Перейти до змісту

Живлення материнської плати

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є плани переходу на AM3. планую придбати материнку Gigabyte GA-880GM-UD2H. конектори живлення на ній 24 і 8-pin. питання: чи буде вона працювати з БЖ на якому конектори 24 і 4-pin? скачав мануал з офіційного сайту - там про це жодного слова. nix.ru каже, що для неї підійдуть як БЖ з 24-8 pin, так і 24-4 pin

Опубліковано

В мене 8-pin на мамці а на БЖ 4-pin працює.

Мамка теж гігабайт але АМ2+

п.с. со старту на мамці на 8 піновому роз'єми половина була закрита кришечкою, якраз та яке не використовується при 4-pin роз'єму БП.

Опубліковано

справа в тому, що про можливість підключення 4-pin при наявності 8-pin конектора Gigabyte говорить у інструкції. припустим у мануалі до мамки Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H про це написано, а от у Gigabyte GA-880GM-UD2H про це ні слова

Himentes, чому?

Опубліковано

Гм.. в мене в специфікації вказано про 4-pin 12В, а в GA-880GM-UD2H нема. Тут два варіанти, або гігабайт вже забули про 4-pin і просто його не вписують, або вони щось намудрували з системою живлення, але тобі по ідеї мало б бути застереження про 4-pin.

Опубліковано

то от мене і цікавить питання чи це вже по замовчуванню можна тицяти 4-pin конектор чи все ж такий фокус не пройде? поки планую ставити якийсь простенький проц і відповідно у серйозному живленні потреби не буде і не доведеться купляти новий БЖ

Опубліковано

додаткові піни вводяться з метою кращого заживлення плати, шоб не просідала напруга.

на вашому місці я б звернув увагу на БЖ і його реальну потужність. багато кітайських БЖ з потужностями завищеними в 2-3 рази використовують тонкі провода 20 а то і 22 AWG, в такому разі і 50 пінів не допоможе.

Хороший БЖ, і товсті провода січенням 18AWG і все буде працювати на ура і на 20+4 пін.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...