Перейти до змісту

У Луцьку покажуть 3D-відео-інсталяцію

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а давайте так.... виділіть собі два дні + мінімальне фінансування + абсолютна фідсутність досвіду... невже це було НАСТІЛЬКИ погано? не думаю.

міська влада до останнього фактично не наважувалася чи випускати... бо типу неформат... а як це так? а шо то?! та ну на... ентузіазм прижучується на рівному місці... і коли 22 ввечері телефонують і кажуть - давай! хочемо! то зробити щось меГО круто - важко. хлопець, який цим займався - бачив подібне лише за кордоном і намагався відтворити щось подібне... думаю за це йому окремий респект. не нийте. будьте прихильні хоча б до спроби. а в Харкові... хм... так, круто, але так така практика вже давно, а для нашого провінційного Луцька - це вже прогрес.... чого ми не рівняємо харківське шоу і наприклад з амстердаму, лондону.... забийте в ю-тубі..... там ахнути можна... тоді і харківське буде - г**но! отак от.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Повідомлення про це шоу появилося тут 20 августа 2010 - 10:49, думаю планувалося воно ще раніше.

До хлопця питань нема, його підставила міська влада. Цим вона ще раз продемонструвала свою повну неспроможність і безвідповідальність до жителів. Роздули що це буде щось, спланували час проведення однаковий з салютом.. і саме через це я і ще пару тисяч людей не побачили нормально салют. Кароч, це саботаж міської влади.

Опубліковано

Давайте не шукати винних - а просто вірити в те, що "первый блин комом" і наступного разу все буде значно краще ;)

Опубліковано

Під час шоу організаторами було сказано що вони робили подібні шоу неодноразово за кордоном... Якось або досвід є, а впадло було робити, або набрехали про досвід :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...