Перейти до змісту

Допоможіть вибрати конфігурацію

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба оновити комп'ютер. Від старого залишається корпус, вінт, двд, і можливо БЖ.

На все є 2500 грн.

Поки прикинув таку конфігурацію:

материнка - ASUS M4A87TD/USB3

процесор - AMD Athlon II X2 2,9 GHz

відео карта - PowerColor HD5670 512 MB

оперативка - Transcend 2 GB DDR3 1333 MHz

Можливо, щось порадите змінити?

Опубліковано

материнка, якщо вже з юсб3 то hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/98371/index.html

#японские

твердотельные конденсаторы

на основе кондуктивного

полимера

Поддержка технологии Turbo

50

Поддержка ATI Quad CrossFire,

3-Way CrossFireX, CrossFireX и

Hybrid CrossFireX

Встроенный графический чип

AMD Radeon HD 4250, DX10.1,

Shader Model 4.1,

максимальное количество

памяти 512 МБ

1 x eSATAIII, 6 x SATA3 6.0 Гб/с,

2 x USB 3.0, 2 х IEEE 1394

Поддержка ASRock Instant Boot,

Instant Flash, OC DNA, OC

Tuner, IES, контроль скорости

вентиляторов

7.1 CH HD Audio с поддержкой

защиты данных, ЦАП с

динамическим диапазоном 110

дБ (VIA VT2020 Audio Codec с

поддержкой QSound) ,

Поддержка Premium Blu-ray

audio

ErP/EuP Ready

#

процесор Атлон 2 х2 250 був 500грн, частота 3.0

Опубліковано

материнка, якщо вже з юсб3 то hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/98371/index.html

Ця материнка не має IDE порта, а старі двд і вінт під цей порт.

Опубліковано

проц для іграшок рекомендують не менше Athlon II X2 250 (3 Гц), а ти вибрав я так розумію Athlon II X2 245!

Різниця між ними не велика, легко нівелюється невеличким розгоном.

Опубліковано

Я б трохи доклав і замість Атлона взяв Фенома ІІ двох ядерного, чи трьох.

Читав тести в тому ж інеті, як раз рекомендують брати не фенома двоядерного, а атлона! Саме тому зроблено таку рекомендацію!

не думаю, що складно це перевірити - достатньо скористатись гуглом!

Опубліковано

проц для іграшок рекомендують не менше Athlon II X2 250 (3 Гц), а ти вибрав я так розумію Athlon II X2 245!

Різниця між ними не велика, легко нівелюється невеличким розгоном.

Свого часу так само вагався і перечитав кучу оглядів і рекомендацій в інеті, а також проконсультувався з людьми і схилився на сторону 250-го! Саме тому порекомендував його! вибирати автору, я просто зробив свою рекомендацію! :unsure:

Опубліковано

думаю з процом взагалі то питання вирішено і автору, так само як і мені буде цікавіше почитати пропозиції спеціальстів в цій області щодо озу (скажімо взяти краще дві планочки по гігу так як материнка підтримує дуал режим), материнки чи відео!

Опубліковано

БЖ все таки поміняю на 500-ку. Стара 350-ка її замало буде.

у мене 300-ка, процесор атлон 2 Х2 250, вінт 500 і 120, двд, тв тюнер... хватає.

Опубліковано

Читав тести в тому ж інеті, як раз рекомендують брати не фенома двоядерного, а атлона! Саме тому зроблено таку рекомендацію!

не думаю, що складно це перевірити - достатньо скористатись гуглом!

Шось я ніде не бачив шоб казали шо феном гірше атлона, мабуть різні тести читаєм :)

БЖ все таки поміняю на 500-ку. Стара 350-ка її замало буде.

БП різні бувають, деякі 500 тримають навантаження гірше ніж толкові 350 з чесними ватами.

Опубліковано
Ця материнка не має IDE порта, а старі двд і вінт під цей порт.

