Перейти до змісту

Продам Nokia 6290

Lexs2010

Рекомендовані повідомлення

Продам Nokia 6290. Корпус - чорний, задня кришка - пластик типу софт-тач. Працює на 5 з 5ти, а от корпус - 4ка (невеликі потертості сріблястого обрамлення внутрішнього екрану і корпуса, є потертості сріблястого обрамлення зовнішнього екрану, нема заглушки гнізда для ЗП). Корпус орігінальний!!! Батарея 2 дні тримає при нормальному використанні .Опис: http://www.mobile-arsenal.com.ua/nokia/6290/. У білому списку УДЦР. Ціна - 550 грн.Можну поміняти корпус, але тоді буде дорожче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна знижуеться до 540 грн!!! На телефон можна ставити любі сумісні програми! Додаю бонус-micro SD 1Gb. Торг доречний!!! Можна назваті свою ціну, в розумніх межах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти фото закинь, тема оживе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невелі потертості не впливають на роботу! Не плавав і не падав!post-8430-1285592509,46_thumb.jpgpost-8430-1285592607,2_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну за 540, ти його точно не продасиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну за 540, ти його точно не продасиш.

А ціна ще знижуеться до 530 грн!!! Якщо когось зацікавило, можна написати в приват свою ціну! :)Продаю, бо треба грощі! Тому на рахунок ціні домовимось;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300грн йому ціна без комплекту і в такому стані , тому що на варшавці за 440грн і деал стані продають !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як ти мені говорив. так іди і купуй на базар xD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як ти мені говорив. так іди і купуй на базар xD

а знаєш піду і куплю бо вже протягом 2-ох місяців спостерігаю що на борді нормальних людей все менше і менше, а зявляються якісь непонятно хто і ціни гнуть космічні, що навіть невзмозі подумати а чи хтось купить за такі гроші їхній товар !!!

так що допобачення !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300грн йому ціна без комплекту і в такому стані , тому що на варшавці за 440грн і деал стані продають !!!

Уточню деяки деталі!!!

По-перше ніде не написано, що некомплект! В комплекті йдуть навушникі (оригінальні з коробки, не риплять!!!), зарядка оригінальна, карта пам'яти на 1Gb, товарний чек.

По-друге зовнішній вигляд не показник!!! Відсутність сріблястого покриття обумовлено бережним використанням на протязі року в чохлі! На базарі його можуть продавати за 440 грн., але як ви взнаете чи він не ремонтувався і як ним користувався попередній власник? <_<

По-трете як людина захоче дійсно купити, корпус я можу поміняти (без зміни ціни), і на рахунок ціни можна домовитись, або запропонувати свою, яку вона заплатить!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 450 грн!!! Як бонус- якісний mini-USB шур з фільтром від фотоаппарата ( ідеально підходить до пристроів з mini-USB і забеспечуе високу швидкість передачі данних)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...