Hexus Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 19:24 #1 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 19:24 Дупа має дуже велику популярність. Про це свідчить те, що її щоденно згадують люди різних верств населення, та різних народів. Також про популяність дупи свідчить те, що одне з дикунських племен, які проживають на російському апендиксі обрало дупу переможцем конкурсу "Семь чудєс расіі". Дупа дуже жорстока та химерна і постійно переслідує людину від народження до смерті. От ідеш-ідеш-ідеш, і таке відчуття наче за тобою хтось слідує, повертаєшся - а там нікого... отака вона страшна штука дупа, і з розуму звести може.Для того, щоб полегшити написання різних типів дупи, було придумано скорочення:(_!_) - дупа звичайна (__!__) - жирна дупа (_._) - дупа плоска (!) - худа дупа {_!_} - шикарна дупа (_*_) - геморойна дупа (_zzz_) - дупа змучена (_?_) - дупа безмозгла (_о_) - дупа користована (_О_) - дупа багато разів користована (_$_) - новоруська дупа (_x_) - поцілуй мене в дупу! (_Х_) - залиш мою дупу в спокої! (_^_) - нарвана дупа ("|") - волосата дупа . - дупа, вид із космосу (_~_) - хитра дупа (_ _) - дуже хитра дупа (_e=mc2_) - розумна дупа (_Ъ_) - тверда дупа (_Ь_) - м'яка дупа (_GO_) - іди в дупу ->(_!_) пішов в дупу (_SOS_) - дупа в біді (_#_) - дупа зека {________O________} дуже велика дупа (_100%_) - повна дупа (крилата фраза) (_!_)] - дупа з ручкою (_!_)S - знов дупа з ручкою ->(_!_)-> через дупу (робити що-небудь) (_=_) яка, до дупи, різниця? (_Я_) - Я в дупі... (__Я__) - Я в повній дупі... (_Ми_) - Ми в дупі (_->._) - Іди в дупу! Є(_!_)Э - дупа з вухами c(_o_) - користована дупа з ручкою (_!_)(___!___)(_!_)(__!__) -Кінотеатр
NowhereGirl Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 19:39 #2 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 19:39 ще один забули.. ( qp ) - чоловіча дупа, вид спереду
Alexander47 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 13:18 #4 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 13:18 ω -а мені більше схоже на цицькі старої діви
Hexus Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 17:36 Автор #5 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 17:36 ω -а мені більше схоже на цицькі старої діви ну тоже как вариант, но тема сисек находится по другому адресу тема сисек в - дупа, яка виглядає із-за кутка
IncvizitoR Опубліковано 7 Жовтня, 2010 в 22:40 #6 Опубліковано 7 Жовтня, 2010 в 22:40 ( qp ) - чоловіча дупа, вид спереду*тричі спльовує через плече, хреститься, малює крейдою навколо себе коло*паняночко, та шо ви таке кажете! чоловіча дупа спереду має виглядати лише так: ( db )БЕЗ ВАРІАНТІВ!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.