Перейти до змісту

mp3

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Надумав прикупити для себе mp3 плеєр. Користуватись вбудованим плеєром у телефонах уже набридло. І не знаю, що саме обрати.

Потрапив на очі Ipod Classic 60-120 Gb. Так як на ібеї його можна прикупити (б\у мається на увазі) За гарну суму 80-140 баксів.

Основний акцент робився на об'єм пам'яті, та якості відтворення звуку. І тут облом((( 80% відгуків, що я прочитав про класичного йапода - негативні. Ніби він дуже погано відтворює звук навіть у якісних навушниках. Що ви можете порадити стосовно плеєрів? Бажано від 16 Гб та якісним звучанням. Ipod nano 16Gb за 120 баксів як для мене трішки дорого. Можливо хтось користується класичним айподом - відпишіть свої враження. Буду дуже вдячний за допомогу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 16 ГБ то не забагато? бери якийсь на 4 - хватить з головою і тоді за 80 баксів зможеш прикупити досить пристояйний звук і новий,

при купівлі ІPоd ти 40% платиш за бренд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 Гб мало :) Зараз тільки біля 20 альбомів займають біля 3 Гб на ПК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, айпод класік це найкращий з айподів!!! НАвіть не знаю, хто міг написати шо вони погано музику відтворюють :blink:

Я як власник айпода класік 5g і нано 4g можу тебе запевнити що грають вони просто супер, з любими вухами!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 16 ГБ то не забагато? бери якийсь на 4 - хватить з головою і тоді за 80 баксів зможеш прикупити досить пристояйний звук і новий,

при купівлі ІPоd ти 40% платиш за бренд.

і той бренд того вартий!

Рекомендую брати айпод класік (сам планую брати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, айпод класік це найкращий з айподів!!! НАвіть не знаю, хто міг написати шо вони погано музику відтворюють :blink:

Я як власник айпода класік 5g і нано 4g можу тебе запевнити що грають вони просто супер, з любими вухами!

Навіть з повноцінними закритими навушниками? (на майбутнє звісно, а для початку щось із затичок)Цікавить скільки він в середньому може програвати аудіо файли (класік)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть з повноцінними закритими навушниками? (на майбутнє звісно, а для початку щось із затичок)Цікавить скільки він в середньому може програвати аудіо файли (класік)

Чим дорожчі вуха, тим кращим буде звук! Шо значить скільки він може програвати аудіо? Час? В мене десь до 35 годин працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...