Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

Ще тільки треба уточнити хто із вас гівно- і хто вентилятор?

А нравствєнно начало.

Мужик, хоча й дурний, але святий,

Його *буть, а вiн внiманiя на те не обраща,

І, хоч, полєзного не робить нiх*я,

Но i не злобиться.

:smile3:

ну давай уточняй, я поки мікса сюда покличу

Храм.

Ви звали – я прийшов.

Щукін.

Пi…пi…пi*дєц!

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

Вдячний за поглибленя знань про гівно та вентилятори.

Якщо хтось хоче продовжити цю вельми цікаву тему, почніть свою гілку під однойменною назвою.

Що ж,почнемо з початку.

Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П'єса:

діючі особи

shvorak, толпа

shvorak виходить на площу, заповнену толпою, зупиняється, засовує праву долоню під жилєтку і голосно мовить : "Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації!"

Після чого виймає з жилєткі руку, розвертається і йде , ніби по справах.

Занавєс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб почати формувати Український простір пропоную визначитись ХТО МИ І ДЕ МИ?

Хто є Українець і які особливості відрізняють його від інших націй.

Для початку дискусії пропоную бачення сформовані нами.

ЩО МИ МАЄМО:

• Інертність – наслідок переконання, що наша індивідуальна участь у політичному, культурному, державотворчому процесі всеодно нічого не вирішує;

• Зомбованість – наслідок "інформаційної війни", пануючої псевдокультури та небажання мислити;

•Заполітизованість – наслідок емоційної довірливості, політичної необізнаності та інерційної шаблонованості основної маси населення;

• Розкол – наслідок політтехнологічних маніпуляцій та неспроможності державної влади гарантувати виконання Конституції і законів;

• Світоглядне роздвоєння національного простору – наслідок відсутності спільної мети та національної самоідентифікації;

• Багатовекторність – наслідок відсутності чіткої стратегії державотворення та національних пріоритетів;

• Відсутність національно орієнтованого бізнесу;

• Криміналізація – наслідок забюрократизованності суспільних відносин, високого рівня корумпованості органів влади та правоохоронних структур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvorak, для початку візьми словник і взнай, що таке діалог. А це був вброс гавна на вентілятор.

Так от чим ти займаєшся на базарі, в той час коли не продаєш флешки - робиш вброс гівнав базарний вентилятор :lol: :lol: :lol: :lol: А я думаю, чому там так смердить....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvorak, а "ми" - це хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це всі ті десятки (такі як Рома), кого забанили твої друзі, і ще ті, хто підмазався під вас, в кучі це велика сила, але не на цьому форумі.

shvorak треба створювати справжній Луцький форум!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справжніх українців - не одиниці, а десятки! А може й сотня набереться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клянусь своей эрмолкой- я не эврей

посвящено параноикам

— Увеличенная печень, увеличенная селезёнка… Замечательно! Аритмия… Какая прелесть!

— Где Чёрный Пёс?

— Успокойтесь, здесь нет никаких собак.

и из этого же произведение о постояном вайне некоторых особей

Мне не нравится эта экспедиция! Мне не нравятся эти матросы! И вообще… что?!! А, да! Нет! Мне вообще ничего не нравится, сэр!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zerotul ти ж колись писав по-українськи, що трапилось? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ту ТСтартеру...

і де ви їх гуртуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і де ви їх гуртуєте?

Поки що нема де, але є ідея створити справжній Луцький форум, а не цю..., люди вже підтягуються до цієї ідеї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Транспорант вам в руки.

Ви не перші.

Anubius, з епостасії клоуна ти переходиш в тошнотіка.

Дай чесно відповідь на запитання - забанять, будеш клони робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Незалежність нам сама впаде в руку як спіле яблуко, головне вдосконалюватися" Ганді

щось похоже буде із форумом(українським простором) ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeuss ти думаєш, що ПР в Луцьку нема кому голову відкрутит?? За скільки ти продав себе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Zeuss ти думаєш, що ПР в Луцьку нема кому голову відкрутит?? За скільки ти продав себе?

