Перейти до змісту

Call of duty Multi player

hitman14

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Екзамен ето отстой я на них забил))) :P И нормально и оценки нормальные а если 3 поставлять хоть не обидно потому что не чего не учил))))) :P:P

А если подумать ... на 3 ничего не надо учить, то на 5-ть надо 1-н день посидеть за билетами :angry:

• Відповідей 285
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Зачем убивать время на шпоры, если можно по0минималу зашпилить в Код!!! )))

Игра игрой, но учеба тоже важна ...

Подкл! Сервер запущен! Vasiliy Zaecev порвёт всех на Гымно ))) шучу...

А если не подключюсь, то те порвешь!!! :angry:

Опубліковано

Зачем убивать время на шпоры, если можно по0минималу зашпилить в Код!!! )))

Игра игрой, но учеба тоже важна ...

Точно сказано :angry: Іду я читати

Опубліковано
Точно сказано :P Іду я читати

Правильно ... почитай часик и 20 мин. поиграй ... потом опять часик ... и так далее ... я так сегодня на 5 сдал :angry:

Опубліковано

2фактор..

Хули ты так паришся на счёт вышки ..??? я Сэрэде сдал на 4?) сдал хотя и нех не учил я .. и ты Гинайлу минимум на 4 сдаш...

Опубліковано
Pavlov !! :lol:

:lol:

Добре. Скажи чим вона тобі так сподобалась? Коли всі кемперять з оптикою так шо у вікно навіть виглянути небезпечно, перебігти через вулицю вдається в одній спробі з десяти. По моєму це не дуже прикольно. Хоча командну гру на цій карті варто спробувати :lol:

Опубліковано

Pavlov - це карта для гри в кращого Снайпєра :lol:

Мені в принципі всерівно яку карту грати, головне щоб більше народа було

Опубліковано

Як прикольніше грати: командами чи кожний сам за себе?
лучше команда на команду
Опубліковано

Тип гри behind the enemy lines. Якщо я правильно зрозумів суть гри, то один грає проти всіх. Його завдання протриматись як можна довше і більше фрагів настріляти. Вбивця жертви сам стає жертвою і грає один проти всіх. За час і фраги жертва отримує очки. Виграє той, хто набере певну суму очок. Може спробуємо?

Опубліковано

Pavlov !! :lol:

^_^

Добре. Скажи чим вона тобі так сподобалась? Коли всі кемперять з оптикою так шо у вікно навіть виглянути небезпечно, перебігти через вулицю вдається в одній спробі з десяти. По моєму це не дуже прикольно. Хоча командну гру на цій карті варто спробувати :lol:

макс это и есть война))) когда не знаеш где противник... итхо перебегаеш по улице... медленно садишся возле окошка ищеш какого-то зазевавшегося идиота и медленно спускаеш курок... наблюдпя как мозги твоего противника размазываютцо по белому снегу. :lol: .. я лично не понимаю в чём прикол на войне бегать по улице как по бродвею!?) :lol: это же совсем тупо... гораздо интерестнее создать свой театр действий)

Опубліковано

Це називається Camping. Як на мене, то цікавіше бігати командами, штурмувати будинки або просто влаштовувати стрілянину банда на банду :friday::blink::mdr: При чому, тут вирішує рольне те, хто вигідніше з оптикою засів, а як люди діють в команді.

Опубліковано
Це називається Camping. Як на мене, то цікавіше бігати командами, штурмувати будинки або просто влаштовувати стрілянину банда на банду :blink::mdr::D При чому, тут вирішує рольне те, хто вигідніше з оптикою засів, а як люди діють в команді.

Согласеен ... если играть на "павле", то тока командной игрой ... один прикрывает другого ... вот это война ... :friday::D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...