Jump to content

Recommended Posts


  • Member ID:  5,408
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7,297
  • Reputation:   2,602
  • Joined:  09/11/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Питання в наступному:

Чи можна схрестити ОГО і Beeline в домашніх умовах? Основна вимога - інтернет щоб був від ОГО та прямий доступ до ресурсів мережі Beelin'а при 100 МБітах.

Якщо в когось є подібний досвід прошу поділіться! Ну й суху теорію теж не відкидаю.

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  799
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  2,702
  • Reputation:   61
  • Joined:  11/02/2006
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

впринципе не проблема - старый комп с тремя сетевухами - ставишь на него какой-нить програмный роутер, микротик например, - и прописываешь маршруты на ресурсы ..

вобщемто можно обойтись и средствами винды на твоем компе и двумя сетевухами - но мой личный опыт говорит что ето гемор, и работать будет через ж0пу .. но может у тебя получится wink.gif

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,302
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  2,159
  • Reputation:   19
  • Joined:  07/04/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Можна зробити так: білайновське ходить через білайн, все інше - через телеком. "Плюсувати" швидкість обох каналів не вдасться.

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  5,408
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7,297
  • Reputation:   2,602
  • Joined:  09/11/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Можна зробити так: білайновське ходить через білайн, все інше - через телеком. "Плюсувати" швидкість обох каналів не вдасться.

як це зробити?

Про плюсування мова не йде, лише про використання локалки Білайна.

ІР яку видає АДСЛ 192.168.х.х, білайн 10.х.х.х. Задача зробити так, щоб коли я в браузері набираю Берлога.нет він завертав на локальний ресурс.

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  2,302
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  2,159
  • Reputation:   19
  • Joined:  07/04/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Довго писати, все розжовано давно. Та й невідомо, що у тебе за обладнання, який комп, яка операційна система...

http://tinyurl.com/35kgtuq

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  5,408
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7,297
  • Reputation:   2,602
  • Joined:  09/11/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

"Компутер-рутер" + UserGate 5

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  9,010
  • Group:  Members
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  281
  • Reputation:   15
  • Joined:  07/02/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

вобщемто можно обойтись и средствами винды на твоем компе и двумя сетевухами - но мой личный опыт говорит что ето гемор, и работать будет через ж0пу .. но может у тебя получится wink.gif

Так кожен абонент білайну уже підключений до двох мереж, тобто локальної і vpn яка створюється при підключенні до інету. І все працює без проблем. То в даному випадку вистачить дві мережеві на комп'ютері, і прописати route

для мережі білайну

route -p add 10.0.0.0 mask 255.0.0.0 свой шлюз METRIC 1

і зробити модем шлюзом по замовчанню, для інету

# route add default 192.168.0.1

Поправте якщо помиляюся в чомусь :blush:

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  5,408
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7,297
  • Reputation:   2,602
  • Joined:  09/11/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

А якщо вдома 2 комп"ютера?

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  9,010
  • Group:  Members
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  281
  • Reputation:   15
  • Joined:  07/02/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

А якщо вдома 2 комп"ютера?

Варіантів багато ...

В тебе що уже є? пк під шлюз і модем(якщо так модель) ?

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  5,408
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  7,297
  • Reputation:   2,602
  • Joined:  09/11/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

угу

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  1,923
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  3,971
  • Reputation:   549
  • Joined:  05/21/2007
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

вивчи static routing або купи щось типу цього 3Com® OfficeConnect® Gigabit VPN Firewall або D-LINK DI-LB604, D-Link DFL-800 чи почитай тут

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

  • Member ID:  4,610
  • Group:  Members
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  749
  • Reputation:   4
  • Joined:  05/07/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

нічого вчити не потрібно, а тим більше купувати (окрім мережевої карти), якшо питання відкрите, або є глюки, передзвони мені розповім, в мене все працює на ура, навіть нічого прописувати не потрібно, там все бананно просто :)

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  8,077
  • Group:  Power users
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  11,354
  • Reputation:   4,437
  • Joined:  04/09/2010
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

нічого вчити не потрібно, а тим більше купувати (окрім мережевої карти), якшо питання відкрите, або є глюки, передзвони мені розповім, в мене все працює на ура, навіть нічого прописувати не потрібно, там все бананно просто

напишете потім сюди інструкцію)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...