Перейти до змісту

КУплю тел.

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Nokia E50 сертифікований, стан на 4+, коробка, диск, навушники оригінал на 2 вуха, сертифікат для установки всіх програм, не глючить зовсім, не потертий, дві батареї (одна оригінальна).

Ціна 600 грн.

фото не можу викинути,бо глючить imgstore!!!

Опубліковано

на боарді за 400 продавали Е 50 -1 )

телефон телефону рознь! Ти ж не бачив їх в порівнянні, а писати всі вміють.

Опубліковано

в порівнянні?) хочеш сказати велика різниця?

Різниця невелика, я мав на увазі стани телефонів.

Опубліковано

зараз якщо найду то кину силку. як мені памятається в тої нокії стан на 5- . дай різниця в стані ( корпуса) думаю 200 грн нестоїть

Опубліковано

фото не можу викинути,бо глючить imgstore!!!

давайте почту,то скину.

зараз якщо найду то кину силку. як мені памятається в тої нокії стан на 5- . дай різниця в стані ( корпуса) думаю 200 грн нестоїть

Чому ти його не купив, якщо так ревно відстоюєш тему?

Опубліковано

бо мене такий телефон нецікавить. бо іза таких людей як ти боард вмерає. завишуєте ціни і немає смисла тут сидіти на базарі дешевце мона купити :angry2:

Опубліковано

бо мене такий телефон нецікавить. бо іза таких людей як ти боард вмерає. завишуєте ціни і немає смисла тут сидіти на базарі дешевце мона купити :angry2:

То вали на базар! Хрена ти тут флуд розводиш своїми тупими топіками? Кому треба той знає ціни і вирішує що йому робити! Немає смисла тобі тут сидіти то ще раз повторюю ІДИ НА БАЗАР І ТАМ СИДИ!  :lopata:

Опубліковано

надо будет и піду. і будь поадекватніше я тобі нормально написав ти починаєш агритись. щось неподобається пиши в Пл. не потри тему людині

Опубліковано

Бажано щось з нокії, але розгляну всі запропоновані варіанти!

маю телефон nokia e50. ціна 390 грн. повний комплект

Опубліковано

Не ремонтувався, не плавав, імей білий? Резервую до вияснення

Опубліковано

Не ремонтувався, не плавав, імей білий? Резервую до вияснення

не ремонтувався і не плавав. звісно ж білий. прошита сама останя прошивка.

зарезервовано. але телефон зможу відати лише в понеділок. ще просто нового не забрав. треба контакти перемістити.

ще доречі дам в подарунок карту памяті на 1гб і адаптер до неї

Опубліковано

Цікавлять такі варіанти телефонів як Nokia 6120, Nokia 6300, Nokia n78, Nokia c5, Nokia 2710. в хорошому стані, повній комплектації та з документами! Готовий дати за нормальний апарат до 1000 грн.!

Опубліковано

Можу запропонувати Nokia 6500-slide

Чорно-срібний. Повний комплект (коробка, документи, 2 батареї оригінальні, зарядка, картка на 256 Мб, кабель до телевізора-тюльпан). Чудова камера - 3,2 мегапікселі (зі спалахом). Не гірші фотки і відео як з цифровика.

Практично жодних подряпин нема. Технічний стан - ідеальний.

Колір- чорно-срібний. Все оригінал. Користувалася дружина майже 2 роки. Зараз хоче інший, тож неспішно продаю.

Звичайно, дам манібек. За телефон відповідаю.

Ціна - 960 грн.

Тел. 095-798-58-38

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...