Перейти до змісту

Терміново куплю автомобільну радіостанцію СВ діапазону(27МГц)

Рекомендовані повідомлення

Терміново куплю автомобільну радіостанцію СВ діапазону. Колись такі використовували служби таксі у місті. Бажано марки President і малих розмірів, може буть б/в, але у відмінному стані.

З.І. За онву чи алана дам максимум 100грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Може хто підкаже, де можна у місті купить рацію "Президент", щоб можна було б на місці і перевірити :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хто підкаже, де можна у місті купить рацію "Президент", щоб можна було б на місці і перевірити :blush:

Грабарчук Анатолій Олексійович - 050-721-67-18

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він мені вже дві рації запоров, не раджу до нього звертатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він мені вже дві рації запоров, не раджу до нього звертатись.

Питання було де купити, а не де відремонтувати. З ремонтом я до нього не звертався, але антену колись купував.

В іншому випадку треба до таксистів (малоймовірно бо мабуть розпродали вже) чи далекобійників.

Але з такими цінами - 100 грн. за онву чи алана... У мене онва, повністю мене влаштовує і за сотку я б її не продав. Але це моє ІМНО.

Ще як варіант - через інтернет (але це Ви скоріше всього знаєте), правда чи буде різниця в ціні, та і тут на місці, можна "помацати". Я на днях хотів купити нову антену, замість старої, зломаної, то в інтернеті вона 440грн, а він мені таку пропонував за 380, але я вирішив відремонтувати стару - дешевше :) Ну і на скільки я знаю є ще одна людина по раціям, правда спеціалізується по кенвудам, але його кординат я незнаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...