Перейти до змісту

Поможіть розібратись з тормозами

cube

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Допоможіть розібратись, в чому може бути проблема!

Є Golf 2 1.8i, В задi стоять дискові тормоза!

НО зараз машина їздить на трьох тормозах, тому що всі 4 колиса не вдається прокачати, одним словом не прокачується!

Я вже замучився пару днів так прокачувати , тормоза появляються через 3-4 качка!

Взяли заглушили задній лівий супорт, і тормоза появились! но в самому супорті нічого не біжить, бо вже його міняли, і прокачується добре через трубки , рідина збігає, трубки не забиті!

В чому може бути проблема ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема может быть в вакуумном усилителе или в цилиндрике суппорта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а датчик розподілювач тормозів там є? він розпреділяє тормоза в залежності від навантаження на вісь, тобто пасажири .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а датчик розподілювач тормозів там є? він розпреділяє тормоза в залежності від навантаження на вісь, тобто пасажири .

во-во..тоже причиной может быть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мого колишнього гольфа ІІ була схожа проблема. замінили вакуумний підсилювач - все стало на свої місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо один з контурів заглушено і все нормально, то гідровакуумний підсилювач гальм ніпричому. Банально може розгерметизовуватись контур в різьбових місцях, причому сама трубка ціла. А також сам супорт ку-ку. При ремонті останнього раджу звернути увагу на шпилькі супорта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а абс маеш? в мене на гольфі була фігня в тройнічкові, який ділить задній тормозопровід на 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У гольфа ещё имеется регулировочный рычаг ручника на самом суппорте. Он выкручивается вместе с цилиндриком. посмотри в каком состоянии эти узлы. Думаю что прокачать не можете потому-что в последнем было присутствие воздуха. Ищи причину в суппорте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня!

Допоможіть розібратись, в чому може бути проблема!

Є Golf 2 1.8i, В задi стоять дискові тормоза!

НО зараз машина їздить на трьох тормозах, тому що всі 4 колиса не вдається прокачати, одним словом не прокачується!

Я вже замучився пару днів так прокачувати , тормоза появляються через 3-4 качка!

Взяли заглушили задній лівий супорт, і тормоза появились! но в самому супорті нічого не біжить, бо вже його міняли, і прокачується добре через трубки , рідина збігає, трубки не забиті!

В чому може бути проблема ?

тормоза і рульове повинні бути справні і працювати як часи! Проблема в тому, що нехер лізти туди, якщо сам не можеш вирішити проблему. Давайте ще лікуванням на форумі займемося!

Гони свой "попелац" на СТО, плати гроші за все і не економ на тормозах і рульовому - бо це твоє і може бути навіть чиесь життя!

Я би загнав до Женіка на ГПЗ, там тобі і запчастини підберуть і роботу зроблять справно і буде в кого спитати, якщо не Дай Бог. Всі свої машини ганяємо туди вже років з 5 - сервісом задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо один з контурів заглушено і все нормально, то гідровакуумний підсилювач гальм ніпричому. Банально може розгерметизовуватись контур в різьбових місцях, причому сама трубка ціла. А також сам супорт ку-ку. При ремонті останнього раджу звернути увагу на шпилькі супорта.

Цікаво, шо там за шпильки, можливо ти направляючі маєш на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, шо там за шпильки, можливо ти направляючі маєш на увазі?

Саме вони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так проблема вирішена чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...