Перейти до змісту

Call of duty Multi player

hitman14

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ага... ви не думайте шо з цією піраткою зможете грати в інеті :D

краще хоча б создавати на зовнішньому ІР...

• Відповідей 285
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

То давайте погоцаєм на зовнішньому трафу, там треба буде скачати патч 1.5 (36 метрів) якщо треба скачаю, і тоді на фіваровських сєрваках будем лабать..........

Опубліковано

И как ты собираешься играть???? Ну ... яяяяяяяяяяяsuper_smilies044.gif тоже хочу погоцать, но как???super_smilies103.gif

А...я понял ... ты просто не знаешь что теперь по сетки фиг поиграешь ... нужно тока через внешний ...super_smilies042.gif

Опубліковано

Через зовнішній траф це тоже варіант. Годинку другу можна побігати. Тим більше що мені і раніше як виняток за те шо я сервер крутило зовнішній трафік. Просто треба перепробувати усі можливі варіанти і вибрати оптимальний з найменшим пінгом для комфортної гри без лагів

Опубліковано

нуно просто что бі ктото настроил свой счётчик трафега между подсетями и включил трафег)

кста када подсети опять откроют? никто не нает?

Опубліковано

Що тут думати… Все і так зрозуміло. Це питання до адміністраторів. Тут потрібно або відкрити трафік між мережами, що просто але мало ймовірно. Чи поставити сервер для ВМ, що складніше та більш функціонально.

Опубліковано

Та я б теж порубався, а на якому серваку ? і шоб гоцать по зовнішньому треба патч 1.5....

• Адміністратори
Опубліковано

COD MP 1.5 build linux-i386 Nov 15 2004

Э така фігня.

Яким клієнтом до цього можна конектитись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...