Перейти до змісту

Куплю крісло до компютера !

Metalowar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а немає в когось б\в крісла ????

Є крісло б/у в хорошому стані такого типу як на малюнку ! Ціна в межах 200-250 грн, реальне фото(колір) і точну ціну зможу сказати післязавтра !

post-3629-1285165733,96_thumb.jpeg

Опубліковано

Cині крісла з посту №8 в Польщі по 5 євро за штуку :)

Дуже й дуже сумніваюсь в Польшу їздить знайомий кожен тиждень таких крісел не спостерігалось по такій ціні, це може якісь б/у задрипані !!!

Опубліковано

Розкажеш пану поляку технічному директору "Кромберг" :0001: , чекаємо на вул. Європейська 1. Для огляду новеньких крісел куплених поштучно і за власний рахунок вишезгаданого пана.

Не буде з тебе агента :), друг їздить купує....ех, хто тобі розкаже і покаже місце з малиною ? Включи мозок, якщо він є :)

Опубліковано

Маємо отаке крісло. В нормальному стані, тільки треба трохи почистити сидіння. Ціна 180 грн.

Стілець в резерві.

шось цей стілець поганенько виглядає :) ... але я подумаю чи брати

Є крісло б/у в хорошому стані такого типу як на малюнку ! Ціна в межах 200-250 грн, реальне фото(колір) і точну ціну зможу сказати післязавтра !

а яка причина продажу ???

Опубліковано

бронь до середи

Опубліковано

Вибачте за оману :( .

Перепитав чи вони нові, а вони б/у тільки запаковані.

То їх можна десь купити за 5євро? Так і не поняв? Собі взяв би!

Опубліковано

Маємо отаке крісло. В нормальному стані, тільки треба трохи почистити сидіння. Ціна 180 грн.

Стілець в резерві.

шось цей стілець поганенько виглядає :) ... але я подумаю чи брати

а яка причина продажу ???

Ну, в BILLa стільці реально кращі, ніж отой наш "поганенький"... :D

Опубліковано

мені головне шоб був качествений)))...а в Біла, кажуть шо по 5 євро за штуку, то шось в них напевно не так :)

Опубліковано

Стілець в резерві.

Стілець знайшов свого власника. Нехай служить гарно. :rolleyes:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Хочу купить кресло к компьютеру, чтобы можно было удобно и сидеть, и "полежать" :D

До 600 грн. Где у нас в Луцке (кроме ЦУМа) есть хороший выбор кресел с доставкой домой?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...