mrNick Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 19:27 Поділитися #1 Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 19:27 Куплю гольфовський 1.8 бензиновий двигун який потребує капремонту. Колінвал і сам блок не повинні бути останнього ремонту. Бажано двигун, якого взагалі ще не розбирали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 17:51 Поділитися #2 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 17:51 З Пасата б3. 300 у.о. Капремонту не потребує. Пробіг близько 200ткм. Без пробігу в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrNick Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 18:26 Автор Поділитися #3 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 18:26 З Пасата б3. 300 у.о. Капремонту не потребує. Пробіг близько 200ткм. Без пробігу в Україні.А якогось більш вбитого і дешевшого двигуна немає? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:29 Поділитися #4 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:29 А якогось більш вбитого і дешевшого двигуна немає?Немає вбитих в мене. Хоча не вважаю 300 у.о. за двигун дорогою ціною, а також не розумію логіки брати мертвий двигун...Робити його будеш? Так буде дорожче... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrNick Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:54 Автор Поділитися #5 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 19:54 А якогось більш вбитого і дешевшого двигуна немає?Немає вбитих в мене. Хоча не вважаю 300 у.о. за двигун дорогою ціною, а також не розумію логіки брати мертвий двигун...Робити його будеш? Так буде дорожче...То шо ремонт буде дорожчий я знаю. Просто в мене на ремонті стоїть гольф турбодизель. А в доках бензин 1.8 Хазяїн хоче найти мертвого двигуна і зробити, щоб нормально кататись. Я б на його місті купив би готового на ходу. Але він так не хоче. Тим більше за ремонт він платить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 18:56 Поділитися #6 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 18:56 А якогось більш вбитого і дешевшого двигуна немає?Немає вбитих в мене. Хоча не вважаю 300 у.о. за двигун дорогою ціною, а також не розумію логіки брати мертвий двигун...Робити його будеш? Так буде дорожче...То шо ремонт буде дорожчий я знаю. Просто в мене на ремонті стоїть гольф турбодизель. А в доках бензин 1.8 Хазяїн хоче найти мертвого двигуна і зробити, щоб нормально кататись. Я б на його місті купив би готового на ходу. Але він так не хоче. Тим більше за ремонт він платить.Фсьо ясно) Успіхів йому - а тобі терпіння) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrNick Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 23:01 Автор Поділитися #7 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 23:01 А якогось більш вбитого і дешевшого двигуна немає?Немає вбитих в мене. Хоча не вважаю 300 у.о. за двигун дорогою ціною, а також не розумію логіки брати мертвий двигун...Робити його будеш? Так буде дорожче...То шо ремонт буде дорожчий я знаю. Просто в мене на ремонті стоїть гольф турбодизель. А в доках бензин 1.8 Хазяїн хоче найти мертвого двигуна і зробити, щоб нормально кататись. Я б на його місті купив би готового на ходу. Але він так не хоче. Тим більше за ремонт він платить.Фсьо ясно) Успіхів йому - а тобі терпіння)спс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrNick Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 05:28 Автор Поділитися #8 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 05:28 Закрийте тему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.