Перейти до змісту

Збільшення строку служби в армії

ariman

Рекомендовані повідомлення

Був вчора в воєнкоматі, ходять чутки, що наша "люба" влада хоче збільшити строк служби в армії до двох років, а контракт мінімум 4,5 роки, хто що чув, поділіться інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут есть 2 варианта:

1. стране нужна бесплатная рабочая сила

2. будут готовить срочников для войны в, ну например, Чечне или Грузии в виде помосчи "братскому народу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора в воєнкоматі, ходять чутки, що наша "люба" влада хоче збільшити строк служби в армії до двох років, а контракт мінімум 4,5 роки, хто що чув, поділіться інформацією.

мені у воєнкоматі сказали, що планується збільшити строк служби до 2.5 років, а морфлот до 3) :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут есть 2 варианта:

2. будут готовить срочников для войны в, ну например, Чечне или Грузии в виде помосчи "братскому народу"

Є ще третій варіант: Збільшити взятки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

школота опасносте!

испугались насекомые! армия вложит в ваши хилые рученки лопату и метлу! сделает бесстрашных копателей огородов, чистильщиков очек , и мойщиков полов ! ухаха laugh.gif

а если серьезно - етой зимой, говорят, срочников кормить нечем было ... части расформировывают ударными темпами.. от армии нихрена уже не осталось ... разве что в погранцы попадете .. и так зделали год всего служить .. а с вышкой и того полгода.. даже если бы вас и пытались военной науке учить то ниче не вышло бы ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

армия вложит в ваши хилые рученки лопату и метлу! сделает бесстрашных копателей огородов, чистильщиков очек , и мойщиков полов ! ухаха laugh.gif

на більше, мабуть, армія і не здатна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цього мені нехватало ,на слідуючу осінь можуть загребсти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чутки давно вже такі ходять, а аргументують це тим, що в нас супер технології і людині замало року, щоб опанувати над технології і тому потрібно збільшувати термін служби!!!

Ось так то!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот с тем,что года маловато для армии,я согласен.за один год только дворников можна научить.но я за профессиональную армию.имхо детям там делать нечего.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут есть 2 варианта:

згідний з тобою, не готовити а воювати під виглядом братской допомоги, адже якій придурок захоче за 2000 грн в місяць своїм життям ризикувати!?

а нарахунок того що частин немає військових то фігня! будем як в совку по "обмену опиту" на Дальній Схід їздити :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згідний з тобою, не готовити а воювати під виглядом братской допомоги, адже якій придурок захоче за 2000 грн в місяць своїм життям ризикувати!?

Тебе там питати будуть, щаЗ :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і я чув такі чутки, тому вирішив в універі взяти академвідпустку і зара піти в армію, от на цю осінь і йду))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ я вже писав в іншій темі про це, такі чутки ходять перед кожним призовом, я призивався два роки назад тоже казали що мають з наступного призову 1,5р зробити, уже два роки пройшло з того часу а вони ще роблять.

І про те що кормити не було чим, то тоже міфи, коли я служив тоже теж саме казали, навіть цікавіші чутки ходили, що мають всіх додому відпустити бо нема чим кормить :), хоча і є частини де справді нема шо їсти, але то скоріше вина начальників самої частини аніж армії в цілому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і я чув такі чутки, тому вирішив в універі взяти академвідпустку і зара піти в армію, от на цю осінь і йду))

Кажуть що картопля взимку буде по 10 грн., а долар по 15, то може візьмеш в кредит 10к$ і купиш картоплі?

З.І. Не здав сесію - так і скажи, а то більш гнилої відмазки ще не чув :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Чутки давно вже такі ходять, а аргументують це тим, що в нас супер технології і людині замало року, щоб опанувати над технології і тому потрібно збільшувати термін служби!!!

Ось так то!!!

Які супер-технології? :D :D :D

Там на пайку грошей немає, а ще якісь супер-технології - повний брєд.

Мля того Яника (Януковича) відправити в армію, щоб він побачив, в яких умовах проходить солдатська служба.

Він вже не знає шо йому вчверити!!!

Всі від нього просто ох*ївають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...