Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

До речі, Шворак, ти уже зареєструвався на новому альтернативному форумі?

а навіщо після Вандалізм кома??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

а навіщо після Вандалізм кома??

А може це так правильно згідно нового правопису.

Бо після того як нас взялись учити усілякі проФФесори, то я вже навіть і боюсь вголос говорити, а тим більше сперечатись. Бо ж сприймуть за неука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МАНІФЕСТ

НАРОДЖЕННЯ НАЦІЇ

(тези)

Злочинною розкішшю є бездіяльність в час ґвалтування і грабунку Вітчизни.

Якщо Ви хочете критикувати, не пропонуючи виходу та власної участі, – критикуйте! Якщо Ви хочете кропити "крокодиловими слізьми" ілюзій Ваші вишиванки, – кропіть! Якщо і досі надієтесь на фюрерів і месій, – продовжуйте надіятись!

Нам набридли пусті балачки, духовні спекуляції та національне приниження під ажурний пустодзвін націонал - онаністів! Нам боляче за націю, соромно за державу, прикро за рабське мовчання громади! Настав час діяти!

Ми звертаємося до тих, хто дозрів до Вибору, хто не боїть-ся гордо відстоювати своє право бути ЛЮДИНОЮ, особистістю …

Ми не партія і не секта, ми не рожеві і не сині. Ми ті, хто вибрав авангард, ті, хто прагнуть змінювати, а не скиглити, жити, а не виживати, ті, кому Бог дав велику честь зватись ЛЮДИНОЮ і УКРАЇНЦЕМ! І в цьому сенс нашого буття! Ставши одним з нас, частиною нашого братства по духу, Ви обираєте ДІЮ, приєднуєтесь до пошуку якісної альтернативи для українського народу, щодень працюючи на результат, не зраджуючи власних та спільних принципів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отлічьний набор штампів і кліше. а головне- про діїї нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а головне- про діїї нічого

як нічого??? ЗАПИСУЙТЕСЬ! Ставайте одним з них! А там побачите - всьо буде чьотко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всьо буде чьотко
І в цьому сенс нашого буття!
в час ґвалтування і грабунку Вітчизни
Ви обираєте ДІЮ, приєднуєтесь

о, шо замутить мона, тепер хоч смисл є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to shvorak:

Море пафосу та емоцій розчиняється в океані штампів і утворює звичну і буденну каламуть, якої і так достатньо виливають різноманітні ЗМІ. 

ДІЮ можна розцінювати всьоголиш як слово з трьох літер, а можна з точки зору законів фізики...

І головне - щоб приєднатись до чогось, варто принаймі хоч відносно уявляти собі ДО ЧОГО.

Без образ. Але маніфест може так і залишитись лише декларуванням добрих намірів, мрій, надій і сподівань. Якщо ДІЯ залишиться всього лиш словом.

Маніфе́ст (лат. manifestus — явний, очевидний) —

1.Урочисте писане звернення верховної влади до народу з приводу якоїсь дуже важливої події (прийняття важливого законопроекту, оголошення війни тощо).

2. Писане звернення політичної партії або громадської організації, яке має програмний характер. 

3. Писаний виклад творчих принципів літературного або мистецького угруповання, напрямку чи окремого автора.

4. Документ, який подається до митниці з переліком вантажу, що його перевозять на суднах.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.

Окреме питання - Хто автор (автори) цього маніфесту? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а головне- про діїї нічого

як нічого??? ЗАПИСУЙТЕСЬ! Ставайте одним з них! А там побачите - всьо буде чьотко.

Зважаючи на специфіку луцьких форумів, свідомо не перетворюємо їх в рекламний майданчик, як і лобне місце для себе.

Пошук людей, які мають інше мислення і готові до конкретної дії ось головне завдання.

Що до конкретики то ведеться серйозна, конкретна і результативна робота в царині просвітництва, охорони культурної спадщини, дизайну простору та

правозахисту і боротьби з корупцією. Я вже пропонував взяти будь-яку проблему, в тому числі і ту, яка хвилює Вас особисто, і гуртом її вирішити, обєднавши зусилля.

