Перейти до змісту

Продам активовані стартові пакети life:) Галичина

snikey

Рекомендовані повідомлення

Пакети активовані, на рахунку грошей немає. Тариф life:) Галичина. Ціна за домовленістю, біля 4 грн за стартовий пакет. Від 100 шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не виникало додаткових питань, опишу тариф, оскільки автор теми цього не зробив...

Дзвінки на всі номери life:), хвилина розмови*                                 0

Дзвінки на номери мереж фіксованого

зв’язку та номери інших операторів

мобільного зв’язку України, хвилина розмови*                                 0,35

Плата за з’єднання                                                                          0

Детальніше: Після першого поповнення на 30 грн та більше одним платежем абоненту нараховується 2000 хвилин для дзвінків по 0 коп на номери life:) на території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської областей кожного календарного місяця без умов щомісячного поповнення та без щоденних обмежень. За межами цих областей дзвінки на номери life:) тарифікуються по 0,35 грн/хв., дзвінки на інші номери по Україні - 1.00 грн/хв. Якщо комусь мало 2000 хвилин - після поповнення на з5 гривень ще 1000 хвилин в місяць. Тариф дійсний з 16.06.2010 по 31.05.2012 включно.

Тепер питання: Чи вже поповнювались ці стартові перший раз на тих 30 гр.?  Чи можна купити поштучно стартові? Якщо так то яка ціна? Вони продаються нові в Луцьку? Дякую.

P.s. Вибачаюсь, пропустив про опт... Але кому треба оптом б/в сімкарти? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можна купити поштучно стартові?

тільки оптом
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи вже поповнювались ці стартові перший раз на тих 30 гр.? -ні

Чи можна купити поштучно стартові? Якщо так то яка ціна? - можна, в магазинах ппо 15 грн

Вони продаються нові в Луцьку? Дякую. -так, будь-ласка :)

Але кому треба оптом б/в сімкарти? - вони не б.в., нові, але активовані, з них зробили по одному дзвінку. Для абонента думаю тут різниці немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з них зробили по одному дзвінку

а зачем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dizel365, :) дзвінок зроблений для того, щоб пакет був активований. Люди, котрим цікава моя пропозиція і захочуть дійсно купити, знають для чого саме робиться активація стартового пакету

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dizel365, :) дзвінок зроблений для того, щоб пакет був активований. Люди, котрим цікава моя пропозиція і захочуть дійсно купити, знають для чого саме робиться активація стартового пакету

так я и спрашиваю-ЗАЧЕМ?.просто обьясни и все.ето какие-то стартовые по акции раздавались или что.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я и спрашиваю-ЗАЧЕМ?.просто обьясни и все.ето какие-то стартовые по акции раздавались или что.

Комерційна таємниця. Ще раз повторюю- люди, які зацікавлені в оптовій покупці- знають в чому справа. Інформацію я не хочу розголошувати. Думаю, що Ви в покупці товару не зацікавлені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну и торгуйте дальше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

купил бы 1 или 2 по 3 грн за пакет если есть красивые номера то по 5 грн за стартовый только парные (разница последняя цифра)

куда можно подойти что б выбрать номера???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, котрим цікава моя пропозиція і захочуть дійсно купити, знають для чого саме робиться активація стартового пакету

Ну так напевно в тебе тарифний план "Амбасадор" в якому 35 коп.(з по секундною тарифікацією) на всі номери по Україні та безліміт без необхідності поповнення в мережі Лайф. Там потрібні активації СП для можливості отримувати бонуси. Але це аж ніяк не комерційна таємниця,бо тисячі людей користуються цим тарифним планом по Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wettal, Ні, активація була зроблена з іншою метою.

DaBass , По 1-2 пакети не продаю. А гарні номера сам можу продати.. і навіть не по 15 грн :)

Ціна за пакет- 4 грн при купівлі 100 шт. При купівлі більшої кількості- знижки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді з якою метою? Якщо секрет, то можна в приват дати відповідь, просто цікаво. Можливо, з метою участі у вікторині фармацевтичної компанії "санофі", де на халяву давали 25 грн.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...