Перейти до змісту

Єсть такая профєссія

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так народ, давайте активніше! Толік вже постарався, розповів які неякісні послуги надають всі країни, окрім нас українців - в нас все якісно і дешево!

Тому швиденько відписуємось і рекламуємо себе! (нагадую, що по правилах форуму обовязково вказувати ціни ) :)

не соромився, памятаємо, що "все професии хороши - все професии нужны" :blush:

Опубліковано

я тут Анатолію вірш присвятила, так, для профілактики, ітак гражданє:

Ця людина із борди

Біч всєх нєпокорних

Палець в рот не поклади

Він завжди голодний!!!!

Одіозний, як Шерхан,

З"їв 3 пуди солі.

У падй№бах- намбе ван

Дядько АНАТОЛІЙ)

Опубліковано

БРАВОООООО_ОО_ОО!!! :0073:

P.S. за таке напевне і Толік поставить "+". Не кожен день тобі присвячують такий геніальний віршик!

Опубліковано

Таня, віршик класний. Але врахуй - Толік мій ровесник, попробуй і мене тьоткою назвати. :0147:

Дякую, що сказала, а то якось запитувати не було як, а по повідомленнях на років 16-17 тягнеш :P

Опубліковано

так вона в мене спонсора відбила!

Хоча може й твоя правда, вибач Luychi!

І що тепер написати, ти тягнеш на всі свої...

Ні - так також ні!

Може так - Luychi, ти значно розумніша за мене!!! Хоча враховуючи мій ая-ку, це також звучить якось образливо :blush:

Опубліковано
за таке напевне і Толік поставить "+"

нєєєє)))) ми ж не користі раді а токмо волєю серця і прочіх органів)))))

попробуй і мене тьоткою назвати.

НІКОГДА!!!! обіцяю і торжествєнно клянусь, падруга ;)

Опубліковано

Та ладно spanasyuk - "мои года, мое багатство". Не ображаюсь я.

І Таня може мене тьоткою називати - так і бить, аби з добрих почуттів і від щирого серця. :g15:

Опубліковано

Зате вийшовши з кварталу і побачивши машину з польськими номерами не стримались, щоб трішки її не "підпортити"! Якось дуже як то кажуть було "за державу обидно" :(

А більше нічого розумного в голову не впало? Чи ви по принципу: от поляк сидить з українкою, то ми йому хоч машину "підпортимо". Сумніваюсь, що поляки таке б робили.

Опубліковано

Ти правий, інколи справді перегинаєм палицю! Просто в гарній компанії не помічаєш, що вже всі розумні думки тебе полишили, аж доки не чуєш:"Ми закриваємось" і не встаєш з стільця :rolleyes:

P.S. Як на футбол, то в нього не має часу, а як грузити мене - то часу вистачає!!! :)

Опубліковано

Ти правий, інколи справді перегинаєм палицю! Просто в гарній компанії не помічаєш, що вже всі розумні думки тебе полишили, аж доки не чуєш:"Ми закриваємось" і не встаєш з стільця :rolleyes:

P.S. Як на футбол, то в нього не має часу, а як грузити мене - то часу вистачає!!! :)

Яка б не була компанія треба завжди думати, що робиш, а щоб було "чим" думати треба знати свою "міру". А вийти і попсувати комусь авто може кожен дурачок ;)

В мене і на футбол вистачає часу і "погрузити" тебе :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...