Наразі пропозицій не поступило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб приєднатись до чогось, варто принаймі хоч відносно уявляти собі ДО ЧОГО

ДЯКУЮ)))) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to shvorak:

Море пафосу та емоцій розчиняється в океані штампів і утворює звичну і буденну каламуть, якої і так достатньо виливають різноманітні ЗМІ. 

ДІЮ можна розцінювати всьоголиш як слово з трьох літер, а можна з точки зору законів фізики...

І головне - щоб приєднатись до чогось, варто принаймі хоч відносно уявляти собі ДО ЧОГО.

Без образ. Але маніфест може так і залишитись лише декларуванням добрих намірів, мрій, надій і сподівань. Якщо ДІЯ залишиться всього лиш словом.

Окреме питання - Хто автор (автори) цього маніфесту? 

Маніфест - це дітище, народжене неформальними зусиллями однодумців, які не бажають втискати себе в рамки сучасних

скомпроментованих політичних структур і започатували "Український національно-визвольний рух" проти байдужості, дурнів та непрофесійності. Жодних пірамідальних структур, формалізму і фюрерства. Спільна дія, горизонтальна форма взаємовідносин, авторитет розуму, принципів і переконань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я щось не доганяю, він реально так думає штампами з книжки чи так майстерно з усіх стєбається, що ніхто і не помітив? :))

давайте підтримаємо чоловіка, давайте теж писати красіво!

Я перший, приєднуйтесь:

Сьогодні Україна знаходиться на порозі нових випробувань, у вирі масштабних світових викликів, які потребують максимальної концентрації наших спільних зусиль, консолідації всього суспільства.

КОЖНОМУ ЗРОЗУМІЛО, ЩО СЬОГОДНІШНІ КЕРІВНИКИ КРАЇНИ НЕ СПРОМОЖНІ ВИКОНАТИ ЦЕ ВІДПОВІДАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ, використати надані їм повноваження на користь держави та людини. У запалі взаємних сварок та звинувачень ВОНИ ЗАБУЛИ ПРО ДЕРЖАВУ, ДОВЕЛИ КРАЇНУ ДО БАНКРУТСТВА, ПОЛІТИЧНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ РУЇНИ, принесли в жертву своїм особистим амбіціям майбутнє України, добробут її громадян

Наповнимо реальним змістом проголошений у Конституції України фундаментальний принцип визнання людини найвищою соціальною цінністю, пріоритетності її конституційних прав, свобод і законних інтересів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тоже так вмію :)

Наше покоління чекає складна, але прекрасна робота — своєю невтомною працею збудувати нову Україну, втілити в життя її святу місію.

Україна понад усе!

Слава Україні!

:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шворак. Пробач за відвертість, але хочу запитати в тебе, чи не маєш ти прямого або опосередкованого відношення до громадської ініціативи під гордою назвою Духовно-аристократичний орден "Ангели націй" вона ж "Громадська рада Волині"? Не сприйми це як критику чи упередження, просто те, що ти пишеш, дуже попахує підвальчиком на Драгоманова, 25. У будь-якому разі твоя відверта відповідь багато що для мене прояснить. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а, до речі, щиро признаюся, що останні красіві вєщі, які я написав спіонерені з передвиборчої програми В.Ф. Януковича, може знаєте такого :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Формування Українського простору можна почати з Луцька. Тихе болото - хороший майданчик для вправних чортів.

Пропоную конкретику перевести в два напрямки - теоритичний і практичний, хоча практичні по суті обидва. Для початку:

1. Теоритичний - виробити засади нової української філософії (світобачення) (хоча б тези), без якої неможлива самоідентифікація і буд-який рух вперед;

2. Практичний - знайти проблемні моменти і способи їх вирішити, що дадуть можливість обєднання мислячих людей на окремо взятому острові Луцьк.

Задачка для затравки.

Досить грати в безпредметну гру в їжачка в тумані (хто ти?, а ти хто?, а чого штампуєш, а чому в шапці?).Кому цікаво давайте свої роздуми і бачення, кому ні - ваш талант оцінять на інших темах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте в Росії є такий палітєГ Вітя Черномирдін.

Він любить випалювати шось накшталт - "А как мы вот сейчас можем тут сказать, можем что-то показать. Не это сегодня главное. Надо еще подумать - а что показывать..."

До чого це я...

