Перейти до змісту

буксирувальний трос

FOX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть який і де купити хороший буксирувальний трос? Або можливо з чогось його можна зробити?

Опубліковано

Я собі брав трос на 6 метрів. який типу 5 тон витримує, думаю що 2 буде нормально тримати, ще не сезон був провіряти.

Інші на 3 тони як тянеш з нормального болота лопають по 5 раз поки витягнеш.

Опубліковано

в мене був на 5 тон...двойний, прошитий..тянув реально більше 5 тон і витримав...відслужив честюі совістю більше 2 років...купував на форуміл за 120грн 2.5 роки тому...шукаю знову такий...

Опубліковано

Підкажіть який і де купити хороший буксирувальний трос? Або можливо з чогось його можна зробити?

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський,але зараз це забуте слово дефіцит, раніше в авіторів можна було дістати.

Опубліковано

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський

хто вам такі дурниці розповів? ви знаєте різницю між парашютистом, альпіністом і автомобілем?

Опубліковано

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський

хто вам такі дурниці розповів? ви знаєте різницю між парашютистом, альпіністом і автомобілем?

А ви, шановні, поцікавтесь який ривок+розтяг витримує стропа,ця дурниця в мене працювала на 3-х авто,поки не продав разом з авто-жаль.П.С.А ці карабіни ,що зараз на тросах,собачки розгинають,а розігніть альпіністський?

Опубліковано

Шановний, я займався з стропами та карабінами з 1987 року. Тодішній прибалтійський карабін теоретично витримував навантаження у 2,5 тони. 4 "парашутних стропи" лопали при буксируванні буса. Ви не цікавтесь, а логіку підключіть.

Опубліковано

Як я зрозумів ідеальний варіантний парашутна стропа, що використовувалася для десантування ГАЗ 66 :D

0_58730_4ca5f07f_XL.jpg

Опубліковано

Незнаю чи є на нашій формілі такі троси, що посередині мають скручувальний механізм (типу рулетки), тобто трос завжди натянутий і не сунеться по землі таким чином і не стирається і в результаті не лопає.

Незабуваєм просушувати трос після використання :)

Опубліковано

А що збираєтесь тягати і звідки?

В мене на 9 тонн.

во вам статейки по цьому поводу:

Прошлой весной эксперты Авторевю поставили рекорд: по ходу испытаний внедорожников на Дмитровском автополигоне за один раз было порвано пять буксировочных тросов! Причем последний, «десятитонный», трос лопнул в тот момент, когда мы медленно тянули неисправный автомобиль по асфальтовой дороге. Не на шутку разозлившись, мы скупили в автомагазинах чуть ли не всю весеннюю коллекцию «галстуков» и вновь вернулись на полигон, в одну из его лабораторий.

ТРОС ИЛИ «ГАЛСТУК»?

http://www.autoreview.ru/archive/2004/15/galstuk/

І

Правильный рывковый трос

Каждый из нас попадал в ситуацию, когда застрявший автомобиль нужно выдернуть из грязи другой машиной. Но не у каждого из нас был при этом правильный рывковый трос. Динамические, или рывковые, тросы и стропы радикально отличаются от классических буксирных.

Главное их отличие – в способности растягиваться и сжиматься с довольно большой силой. С одной стороны, это здорово, потому что позволяет выдергивать тяжелые автомобили из засады без фатальных последствий для обеих машин. С другой – огромный недостаток, поскольку просто так, без подготовки, грамотно использовать их не получится.

http://www.prado-club.su/forum/index.php?action=printpage;topic=7340.0

Опубліковано

Самий кращий трос-парашутна стропа+карабін альпіністський,але зараз це забуте слово дефіцит, раніше в авіторів можна було дістати.

Самий кращий трос - це той трос, який тебе з болота витяне і не порветься!

Опубліковано

В мене нива тому в принципі під неї трос і шукається. Але ніколи не знаєш, що може трапитися тому хочеться якийсь міцніший, щоб наприклад УАЗ можна було витягти.

+500. Але тут лебідка рулить, але то в в перспективі.

Опубліковано

В мене нива тому в принципі під неї трос і шукається. Але ніколи не знаєш, що може трапитися тому хочеться якийсь міцніший, щоб наприклад УАЗ можна було витягти.

+500. Але тут лебідка рулить, але то в в перспективі.

бери 9-итонник. не ведись на шнурки для ботінок.

Я свій купував на Рівненській, 44. Це під мостом, що біля автозаводу. Заїжаеш як до евроекспреса і в тому ж складі, що евроекспрес тільки на углу фірма. Я там купував собі хімію для мийки і трос на 9 тонн.

трос зачотний. скільки точно коштує, не пам"ятаю. заїдь туди і глянь. Його тобі, я міркую, вистачить.

Опубліковано

На рахунок карабнів... Буксирували автомобіль, був ривок, карабін лопнув, аж розсипався)

Гораздо красивее, когда отрывается карабин от тянущего и попадает в лобовуху и без того обиженному судьбой :) .... в своё время пользовался стропами, да рвались ... зато безопасно :) ... стоит задуматься.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...