Перейти до змісту

Поможіть розібратись з тормозами

cube

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Допоможіть розібратись, в чому може бути проблема!

Є Golf 2 1.8i, В задi стоять дискові тормоза!

НО зараз машина їздить на трьох тормозах, тому що всі 4 колиса не вдається прокачати, одним словом не прокачується!

Я вже замучився пару днів так прокачувати , тормоза появляються через 3-4 качка!

Взяли заглушили задній лівий супорт, і тормоза появились! но в самому супорті нічого не біжить, бо вже його міняли, і прокачується добре через трубки , рідина збігає, трубки не забиті!

В чому може бути проблема ?

Опубліковано

а датчик розподілювач тормозів там є? він розпреділяє тормоза в залежності від навантаження на вісь, тобто пасажири .

Опубліковано

а датчик розподілювач тормозів там є? він розпреділяє тормоза в залежності від навантаження на вісь, тобто пасажири .

во-во..тоже причиной может быть

Опубліковано

у мого колишнього гольфа ІІ була схожа проблема. замінили вакуумний підсилювач - все стало на свої місця.

Опубліковано

Якщо один з контурів заглушено і все нормально, то гідровакуумний підсилювач гальм ніпричому. Банально може розгерметизовуватись контур в різьбових місцях, причому сама трубка ціла. А також сам супорт ку-ку. При ремонті останнього раджу звернути увагу на шпилькі супорта.

Опубліковано

а абс маеш? в мене на гольфі була фігня в тройнічкові, який ділить задній тормозопровід на 2.

Опубліковано

У гольфа ещё имеется регулировочный рычаг ручника на самом суппорте. Он выкручивается вместе с цилиндриком. посмотри в каком состоянии эти узлы. Думаю что прокачать не можете потому-что в последнем было присутствие воздуха. Ищи причину в суппорте.

Опубліковано

Доброго дня!

Допоможіть розібратись, в чому може бути проблема!

Є Golf 2 1.8i, В задi стоять дискові тормоза!

НО зараз машина їздить на трьох тормозах, тому що всі 4 колиса не вдається прокачати, одним словом не прокачується!

Я вже замучився пару днів так прокачувати , тормоза появляються через 3-4 качка!

Взяли заглушили задній лівий супорт, і тормоза появились! но в самому супорті нічого не біжить, бо вже його міняли, і прокачується добре через трубки , рідина збігає, трубки не забиті!

В чому може бути проблема ?

тормоза і рульове повинні бути справні і працювати як часи! Проблема в тому, що нехер лізти туди, якщо сам не можеш вирішити проблему. Давайте ще лікуванням на форумі займемося!

Гони свой "попелац" на СТО, плати гроші за все і не економ на тормозах і рульовому - бо це твоє і може бути навіть чиесь життя!

Я би загнав до Женіка на ГПЗ, там тобі і запчастини підберуть і роботу зроблять справно і буде в кого спитати, якщо не Дай Бог. Всі свої машини ганяємо туди вже років з 5 - сервісом задоволений.

Опубліковано

Якщо один з контурів заглушено і все нормально, то гідровакуумний підсилювач гальм ніпричому. Банально може розгерметизовуватись контур в різьбових місцях, причому сама трубка ціла. А також сам супорт ку-ку. При ремонті останнього раджу звернути увагу на шпилькі супорта.

Цікаво, шо там за шпильки, можливо ти направляючі маєш на увазі?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...