Перейти до змісту

Міські ігри - задумка стара, але реалізація на вищому рівні


init

Актуальність в нашому місті  

10 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Власне інфо проектаordens.jpg

Как стать участником?

Ну сколько можно смотреть по телевизору на чужие приключения? Сколько можно сидеть за компьютером развлекаясь игрушками, которые кроме мозоли на попе больше вам ничего не дадут? Сколько можно пропивать времени в ночных клубах и кабаках?

Хватит сидеть дома – айда на улицу! Активные городские игры, в которые мы играем, – это мир настоящих, безумных приключений, ярких событий, которые заставляют каждую клеточку вашего организма двигаться, чувствовать, жить!

Какой бы игре вы не отдавали предпочтение, будь то ночной экстремальной "Схватке", дневной творческой "Фотоохоте" или круглосуточным "Мокрым войнам", мы вам ответственно заявляем — удовлетворение гарантированно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитала пост... і нічого не зрозуміла.

Це реклама існуючого (наскільки мені відомо, в Луцьку є дві фірми, що займаються організацією такого роду відпочинку) чи створення нового?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому сайті ще нема Луцька в переліку доменів. Організація ігор цікава, маю на увазі забезпечення. Це не реклама, просто знайшов у мережі, а про луцьких нічого не бачив у мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таких організацій море в Луцьку. Пошарудівши по форуму, можна знайти кількох активних учасників різноманітних проектів. Ключове слово "квест". ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...