Перейти до змісту

Тупі лемки

_sergius

Рекомендовані повідомлення

Все було б нічого, але просто це питання почало вже діставати.

Так, учора виникла потреба у придбанні запчастин до друкуючого верстата. У наших основних постачальників в Києві потрібних деталей не виявилось на складі, а машина з ними застрягла на кордноні (що зараз не є новиною). Порадили звернутись в одну львівську фірму.

Дзвінок, трубку бере якийсь чоловік, і я починаю йому пояснювати хто я, що я, і що мені взагалі від нього потрібно. Потрібні нам запчастини були у нього в наявності, але вже на цій фазі переговорів він почав мямлитись. Далі цікавіше.

Домовились, що я йому відразу перераховую кошти і скидаю факсом платіжку з банку, підтверджуючу перерахування грошей. А він передає в Луцьк перевізником товар. Через півгодини скидаю підвердження з банку, всі необхідні документи, набираю і чую, що він мовляв нічого не знає, ми не домовлялись, а платіжок таких він сам скільки завгодно намалює. А товар він відправить як з банку йому прийде підтверджуюча смс-ка. Далі була просто розмова зі стіною.

Сьогодні він вже нарешті побачив надходження коштів, але коли відправить не знає. Далі була сварка. Через півгодини дзвінок: "То куди вам відправляти, в Тернопіль?" Німа сцена.

І ладно знаю, що є усілякі ідіоти, але у випадку з жителями цього прекрасного міста це не поодинокий випадок, а закономірність. З ними робити бізнес не просто важко, а майже нереально. І це підверджують майже всі мої знайомі яким довелось побувати у подібних ситуаціях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О да... Не так давно стикнувся з одним львівянином який продає цікавий для мене товар.... Спілкуємось з ним в електронному вигляді і то я дуже детально описую все що мені треба, звідки я  за які гроші і на яку транспортну компанію передати... Він згідний, тільки з ціною тупить - каже скільки дасиш стільки буде...   Короче думаю скільки скаже стільки й передам, але при цьому свого тел. не дає...

А остання фраза від нього мене просто вбила - ну так приїзджаєш? Забираєш? Бо я завтра на метололом все здаю...

що за люди???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже можна сказать о 5-6 тупорылых волыняках в день,с которыми приходиться иметь дело. :D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це просто тому що євреїв всіх вирізали, а поляків прогнали

Так ти поляк чи єврей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись я рахував, що найважче працювати з киянами, бо частенько є в них така штука як зверхність та панти... Але тепер беру свої слова назад, бо це просто небо і земля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я гебня, комуняка, яничара і ше там хтось, не пам'ятаю всього

Пнятно, запишем хахліком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхав Волиняка в Москву і притиснуло хлопа.

Підходить до міліціонера і питає де найближчий туалет.

Міліціонер показав, що за кутом і Волиняка пішов.

Але міліціонер засумнівався, що попаде і пішов перевірити.

Дивиться сидить хлопака між туалетами "М" і "Ж".

Мент до нього ти що чоловіче!!!

А той: "Ну що мені робити, дивлюся "М" - значить для москалів, "Ж"- значить для жидів, а я хлоп з Волині можу і посередині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...