Перейти до змісту

Вибір авто

biter

Рекомендовані повідомлення

Знаєш, є таке прислів'я: Ситроен, Пежо, Рено - то є г.і.в.н.о., а Фіат і Сеат - то є їх рідний брат.

Знайомий їздить на Ситроені, то казав, що слабенька підвіска для наших доріг, і дорога в обслуговуванні.

Оце сказано як в воду перднуто! ти сам їздив на Пежо чі Рено?

в мене дядько Пежо бус з нуля брав ! класна машинка! Легкова в нього Рено тоже з нуля брав! нарікань ніяких!

ну звичайно якшо ти береш Рено 25-ти літне то воно гавно!

а якшо по темі то топікстартер зверни увагу на Рено Дастер!

машинка непогана! шей всюдихід!

а ціна від 131.000 за мінімалку до 184.000 за максималку!

Дивився тест-драйв по автоканалу - повне гівно. Та й так не дивиться - бачив вчора у місті - бррррр..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене двоє знайомих майже одночасно купували собі авто. Ціна питання близько 15к.

Один взяв А6 - машина бомба, але за рік він її практично всю вивчив.

Другий взяв Лачетті з салона, і сексом займається з жінкою, а не з машиною.

Хто купував нове авто, то б/у ніколи не купить.ІМХО

так то воно так, але ти проїдься на лачетті і а6 - порівняй враження,

також порівняй рівень безпеки в а6 і лачетті.

за все треба платити.

і ще один аспект: якщо ті обидва товариша одночасно будуть продавати свої авто - порахуй скільки хто втратить при продажу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

притвсій повазі до корейсько-російського автопрому я віддав перевашу б/у німцю і не шкодую,

німецька якість + комфорт класна штука. та й б/у в ціні не так втрачає як нове авто.

(я свою першу авдю продав на 2000у.е. дорожче ніж купував)

рекомендував би щось на зразок ось такої машинки

моє іхмо

Апарат достойний той що по ссилці, але щось задешево як для такого пробігу. Якби те що написано все правда, можна брати і не думати. Але в нас в Україні купівля б/у автомобіля це як лотерея, або повезе або ні. А машинка дійсно класс, і мотор супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кіа маджентіс 2008р 2.0 16v механіка

відкатав 75 тисяч...машинка отвал ніяких претензій...ніяких ремонтів...тільки розсіхдники

кіа машинки робить супер

наступна буде тільки кіа буду вибирати між наступником маджентіса Cadenza та новим Corento

про сіди чув файні відгуки..в самого друг таким атксує..каже неубіваємая...в ньоого СРДІ-на..расход ляля

але вибір всерівно за тобою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Рено дивився - нічого толкового, навіть кондиціонера немає, точніше є але за майже 8000грн

А так би ще глянув на Skoda Octavia, Toyota Corolla та Honda Civic (седан), в двох останніх ціна 166'000-168'000 грн. орієнтовно.

Toyota за таку суму тільки з двигуном 1.3 :( , а Honda від $24000 :(

Подивись в сторону Форда. Якщо зараз брати то фокус найліпший варіант!

За форд теж думав, але комплектація простенька, ще й найближча станція обслуговування в Рівному..

я віддав перевашу б/у німцю і не шкодую,

німецька якість + комфорт класна штука. та й б/у в ціні не так втрачає як нове авто.

моє іхмо

Німець це добре, але, як писали нижче потрібно буде постійно під капот заглядати... Хоча ця ауді А4 сподобалась, але щось ціна на диво низька...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибирай з огляду на призначення, кількість дітей, виїзди на рибалку/полювання і т.д., мій коняка зі всім цім справляється і місця побільше ніж всяки опелях (хоча опеля екслюзивного мав і шкодую, що продав)

було 519979f.jpg

стало 12532392f.jpg

надумаєш такого брати, можу показати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був у Волинь-авто, Kia Cerato New такої комплектації як я хотів - немає, і кольору теж :angry2: А якщо замовляти комплектацію mid++ хоча вона дорожче і гірше за mid, то буде аж на жовтень :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Рено дивився - нічого толкового, навіть кондиціонера немає, точніше є але за майже 8000грн

А так би ще глянув на Skoda Octavia, Toyota Corolla та Honda Civic (седан), в двох останніх ціна 166'000-168'000 грн. орієнтовно.

Toyota за таку суму тільки з двигуном 1.3 :( , а Honda від $24000 :(

Подивись в сторону Форда. Якщо зараз брати то фокус найліпший варіант!

За форд теж думав, але комплектація простенька, ще й найближча станція обслуговування в Рівному..

я віддав перевашу б/у німцю і не шкодую,

моє іхмо

Німець це добре, але, як писали нижче потрібно буде постійно під капот заглядати... Хоча ця ауді А4 сподобалась, але щось ціна на диво низька...

Є чорна Вектра-С з 2,2 бензином 2008 року в хорошому заряді в твої гроші.

Якщо цікаво - в лічку.

:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але на даний момент дивлюсь на нові авто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але на даний момент дивлюсь на нові авто...

зря.стоит обратить внимание и на годовалые автомобили.вопервых уже прошли процент риска на заводской брак,а во вторых-дешевле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був у Волинь-авто, Kia Cerato New такої комплектації як я хотів - немає, і кольору теж :angry2: А якщо замовляти комплектацію mid++ хоча вона дорожче і гірше за mid, то буде аж на жовтень :(

Нарахунок б/у добре подумай.

Знайомий взяв дизельного суперба приблизно в ці гроші, я просто не уточняв, а це, повір, не церато.

Якщо точно надумаєш купляти КІА, без всяких але, щоб я даремно не звонив - напиши в приват. Нічого не обіцяю, але за цікавість по морді не б'ють :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на передньопривідний KIA Sportage не дивився? 150000 грн коштує - http://kia.com.ua/cars/sportage

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін я в шоці. :mdr: Теж обираю нове авто в подібній ціновій категорії. Моделі КІА моніторив на сайті http://www.kia.ua/. Ціни на даному сайті значно вищі, ніж приведені в твоїй ссилці. Тому КІА як варіант не розглядав. Сходив за посиланням і прозрів.

Для прикладу Ріо дизель на kia.ua - 15500$, а на kia.com.ua 108600 грн.!!! Це так Укр-Авто зажралось чи UA-холдинг демпінгує!? http://www.kia.com.ua/ А на сайті UA-холдингу http://kia.uaholding.com.ua/ також інші комплектації і ціни хоча посилання на одного і того ж Волинського ділера. Може хтось прояснить ситуацію :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UA-холдинг допродує залишки.

Ці авто були закуплені ще весною. Є шанс купити старішу модель по нижчій ціні, але нового церато там немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати Лачетти сейчас стоит от 14660 до 17040 ;) А Круз самый базовый 18000, а 2-х литровый дизель 22-24. Эпика и то дешевле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Opel Vectra C: Машинка нічо, але в обслуговуванні трохи проблем буде, але коли вони з’являться ти її продасиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фіат і Сеат

ну про SEAT ти загнув трохи

Ймовірно, приказка виникла в часи, коли сеат належав ще фіату.

ua-холдинг був свого часу дилером КІА. Зараз КІА займається Укравто. Тому, як вірно підмітив Zeuss, йде розпродаж залишків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...