IDE-SATA - SATA IDE adapter  цю проблему знімає, і ціна його більш ніж доступна

ide40sataconv.jpg

Опубліковано

Що скажете на рахунок оперативної пам'яті? Чи варто заморочуватися на комплект для роботи в двоканальному режимі?

Опубліковано

Що скажете на рахунок оперативної пам'яті? Чи варто заморочуватися на комплект для роботи в двоканальному режимі?

Звичайно!!!

Опубліковано

Шось я ніде не бачив шоб казали шо феном гірше атлона, мабуть різні тести читаєм :)

ой, Вам би тільки пожартувати :)

ну ясна річ, що це зовсім різні бюджетні варіанти, але не варто купувати двоядерний феном - думаю з цим вже погодитесь!!! За ці кошти фактично можна купити 4-х ядерний атлон, і навіть з кешом третього рівня двоядерний феном далеко по заду залишться у всіх тестах - тут ми вже точно однакові статті читаємо :)

Щодо атлона і фенома двоядерних, то справді зустрічав статті, в яких все ж таки писалось, щось на зрозок атлон ІІ 250 є гарним технічним рішенням, а ось феном ІІ двоядерний - ні, і не вартий того, щоб за нього переплачувати енну суму баксів. І зупиняли свій вибів на користь першого!

І все ж таки панове, ще раз закликаю ВАС - дайте рекомендації по решті заліза - цікаво ж почитати, а не тільки по процесору!

Опубліковано

От наприклад, що скажете на рахунок відео! Як на мене нормальний вибір і кулєра ніби ці не дуже шумні і продуктивні???

Що скажете експерти?

Опубліковано

читав таку штуку, шо 240-й Атлон краще 250-ого в плані розгону

Шось я ніде не бачив шоб казали шо феном гірше атлона, мабуть різні тести читаєм

Феном не гірше Атлона. просто неодноразово в неті наголошувалось, що придбання 2-хядерного Фенома не дуже економічно вигідне. за ті ж гроші розумніше взяти 3-х чи 4-х ядерний Атлон.

БЖ на 350, якщо він дійсно якісний (Zalman, Enermax, FSP, Cooler Master і їм подібні) вистачить для такої конфігурації. в неті неодноразово зустрічав конфігурації з 4ядерними феномами і потужним відео, яке потребує додаткового живлення, з блоком живлення на 400W і нічо, працює у людей все залізо як має бути.

Опубліковано

На рахунок відеокарти тут все сказано http://www.overclockers.ru/lab/36999/Novyj_bjudzhetnyj_chempion_-_Radeon_HD_5670.html :)

І дійсно, сказано, що 5670 - гіфно! З б\у зараз найкращий варіант це 4870 або печ260, ну звісно за відповідні ціни )\

аффтар, якщо щось цікавить з б\у - звертайся, допоможу )

Опубліковано

На рахунок відеокарти тут все сказано http://www.overclockers.ru/lab/36999/Novyj_bjudzhetnyj_chempion_-_Radeon_HD_5670.html :)

І дійсно, сказано, що 5670 - гіфно! З б\у зараз найкращий варіант це 4870 або печ260, ну звісно за відповідні ціни )\

аффтар, якщо щось цікавить з б\у - звертайся, допоможу )

Які ціни на 260?

Опубліковано

З тестів не видно, що відяша гі*но, а як раз навпаки, доводено, що в даній ціновій політиці гарний варіант і якщо потреби в потужному відео немає, то це гарний вибір, як з точки зору продуктивності, так і з точки зору охолодження! Щодо б/у, то нове є нове і гарантійного обслуговування ще ніхто не відміняв!

Опубліковано

Про який вібір мова, якщо чітко не поставлено задачу? Хоче чоловік апгрейду. Це зрозуміло. Виділено енну кількість грошових одинць. Але для чого це робиться - не ясно. Радити можна що завгодно і кожен буде по-своєму правий.

Опубліковано

А я собі нещодавно апгрейдився теж. Взяв 3-х ядерного атлончика, розлочив ядро (но то як повезе) і зара маю Фенома Х4 на 3ГГЦ. Виграш в грошах - десь баксів 100 )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...