Ржу

Я ідєйний.

Сам будеш голову відкручувати? Адресу дати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Ржу

Я ідєйний.

Сам будеш голову відкручувати? Адресу дати?

Сам найду(якщо треба буде). Мене цікавить зовсім інше, скільки ти коштуєш? За скільки ти продав себе? 1000, 2000, 3000, 4000, 5000 грн. в місяць? Мені просто цікаво, як низько може опуститися людина заради грошей?

да ще, а ти стоїш на площі в голубому з флаєрами в руці??? Чи лохів наймаєш?

сенкс за відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вау! Який ти грозний.

Ти мені рукою махни коли тебе починати боятись, а то я тіряюсь.

Я ж кажу я ідєйний. Які гроші? Мальчік, ти ето аб чьом?

До ПР не маю ніякого відношення. І не мав. Тут є мої давні знайомі, можуть підтвердити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вау! Який ти грозний.

Ти мені рукою махни коли тебе починати боятись, а то я тіряюсь.

Я ж кажу я ідєйний. Які гроші? Мальчік, ти ето аб чьом?

До ПР не маю ніякого відношення. І не мав. Тут є мої давні знайомі, можуть підтвердити.

Та знають про тебе, хто ти!

Просто цікаво скільки сьогодні коштує людина, а ти морозишся, не хочеш зізнаватися, тай ще брешиш, що не голоубий ой ПР, та ну тебе...

На площі з голубим козирьком стоїш, таварищЬ галубой?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Евангелии от Матфея (гл. 7, ст. 6) приведены слова из Нагорной проповеди Иисуса Христа (рус. пер.):

«Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас».

Иносказательно: не стоить говорить о том, что собеседники не могут ни понять, ни оценить должным образом. А. С. Пушкин (письмо к А. А. Бестужеву, конец января 1825 г.):

«Первый признак умного человека - с первого взгляду знать, с кем имеешь дело, и не метать бисера перед Репетиловыми и тому подоб.».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да, Зєусс, про тебе вже все знають, он макс тоже грозився мені, шо спалить Фанфото, так шо мотай на ус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

board.lutsk.ua-1283278859-U19.gif

Шо дєлать... шо дєдать!!!

*мєчєЦЦо*

Anubius, без образ, декілька років назад став ігнорити ідіотів, зразу стало все набагато простіше.

Так что пєшитє сударь, вєсєлітє народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ото чита топік..... дик де тут український простір,ась? Аль мая маламала ніпанімай чавойт :0069:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МАНІФЕСТ

НАРОДЖЕННЯ НАЦІЇ

(тези)

Злочинною розкішшю є бездіяльність в час ґвалтування і грабунку Вітчизни.

Якщо Ви хочете критикувати, не пропонуючи виходу та власної участі, – критикуйте! Якщо Ви хочете кропити "крокодиловими слізьми" ілюзій Ваші вишиванки, – кропіть! Якщо і досі надієтесь на фюрерів і месій, – продовжуйте надіятись!

Нам набридли пусті балачки, духовні спекуляції та національне приниження під ажурний пустодзвін націонал - онаністів! Нам боляче за націю, соромно за державу, прикро за рабське мовчання громади! Настав час діяти!

Ми звертаємося до тих, хто дозрів до Вибору, хто не боїть-ся гордо відстоювати своє право бути ЛЮДИНОЮ, особистістю …

Ми не партія і не секта, ми не рожеві і не сині. Ми ті, хто вибрав авангард, ті, хто прагнуть змінювати, а не скиглити, жити, а не виживати, ті, кому Бог дав велику честь зватись ЛЮДИНОЮ і УКРАЇНЦЕМ! І в цьому сенс нашого буття! Ставши одним з нас, частиною нашого братства по духу, Ви обираєте ДІЮ, приєднуєтесь до пошуку якісної аль-тернативи для українського народу, щодень працюючи на результат, не зраджуючи власних та спільних принципів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка краса. маніфест ви(ху із зис?)придумали, а от шо роботи- ще ні..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...