Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене сьогодні побачення з дівчиною. От і думаю, де мені з нею буде найкраще посидіти (в районі кт. Промінь).

Оскільки це перше побачення, то мене дуже цікавить кілька критеріїв: щоб там було тихо і затишно, без диму, хороший асортимент і ціни, романтична обстановка.

Допоможіть, будь ласка. У мене 0%-досвіду...

Пі.Сі.: Хто що скаже про "Фелічіту", що по стрілецькій?

Наперед вдячний.

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну й буйвітер... :smile3:

Я люблю Енштейн, якраз те що тобі потрібно. :ok2:    Правда ціни трохи вищі від звичайних...

Опубліковано

"Фелічіта" не кращий варіант, щоб посидіти, тим більше на Стрілецькій. Там скоріше: зайшов, поїв, випив 0.5 пива, викинув гроші, пішов далі.

Опубліковано

У Фелічіті гарно. Там є все те, що тобі треба. По цінах:

- 1 піца - 60 грн

- 1 пиво - вроді 12 грн

- є недороге вино

Є ще "Курінь" біля ЖД-вокзалу. Там українська кухня. Там теж касно.

Та врахуй одну річ - сьогодні субота. Місця в Фелічіті може 1 не бути!

Опубліковано

У Фелічіті гарно. Там є все те, що тобі треба. По цінах:

- 1 піца - 60 грн

- 1 пиво - вроді 12 грн

- є недороге вино

Є ще "Курінь" біля ЖД-вокзалу. Там українська кухня. Там теж касно.

Та врахуй одну річ - сьогодні субота. Місця в Фелічіті може 1 не бути!

Але ж сьогодні робочий день...

Ну й буйвітер... :smile3:

Я люблю Енштейн, якраз те що тобі потрібно. :ok2:    Правда ціни трохи вищі від звичайних...

Енштейн? А де він є?

Опубліковано

В тій Фелічіті не палять.

Це коли ти прийшов із своєю (горілкою) чи чужою (жінкою)?

А хто що скаже про СанРемо?

Ще гірше як "Фелічіта", але дешевше.

Опубліковано

В тій Фелічіті не палять.

Енштейн в Історичному корпусі ВНУ.

Також мене цікавить, чи варто боятися сьогодні по кафешках біля Променя аншлагу о 17.00 годині. Бо ж сьогодні Великий футбол у Луцьку.

Опубліковано
Також мене цікавить, чи варто боятися сьогодні по кафешках біля Променя аншлагу о 17.00 годині. Бо ж сьогодні Великий футбол у Луцьку.
Там де є ящик точно буде народу трохі і всі будуть кричати і пити багато пива ;)
Опубліковано

Я б порекомендував кафе "Браво" на Винниченка - затишно, недорого, багато коктейлів як алкогольних так і безалкогольних і різноманітні тістечка, більшості дівчат там подобаєтся

Опубліковано
Там де є ящик точно буде народу трохі і всі будуть кричати і пити багато пива ;)

Тільки це буде ближче до 19:00 :rolleyes:

Опубліковано

Ще гірше як "Фелічіта", але дешевше.

А що там такого гіршого у тому СанРемо?

Я б порекомендував кафе "Браво" на Винниченка - затишно, недорого, багато коктейлів як алкогольних так і безалкогольних і різноманітні тістечка, більшості дівчат там подобаєтся

Уточни, будь-ласка, місцезнаходження.

Опубліковано

Уточни, будь-ласка, місцезнаходження.

вул. Винниченка, 25 біля магазину побуттехніки "Крез", навпроти повороту до "Майдана"

Опубліковано

Якщо хочеш виключно в піцерію то іди в "Бенісімо" там дешевше й піца смачніша правда не в центрі

Де Бенісімо?

Які там приблизно ціни?

Опубліковано
А що там такого гіршого у тому СанРемо?
Все. фат-фуд є фаст-фуд.
Де Бенісімо?

Які там приблизно ціни?

Там сама краща піца і самі кращі ціни і завжди повно людей. Раджу замовити столика раніше.

А знаходиться вона на Д.Галицького там де баня.

Опубліковано

Бенісімо знаходится в старому місті на вул. Данила Галицького, 16 "Баня" ціни на піцу 30-45 грн.

Трохи далекувато, та всеодно варіант. Спасибі.

Опубліковано

Енштейн сьогодні не радив би бо дуже близько до стадіону, хочеш піцу - іди в бенісімо, хочеш більш романтичне місце - іди в Браво

Ну це моя думка

Опубліковано

Дякую. А якою сумою мені потрібно володіти, щоб не осоромитися у тому кафе?

Ціни дорожче від Майдану, наприклад. Пиво від 8 гривень. До пива - від 5 гривень (сухарики)... це те що памятаю...

А відносно футболу, то не думаю. Все таки молодь ходить і здається там не транслюють...

Опубліковано

Енштейн сьогодні не радив би бо дуже близько до стадіону, хочеш піцу - іди в бенісімо, хочеш більш романтичне місце - іди в Браво

Ну це моя думка

Дякую, поки що бачу "Браво" і "Бенісімо" беруть гору. Що б я без вас усіх робив)))

Ціни дорожче від Майдану, наприклад. Пиво від 8 гривень. До пива - від 5 гривень (сухарики)... це те що памятаю...

Пиво, це звичайно круто, але я ще мало знаю ту дівчину. Вона у мед. коледжі вчиться. Не буду ж я їй на першому побаченні пиво наливати)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...