ANGVAR, продовжуй писати, треба ж придивитись... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за благословення. Готую пропозиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок "барьби бабра с аслом": частіше перемага не той, хто добрий, а той, хто розумніший. А переможця не судять! Націоналісти-свідоміти, візьміть собі на замітку, шо якшо хочете побороти тих, кого ви так ненавидите, то вам треба розпочати довготисячолітній рух у напрямку формування розумної, хитрої, інтелектуально розвинутої общини людей, а не п****ти на форумах для втішення свого самолюбства. Так шо фейл. А ВОНИ (кого ви ненавидите) - win! Хоча, насправді, на їх місці краще б бути тим, хто має на це право від народження, але де вам, ослам... ви ж брат на брата у війну (а ВОНИ - ні, ну майже). Хто в голодомор склади з зерном охороняв? Хто в поліцаях ходив? Хто на базарі обраховує і обважує? Хто хамло? Ми... українці. А взагалі, панове-свідоміти, вчіть історію, і бажано користуйтесь при цьому різними джерелами, може тоді хоч своїх дітей на своїх помилках чогось навчите. Удачі вам, але маю сумнів що зумієте нею скористатись (сумна практика і досвід спілкування з вашим племенем свідомітів-націоналістів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я підтримую таких чуваків як Шворак... тільки морально. А що? Кожен має займатись своєю справою - і важливо, що такою, яку він сам собі обирає. Якщо це не порушує законних інтересів інших, то чому б і ні. Те, що мені не подобається формат їхньої роботи: більше філософії, аніж дії (моє імхо), не дає мені права стверджувати, що вони є непотрібні суспільству істоти з якимось збоченнями.

А пропозиції тіпа: ви займаєтесь фігньою, займіться краще тим і тим - це неправильно. Бо всі добре мають розуміти, що займатись треба і тим і тим. Але лукавство їхньої мови переважно в тому, що пропонуючи зайнятись комусь цим, самі вони цим не займаються.

Якщо цим людям вдасться зробити хоча б одну маленьку, але добру справу для суспільства (не для себе), то їхні зусилля варті того.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я підтримую таких чуваків як Шворак... тільки морально. А що? Кожен має займатись своєю справою - і важливо, що такою, яку він сам собі обирає. Якщо це не порушує законних інтересів інших, то чому б і ні. Те, що мені не подобається формат їхньої роботи: більше філософії, аніж дії (моє імхо), не дає мені права стверджувати, що вони є непотрібні суспільству істоти з якимось збоченнями.

А пропозиції тіпа: ви займаєтесь фігньою, займіться краще тим і тим - це неправильно. Бо всі добре мають розуміти, що займатись треба і тим і тим. Але лукавство їхньої мови переважно в тому, що пропонуючи зайнятись комусь цим, самі вони цим не займаються.

Якщо цим людям вдасться зробити хоча б одну маленьку, але добру справу для суспільства (не для себе), то їхні зусилля варті того.

Wow

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок "барьби бабра с аслом": частіше перемага не той, хто добрий, а той, хто розумніший. А переможця не судять! Націоналісти-свідоміти, візьміть собі на замітку, шо якшо хочете побороти тих, кого ви так ненавидите, то вам треба розпочати довготисячолітній рух у напрямку формування розумної, хитрої, інтелектуально розвинутої общини людей, а не п****ти на форумах для втішення свого самолюбства. Так шо фейл. А ВОНИ (кого ви ненавидите) - win! Хоча, насправді, на їх місці краще б бути тим, хто має на це право від народження, але де вам, ослам... ви ж брат на брата у війну (а ВОНИ - ні, ну майже). Хто в голодомор склади з зерном охороняв? Хто в поліцаях ходив? Хто на базарі обраховує і обважує? Хто хамло? Ми... українці. А взагалі, панове-свідоміти, вчіть історію, і бажано користуйтесь при цьому різними джерелами, може тоді хоч своїх дітей на своїх помилках чогось навчите. Удачі вам, але маю сумнів що зумієте нею скористатись (сумна практика і досвід спілкування з вашим племенем свідомітів-націоналістів)

Погоджуюсь з суттю, але не формою. Відчувається внутрішній щирий біль від "(сумна практика і досвід спілкування з вашим племенем свідомітів-націоналістів)", але ми приречені, або на вічне плекання ситого раба, або на відстоювання права їм не бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...