mix_forever Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 20:00 Поділитися #76 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 20:00 Ще тільки треба уточнити хто із вас гівно- і хто вентилятор? А нравствєнно начало. Мужик, хоча й дурний, але святий, Його *буть, а вiн внiманiя на те не обраща, І, хоч, полєзного не робить нiх*я, Но i не злобиться. ну давай уточняй, я поки мікса сюда покличу Храм. Ви звали – я прийшов. Щукін. Пi…пi…пi*дєц! (с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shvorak Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:38 Автор Поділитися #77 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:38 Вдячний за поглибленя знань про гівно та вентилятори. Якщо хтось хоче продовжити цю вельми цікаву тему, почніть свою гілку під однойменною назвою.Що ж,почнемо з початку.Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:49 Поділитися #78 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:49 П'єса:діючі особиshvorak, толпаshvorak виходить на площу, заповнену толпою, зупиняється, засовує праву долоню під жилєтку і голосно мовить : "Гуртуємо мислячих, обдарованих особистостей, здатних своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору та ефективно протидіяти виродженню та знищенню нації!"Після чого виймає з жилєткі руку, розвертається і йде , ніби по справах.Занавєс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shvorak Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Автор Поділитися #79 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:55 Щоб почати формувати Український простір пропоную визначитись ХТО МИ І ДЕ МИ?Хто є Українець і які особливості відрізняють його від інших націй.Для початку дискусії пропоную бачення сформовані нами.ЩО МИ МАЄМО:• Інертність – наслідок переконання, що наша індивідуальна участь у політичному, культурному, державотворчому процесі всеодно нічого не вирішує;• Зомбованість – наслідок "інформаційної війни", пануючої псевдокультури та небажання мислити; •Заполітизованість – наслідок емоційної довірливості, політичної необізнаності та інерційної шаблонованості основної маси населення;• Розкол – наслідок політтехнологічних маніпуляцій та неспроможності державної влади гарантувати виконання Конституції і законів;• Світоглядне роздвоєння національного простору – наслідок відсутності спільної мети та національної самоідентифікації;• Багатовекторність – наслідок відсутності чіткої стратегії державотворення та національних пріоритетів;• Відсутність національно орієнтованого бізнесу;• Криміналізація – наслідок забюрократизованності суспільних відносин, високого рівня корумпованості органів влади та правоохоронних структур. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:56 Поділитися #80 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:56 shvorak, для початку візьми словник і взнай, що таке діалог. А це був вброс гавна на вентілятор. Так от чим ти займаєшся на базарі, в той час коли не продаєш флешки - робиш вброс гівнав базарний вентилятор :lol: :lol: А я думаю, чому там так смердить.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:57 Поділитися #81 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 16:57 shvorak, а "ми" - це хто? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:03 Поділитися #82 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:03 shvorak, а "ми" - це хто?Це всі ті десятки (такі як Рома), кого забанили твої друзі, і ще ті, хто підмазався під вас, в кучі це велика сила, але не на цьому форумі.shvorak треба створювати справжній Луцький форум!? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:12 Поділитися #83 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:12 Справжніх українців - не одиниці, а десятки! А може й сотня набереться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:13 Поділитися #84 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:13 Клянусь своей эрмолкой- я не эврейпосвящено параноикам— Увеличенная печень, увеличенная селезёнка… Замечательно! Аритмия… Какая прелесть!— Где Чёрный Пёс?— Успокойтесь, здесь нет никаких собак.и из этого же произведение о постояном вайне некоторых особейМне не нравится эта экспедиция! Мне не нравятся эти матросы! И вообще… что?!! А, да! Нет! Мне вообще ничего не нравится, сэр! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:17 Поділитися #85 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:17 2 Zerotul ти ж колись писав по-українськи, що трапилось? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:20 Поділитися #86 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:20 ту ТСтартеру...і де ви їх гуртуєте? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:23 Поділитися #87 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:23 і де ви їх гуртуєте?Поки що нема де, але є ідея створити справжній Луцький форум, а не цю..., люди вже підтягуються до цієї ідеї Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:26 Поділитися #88 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:26 Транспорант вам в руки.Ви не перші.Anubius, з епостасії клоуна ти переходиш в тошнотіка.