Перейти до змісту

Строкова служба в ЗСУ

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Мене у даний момент дуже хвилює питання строкової служби в армії.

У мене не все в порядку із здоров'ям (зоб щитовидної залози, права доля втричі збільшена, і двобічна плоскостопість ІІ ступеня).

До цієї пори я отримував відстрочку через навчання у Тех. коледжі. Коли мав 17 років - дали приписне посвідчення, але сказали, що якщо не вилікуюся - комісують. У 18 років (16.03.2009р.) я заніс по повістці довідку із місця навчання.

Ось тепер 22 вересня мені по повістці йти знов у військомат, хочу, щоб комісували (я маю непогану роботу і не дуже із здоров'ям).

Тому підкажіть хто зможе, як я можу повпливати на ситуацію і яка імовірність того, що мене заберуть на строкову службу в ЗСУ. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все просто

прийдеш на проходження комісії

там пожалієшся на те що тебе хвилює зі здоров'ям

тобі дадуть направлення на детальніше обстеження в лікарні

а уже у лікарні, з лікарем "домовишся":) або якщо у тебе дійсно проблеми зі здоровя, то він це все в акті запише

принесеш цей акт знову військкомат і все вони скажуть що ти не придатний до служби, якщо хвороба дійсно серйозна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це варіант, а дорого "домовитися" із лікарем? У мене й так здоров'я слабке, то надіюся, що з мене багато не захочуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю точно

три роки назад давав друг 100$

я теж цього року закінчив унівєр

вчора був на комісії :) наговорив їм там...)) дали три направлення)) щось виберу і попробую договоритись, але якщо не вийде, то я не переживаю, можу піти відслужити я цього не боюсь) попытка не пытка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж не боюся служити. Просто у моїй сім'ї (тато, мама, менший брат, ще менша сестра) я маю найбільший дохід (не такий він уже великий). Крім того батьки доглядають паралізовану бабусю. Тому я їм дуже потрібний вдома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, вчора був у військкоматі по повістці, поки відстрочка по навчанню. Нам казали, що планують в міністерстві оборони в наступному році збільшити строк служби до 2,5 років; ті, хто має Вищу освіту - 2 роки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони з своїм бюджетом скоро в рекрути почнуть набирати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все просто

а уже у лікарні, з лікарем "домовишся":) або якщо у тебе дійсно проблеми зі здоровя, то він це все в акті запише

принесеш цей акт знову військкомат і все вони скажуть що ти не придатний до служби, якщо хвороба дійсно серйозна

не факт что решение из больници повлияет на комисацию без взятки военному врачюу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все просто

не факт что решение из больници повлияет на комисацию без взятки военному врачю

це залежить від того що буде написано в рішенні медиків... Ні один військовий комісар під свою відповідальність не відправить призовника на службу в ЗСУ, якщо в заключені медиків будуть вказані діагнози при яких служба в ЗСУ в мирний час протипоказана...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То мене якраз цікавлять хоча б приблизні критерії, за якими лікар повинен комісувати призовника в мирний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це залежить від того що буде написано в рішенні медиків... Ні один військовий комісар під свою відповідальність не відправить призовника на службу в ЗСУ, якщо в заключені медиків будуть вказані діагнози при яких служба в ЗСУ в мирний час протипоказана...

Та він на повторну перевірку відправить до "своїх" лікарів. Пишу з власного досвіду. Воєнком. так просто не комісує, особливо якщо сумнівні діагнози. Шанс щось покласти в свій карман використає на 99%!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати лишню тему - пишу сюди. З боєм вирвав військовий квиток (комісували по стану здоров'я)Похваставшись квитком перед знайомим, що за гроші косив. А він каже, що потрібно ще якийсь додатковий штамп у паспорт (мені квитка дали і послапли далеко та пішки :)І нічого у паспорт не ставили. Питання - Мене випустять за кордон? Просто на НР є плани зустрічати св'ято у Россії. Боюсь щоб не зупинили на кордоні 30 грудня :)За відсутності якогось штампа. Предявлений військовий квиток не прокатить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати лишню тему - пишу сюди. З боєм вирвав військовий квиток (комісували по стану здоров'я)Похваставшись квитком перед знайомим, що за гроші косив. А він каже, що потрібно ще якийсь додатковий штамп у паспорт (мені квитка дали і послапли далеко та пішки :)І нічого у паспорт не ставили. Питання - Мене випустять за кордон? Просто на НР є плани зустрічати св'ято у Россії. Боюсь щоб не зупинили на кордоні 30 грудня :)За відсутності якогось штампа. Предявлений військовий квиток не прокатить?

ніякого штампа не потрібно в паспорт.

щоб виїхати закордон - для закордонного паспорта в військоматі дають довідку.

маю знайомих, які без проблем кількаразово перетинали кордон з Росією будучи військовозобов"язаними і перебувають там вже більше 7 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене не все в порядку із здоров'ям (зоб щитовидної залози, права доля втричі збільшена, і двобічна плоскостопість ІІ ступеня).

Не варіант, щитовидна залоза практично в кожного третього збільшена, те саме з плоскостопістю, знаю, шо декого і з 3-ім ступенем забирали, так шо хворій серйозніше :)

То мене якраз цікавлять хоча б приблизні критерії, за якими лікар повинен комісувати призовника в мирний час.

Критерій перший: 100$(+/-)

Критерій другий: відсутність здорових органів(хворий з голови до ніг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Критерій перший: 100$(+/-)

Критерій другий: відсутність здорових органів(хворий з голови до ніг)

Сто баксюків мені не жаль, то тепер не гроші. Та от кому їх давати?

Мої товариші, однокласники, друзі - всі платили по 500$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, вчора був у військкоматі по повістці, поки відстрочка по навчанню. Нам казали, що планують в міністерстві оборони в наступному році збільшити строк служби до 2,5 років; ті, хто має Вищу освіту - 2 роки...

Таке перед кожним призовим говорять, коли я призивався (2 роки назад) то казали що в наступному призові вже 1,5 роки зроблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стране нужна бесплатная рабочая сила :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та він на повторну перевірку відправить до "своїх" лікарів. Пишу з власного досвіду. Воєнком. так просто не комісує, особливо якщо сумнівні діагнози. Шанс щось покласти в свій карман використає на 99%!

не обов'язково я просто приніс заключення з діагнозом з обласної лікарні в району, а там вже написали що не придатний для військової служби в мирний час і через 2-3 місяці получив військовий квиток

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...