижнічаіш)

..

Шо ти тут вперся :jeer: флудер шо ти мені хоч доказати!?Для особо тупих повторяю на все є свій покупець.Куплявся в АЛЛО за 6999грн чек в наявності.

Опубліковано

..

у тій N97 що продавав restar була поломана кнопка блокування тому він її за таку ціну продавав

Опубліковано

..

у тій N97 що продавав restar була поломана кнопка блокування тому він її за таку ціну продавав

кнопка це просто єрунда порівняно вже з заміненим тачскріном на цій нокії кажу з власного досвіду реагує він зовсім не так як той з яким тел випустися з заводу, тай заміна тачскіна вже суттево розгерметизовує повітряну камеру між тачом і екраном, взагалі це вже не те чого хотілося б очікувати !!!

Опубліковано

Саме цікаво те що ніхто із вище вказаних авторів критики !!! не придабавби цей девайс навіть якщоб і панелька не мінялася я впевнений на 99% !!! удачі в продажі!!!

Опубліковано

Саме цікаво те що ніхто із вище вказаних авторів критики !!! не придабавби цей девайс навіть якщоб і панелька не мінялася я впевнений на 99% !!! удачі в продажі!!!

я б придбав якби ціна була 2200-2400грн і тач був рідний

Опубліковано
тай заміна тачскіна вже суттево розгерметизовує повітряну камеру між тачом і екраном
:jeer:

людино,шо ти мелеш?я тебе прошу вспокойся,ти ще скажи шо в космосі озонові ДИРИ і він буде ще гірше з білою панелькою реагувати!?

Опубліковано
тай заміна тачскіна вже суттево розгерметизовує повітряну камеру між тачом і екраном
:jeer:

людино,шо ти мелеш?я тебе прошу вспокойся,ти ще скажи шо в космосі озонові ДИРИ і він буде ще гірше з білою панелькою реагувати!?

не знаєш то не пиши !!! у мене друг в "робим гуді" працює то він мені і сказав і досвід у нього набагато більший ніж у тебе у них є сетифікація Care, а туди просто часто буде попадати пилюка віддача тача буде погана адже він клеїться !!! так шо якшо незнаєш то краще помовчи !!!

Опубліковано

да ну я в цьому мало розбираюся но помоему ето тупость что передня панель разом з тачом менялася) смішно якось xD а подруге телефон норм гарантия чек думаю покупля найде +1 к теме.

Опубліковано

да ну я в цьому мало розбираюся но помоему ето тупость что передня панель разом з тачом менялася) смішно якось xD а подруге телефон норм гарантия чек думаю покупля найде +1 к теме.

Можу з тобою сотовідсотково про це поспорити якшо цікаво то сходи у сервіснік і скажи хай тоді покажуть

Опубліковано

Подивись: http://www.sotmarket.ru/product/touchscreen_nokia_n97_original.html

Опубліковано

я б придбав якби ціна була 2200-2400грн і тач був рідний

Я ж тобі в десятий раз кажу що панель оригінал і мінялася в АЛЛО (де телефон куплявся) за 400грн тачскрін окремо продається і ноштує 200грн тому прикола його купляти вмене нема тому був поставлений тач з рідної чорної панелі!Нетупи!

2750грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...