Дай чесно відповідь на запитання - забанять, будеш клони робити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:45 Поділитися #89 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:45 "Незалежність нам сама впаде в руку як спіле яблуко, головне вдосконалюватися" Ганді щось похоже буде із форумом(українським простором) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zeuss ти думаєш, що ПР в Луцьку нема кому голову відкрутит?? За скільки ти продав себе? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:55 Поділитися #90 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:55 ...Zeuss ти думаєш, що ПР в Луцьку нема кому голову відкрутит?? За скільки ти продав себе?РжуЯ ідєйний.Сам будеш голову відкручувати? Адресу дати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:59 Поділитися #91 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 17:59 ...Zeuss ти думаєш, що ПР в Луцьку нема кому голову відкрутит?? За скільки ти продав себе?РжуЯ ідєйний.Сам будеш голову відкручувати? Адресу дати?Сам найду(якщо треба буде). Мене цікавить зовсім інше, скільки ти коштуєш? За скільки ти продав себе? 1000, 2000, 3000, 4000, 5000 грн. в місяць? Мені просто цікаво, як низько може опуститися людина заради грошей?да ще, а ти стоїш на площі в голубому з флаєрами в руці??? Чи лохів наймаєш?сенкс за відповідь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:03 Поділитися #92 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:03 Вау! Який ти грозний.Ти мені рукою махни коли тебе починати боятись, а то я тіряюсь.Я ж кажу я ідєйний. Які гроші? Мальчік, ти ето аб чьом?До ПР не маю ніякого відношення. І не мав. Тут є мої давні знайомі, можуть підтвердити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Anubius Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:09 Поділитися #93 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:09 Вау! Який ти грозний.Ти мені рукою махни коли тебе починати боятись, а то я тіряюсь.Я ж кажу я ідєйний. Які гроші? Мальчік, ти ето аб чьом?До ПР не маю ніякого відношення. І не мав. Тут є мої давні знайомі, можуть підтвердити.Та знають про тебе, хто ти! Просто цікаво скільки сьогодні коштує людина, а ти морозишся, не хочеш зізнаватися, тай ще брешиш, що не голоубий ой ПР, та ну тебе...На площі з голубим козирьком стоїш, таварищЬ галубой? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:10 Поділитися #94 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:10 Повеселив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:13 Поділитися #95 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:13 В Евангелии от Матфея (гл. 7, ст. 6) приведены слова из Нагорной проповеди Иисуса Христа (рус. пер.): «Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас».Иносказательно: не стоить говорить о том, что собеседники не могут ни понять, ни оценить должным образом. А. С. Пушкин (письмо к А. А. Бестужеву, конец января 1825 г.): «Первый признак умного человека - с первого взгляду знать, с кем имеешь дело, и не метать бисера перед Репетиловыми и тому подоб.». Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:14 Поділитися #96 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:14 Да-да, Зєусс, про тебе вже все знають, он макс тоже грозився мені, шо спалить Фанфото, так шо мотай на ус. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:22 Поділитися #97 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:22 Шо дєлать... шо дєдать!!! *мєчєЦЦо* Anubius, без образ, декілька років назад став ігнорити ідіотів, зразу стало все набагато простіше. Так что пєшитє сударь, вєсєлітє народ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maskinong Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:38 Поділитися #98 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 18:38 Я ото чита топік..... дик де тут український простір,ась? Аль мая маламала ніпанімай чавойт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shvorak Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 19:01 Автор Поділитися #99 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 19:01 shvorak, а "ми" - це хто?МАНІФЕСТНАРОДЖЕННЯ НАЦІЇ (тези) Злочинною розкішшю є бездіяльність в час ґвалтування і грабунку Вітчизни. Якщо Ви хочете критикувати, не пропонуючи виходу та власної участі, – критикуйте! Якщо Ви хочете кропити "крокодиловими слізьми" ілюзій Ваші вишиванки, – кропіть! Якщо і досі надієтесь на фюрерів і месій, – продовжуйте надіятись!Нам набридли пусті балачки, духовні спекуляції та національне приниження під ажурний пустодзвін націонал - онаністів! Нам боляче за націю, соромно за державу, прикро за рабське мовчання громади! Настав час діяти! Ми звертаємося до тих, хто дозрів до Вибору, хто не боїть-ся гордо відстоювати своє право бути ЛЮДИНОЮ, особистістю …Ми не партія і не секта, ми не рожеві і не сині. Ми ті, хто вибрав авангард, ті, хто прагнуть змінювати, а не скиглити, жити, а не виживати, ті, кому Бог дав велику честь зватись ЛЮДИНОЮ і УКРАЇНЦЕМ! І в цьому сенс нашого буття! Ставши одним з нас, частиною нашого братства по духу, Ви обираєте ДІЮ, приєднуєтесь до пошуку якісної аль-тернативи для українського народу, щодень працюючи на результат, не зраджуючи власних та спільних принципів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 19:03 Поділитися #100 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 19:03 яка краса. маніфест ви(ху із зис?)придумали, а от шо роботи- ще ні.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.