Перейти до змісту

Кого обирає форум в мери міста?

invited

271 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якщо голосувати "по правді" то я би довірився кандидату Свободи, а якщо "по расчьоту", то напевне Романюк як найбільш вирогідний і компромісний варіант для всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь

І чому це луччани ведуться на Романюка?  Був "чесним" першим комсомольцем міста, відданий ідеалам комунізму... А потім, тільки з'явилась можливість, під патронатом Тігіпка, комсомльські гроші хап і вже бізнесмени-банкіри. Ну не розумію своїх земляків. Ми, на Західній Україні, штовхаємо в мерське крісло представника поплічників Партії регіонів.   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалко нет варианта-ВСЕХ к стенке.У нас все кандидаты либо бизнесмены либо политики.Чтобы принять участие в выборах надо потратить туеву хучу денег,а отбивать их уже на посту мера-а за чей счет?за наш,за счет тех дорог,того убраного мусора,благоустро и прочих вещей....каким бы кандидат не был воспитаным интелигентным идеалистом он так или иначе должен окупить свою предвыборную кампанию.Так что все меры в том или ином варианте-паразиты и кровопийцы и кого не выбери будет одно и тоже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну Романюк не причому :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую Zerotul!

парад полішучків... :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще порахуйте у сільки обходиться передвиборна кампанія кожного з цих кандидатів на посаду мера :naezd:

Це ж не Сільські Вісті передплатити :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їдучи у маршрутці чув компетентну думку - "Романюк маріонЄтка !"

Частина автобусу кивала головою на згоду :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їдучи у маршрутці чув компетентну думку - "Романюк маріонЄтка !"

Частина автобусу кивала головою на згоду :D

Спорить не буду ... но как по мне это смешно, на марионетку больше смахивает Козюра. Романюку за его марионетство, отвалить прийдётся гоОооОООООРРРАЗДО больше чем Козюре или ...другим у кого за душой пол однокомнатной квартиры и 5 высших образований (это Образно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перефразируя анекдот можно сказать: кто такой Романюк мы выяснили - осталось уточнить цену

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня в ручках держал журнальчик(название к сожалению не отпечаталось в синапсах ПС вроде "Профиль" но не уверен)и как проинформировало меня лицо приближенное к одному из кандидатов,появится в этом журнале стоит 20к+ гривен.Приплюсовать к радио,телевидению,обьявкам и прочей ерунде -шалені гроші получаються

8991.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как "поднимался" Чижик : http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=547

Це все квіточки))) Піднявся він в 90-х, коли його тато був директором ВАТ "Синтетика" і мав причктність до "дєрєбану" завода

Как говорит реклама : " Тому , що він - ГОСПОДАРНИК ! "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Веееди, Козюра, нас смелеее в бой!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Веееди, Козюра, нас смелеее в бой!!! :rolleyes:

ааа с кем собственно таварисчи будете воевать :0123: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що якийсь бомко в літах без стуку зайшов до мене в офіс, ні добрий день ні допобачення, проігнорував моє питання - І що це має означати ? - положило клаптик паперу і пішло

87cb1ae2114f.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грицюк - хароший голова...

але на мою думку: колгоспу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя... Якби я хотів облажати свого конкурента, я б зробив саме так, як тамтой бомко (Otto Kreer, Отправлено Сегодня, 12:45 ), а текст написав би ще дебільніший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу всетаки є явний лідер! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя... Якби я хотів облажати свого конкурента, я б зробив саме так, як тамтой бомко (Otto Kreer, Отправлено Сегодня, 12:45 ), а текст написав би ще дебільніший.

Вчора під вечір по Кравчука ходили дівчата від одного з кандидатів (ніби в депутати) і питали, що громада хоче аби він зробив. Останнє і ключове питання: а Ви чули бодай якусь інформацію про нього? (прізвище не запам*ятав - глав. ред якоїсь газети).

На питання, що він зробив хорошого і що вони самі думають про нього відповідати відмовились.

З.І. Наші кандидати і самі чудово справляються з "підняття" власного рейтингу (читаємо політичні реклами на форумі ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий розказав що сьогодні працівників WOG добровільно-примусово, хочуть загнати в театр для агітації за Романюка!

Хто не прийде той премію не отримає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки що якийсь бомко в літах без стуку зайшов до мене в офіс, ні добрий день ні допобачення, проігнорував моє питання - І що це має означати ? - положило клаптик паперу і пішло

Угу, є таке. До мене теж недавно посеред білого дня дзвонить в двері якась кобіта (і її прихід будить малого, який на той час спав), каже що займається соціальними питаннями і тиче листівку з передвиборчою агітацією Богдани Новарчук, в якій чомусь майже нічого немає про собак, а розписано як вона любить дітей і хвилюється за їх майбутнє (навіть фотка є :). Напевно на собак народ вже не ведеться, потрібно шукати інші проблеми, на яких можна пропіаритися. Як на мене, то треба мати хоч трохи тактовності, і достатньо було кинути свій спам в поштову скриньку, а не ломитися туди, де тебе можливо зовсім не чекають і не бажають бачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грицюк - хароший голова...

але на мою думку: колгоспу.

відсоткам 90 я б навіть трактора не довірив би (інших просто не знаю). розкрадуть.

так що варіант

всіх їх до стінки
мене більш ніж влаштовує. в ідеалі - на уранові рудники. користі більше буде.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що може сказати про Токарського?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Груди в нього волохаті  :D 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Груди в нього волохаті  :D 

Своими глазами видела?☺

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ще й своїми подивись,    :D

Золотого ланцюга не вистачає.

18242-1u.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...