Перейти до змісту

Продам Sony Ericsson Z530i

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам б/в мобільний телефон Sony Ericsson Z530i

Опис моделі http://price.ua/sony_ericsson_z530i/opisanie/38395.html

Стан нормальний (на тверду "4"), робочий. Нещодавно замінено корпус (на новий, обрано дорожчий варіант).

Батарея тримає нормально (приблизно 2 доби).

Є камера, Bluetooth.

Причина продажу - придбано новий, сучаснішого дизайну і дорожчої моделі телефон.

Ціна 285 грн (торг)

Продаж від імені першого власника. Тобто я не власник, але для продажу товар переданий мені. Я не займаюся професійним перепродаж чи "косметичними" або іншими ремонтами телефонів. Історію телефона знаю лише зі слів власника. Ціна визначена власником. Торг можливий!

Прохання: 1. Варіанти обміну не пропонувати. 2. Загальні коментарі типу "Дорого...", "Ну ти..." і т.д. лишити при собі.

3. Манібек відсутній.

Опубліковано

А чому відсутній манібек - це насторожує. ;)

Просто бувають специ, які ніби купують телефон, а насправді лізуть в середину, міняють деталі, а потім повертають.

Тому пропоную при мені покупець все подивиться, попрацює з меню. Зробить кілька дзвінків. 3-5 разів включить-виключить.

Якщо є приховані проблеми - вони відразу дадуть про себе знати. А давати комусь поковирятися у телефоні немає можливості.

Повторюю: телефон пропосили виставити на продаж знайомі. Про якісь конкретні глюки не повідомляли. Але телефон б/в!!!

Повторюю: я не займаюся перепродажем і "косметичним" шаманенням телефонів. Тому витрачати час на багаторазові зустрічі з бажаючими поексперементувати не маю можливості.

Дякую за розуміння!

Опубліковано

А чому відсутній манібек - це насторожує. ;)

Просто бувають специ, які ніби купують телефон, а насправді лізуть в середину, міняють деталі, а потім повертають.

Тому пропоную при мені покупець все подивиться, попрацює з меню. Зробить кілька дзвінків. 3-5 разів включить-виключить.

Якщо є приховані проблеми - вони відразу дадуть про себе знати. А давати комусь поковирятися у телефоні немає можливості.

Повторюю: телефон пропосили виставити на продаж знайомі. Про якісь конкретні глюки не повідомляли. Але телефон б/в!!!

Повторюю: я не займаюся перепродажем і "косметичним" шаманенням телефонів. Тому витрачати час на багаторазові зустрічі з бажаючими поексперементувати не маю можливості.

абсолютно з тобою згоден !!! тут навідь є ще такі люди які беруть телефон ходять з ним а потім через пару днів кажуть що їм щось не понравилось або тел їм непідходить і вимагають вернути гроші !!! Це так виводить з себе, що аж неможна стриматись, це зовсім не відповідає ринковим відносинам !!! І ще велике прохання стосовно цього до модераторів, внесіть будьласка корективи в правила про манібек або створіть нові у яких би зазначалося, що манібек можливий тільки вразі непередбачуваних глюків або дефектів товару що не були замічені покупцем при покупці !!!

Опубліковано

На взаємовигідних умовах передано новому власнику.

Побажання довгої і надійної служби!

Тему можна закрити!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...