Перейти до змісту

Закладки/ избранное у ваших браузерах

laska

Рекомендовані повідомлення

Чи багато у вас закладок? Бо у мене вони мають здатність нестримно накопичуватися.

Чи користуєтесь ви соціальними закладками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, кількість закладок дуже швидко збільшується, якимось дуже дивним чином :) Як тільки бачу шось цікаве відразу в фейворітс.

Але взяв за звичку час від часу *фільтрувати* закладки.таким макаром маю 10-15 закладок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно раз в тиждень переглядаю накопичене і лишаю дійсно те, що цікаве і потрібне. Лишається десь близько...15 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись їх зберігав і постійно накопичувались, потім видаляв). Надоїло і залишив буквально ті що кожен день використовую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а навіщо видаляти? Просто створіть "тематичні" папки закладок - і зручно, і нічого видаляти не потрібно

-------------

порахував - 122 закладки... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене вже й папок, боюсь сказати скільки  :D Пошук по закладках спасає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи багато у вас закладок?

експрес панель в опері: 10 штук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, тих у мене 25 :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не задумувався над кількістю закладок. Підрахував - наплодилось 178 (хоча й в більшості відсортованих по папках).  ;)

Пора мабуть реально "чисткою" зайнятись.  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в більшості інтернет магазини (наші та закордонні) Одяг, взуття, техніка. Зберігаю, адже згодом важкувато їх шукати:) Накопичилось біля 70 з хвостиком. Теж періодично чищу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене тільки одних папок з закладками 28... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закладок дуже багато - розбиття по каталогах трохи спасає, але не до кінця, іноді дублюються :), для того щоб не думати, які закладки робочі, які домашні, користуюсь плагіном Xmarks - є для Firefox та Chrome, таким чином усюди одні і ті самі закладки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лично мне хватает 40 слотов быстрого доступа в опере-если надо можно увеличить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 сайтів в експрес-панелі + десь в районі 20 посилань на окремі сторінки в закладках (які періодично чистяться)

з них на соц. мережі - 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До біса різних закладок, декілька сотень мабуть.

1. Користуюся соціалкою: www.diigo.com

На ФФ ставиться адон, який одним кліком дозволяє додати закладку і проставити там теги. Потім все легко знаходиться при потребі.

Знімає проблему синхронізації, адже з любої точки, де є інет завжди можу бачити свої закладки.

2. До ФФ також є аддон ReadItLater

Суть, побачив на роботі цікавеньку сторінку, але читати немає часу. І на закладки по важливості вона не дотягує.

Тоді просто на сторінці в адресній панелі тицяєте "галочку". Відразу йде синхронізація на їх сервер.

Потім вдома або через декілька днів відкриваю список з панельки ФФ і дивлюся, що я там навідмічав. Прочитавши знімаю галку і воно собі автоматично зникає.

Такий собі варіант "ізбранного", але з синхронізацією і затратами всього в один клік)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки що 14 ..... недавно поставив систему впадло налаштовувати ..... повписував онсновні (rambler.ru, google.ru, yandex.ru, pixs.ru, vk.com, board.lutsk.ua, applelife.ru, macpages.ru, rutracker.org, torrentmac.ru, kinozal.tv, thepiratebay.org, tfile.ru, youtube.com, bash.org,ru)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

для користувачів Mozilla Firefox пораджу додаток Tab King, рейтинг користування закладками, дуже зручно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...