Перейти до змісту

Продам магазин - 5 000$

spider

Рекомендовані повідомлення

Продам магазин на Завокзальному ринку 45 м2 (прохідний ряд). Разом з товаром , ціна якого приблизно 3-4 тис.$ (дитячі візочки, ліжечка ,стільчики і т.д.)

Магазин в Оренді . Проблем з орендодавцем нема. Ціна оренди 1 500 грн/міс. (все включено).Причина продажу- нема кому ним займатись , бо був куплений для дружини яка скоро має народити дитину :rolleyes: . За детальнішою інформаціею дзвонити на тел. 0956824476

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в приват писав, чому не відповідаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибач в долг не продаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибач в долг не продаю.

взагалі-то, я не про борг питав і там 5-6 питань було, а не 1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не обіжайся є гроші питай , а нема то , що тобі розказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не обіжайся є гроші питай , а нема то , що тобі розказати?

я десь писав, що немає грошей? Не пам'ятаю.

Тянути з тебе кліщами імформацію більше не буду, тому що склалося враження, що шукаєш лоха, який купить в тебе весь товар оптом по роздрібній ціні. Товару на 3-4 тисячі, а продаєш з а 5, непогана накрутка до 67%. Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щось не доганяю, як можна продати магазин,який ти орендуеш у пiдприемця а не у ринку ? це я сьогоднi тобi дам 5 штук баксiв , а завтра прийде власник i дасть менi копня пiд зад ? i вартiсть товару мается на увазi по роздрiбнiй цiнi чи по закупочнiй ? тому що реальна цiна такого *збросу* товару максимум 70% вiд закупiвельноi цiни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щось не доганяю, як можна продати магазин,який ти орендуеш у пiдприемця а не у ринку ?...........

За 2 шт. у.е. тебе продадут номер телефона орендодавца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дітей можу розжувати. Продається магазин (можна сказати бізнес від 0) З товаром і Всім іншим ( оренда , поствщики , клієнти) . Попісать ідуть лєсом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вдалих торгiв КРУПНИМ бiзнесменам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...