Jump to content

Продам ADSL Модем D-Link DSL-2600U

Recommended Posts

Posted

Продаю АДСЛ Модем D-link DSL-2600U, спліттер в комплекті, мережевий шнур також, коробочка. Модем працював на ОГО без зауважень, Вай-фай працює та роздає без проблем. Причина продажу - Білайн.

Стан на 5- від нового, колір білий

Ціна - 250 грн. ("розумний "торг вітається).

Posted

Цікавий резерв.

На номер не звонить, на зв"язок не виходить. Якщо сьогодні не зв"яжеться - резерв знято.....

Posted

Я б теж забрав би.

Так, новий 312 грн, а доставка?... Різниця в тому, що відсутня лиш гарантія, а ціна відповідно знижена. Основне що все працює. Хтось може назвати статистику виходу з ладу таких модемів?

Posted

Я б теж забрав би.

Так, новий 312 грн, а доставка?... Різниця в тому, що відсутня лиш гарантія, а ціна відповідно знижена. Основне що все працює. Хтось може назвати статистику виходу з ладу таких модемів?

Частенько ремонтуються в мене. Як правило - конденсатори підводять, частенько - перегрітий процесор, рідше - вхідна мікросхема Broadcom 6301KSG.

Posted

Проблема усіх модемів, а особливо з Вай-фай це температура. Основне його не закривати, а лишати відкритими вентиляційні отвори. Ноутбуки Мікс теж ремонтує, але ж це не означає , що їх не варто купувати...

П.С. Малось на увазі купувати за не дуже адекватну ціну

Posted

Невже в нашому ммісті не має інету від Укртелеком? Модем майже повен комплект, лиш немає гарантії.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...