Перейти до змісту

Майк Тайсон: Все своє життя я прожив даремно


b0rg

Рекомендовані повідомлення

Легендарний боксер Майк Тайсон дав відверте інтерв'ю Details.com в якому зокрема розповів про те, що шкодує про прожите життя.

14.jpg

"Перший етап мого життя був великим згустком егоїзму. Один великий згусток подарунків собі та людям, які цього за великим рахунком не заслуговували. Тепер мені 44, і я розумію, що все своє життя я витратив даремно. Я не був і половиною того, ким себе уявляв. Так що якщо зараз і є якийсь план, то полягає він у тому, щоб віддавати, - безкорисливість, турбота про людей, які цього гідні. Тому що думаю, що я свиня ", - сказав Тайсон.

Тайсон також розповів про те, як він переживав трагедію з втратою дочки:

"Іноді мені здавалося, що я втратив віру, і в глибині моєї душі зароджувалося почуття, що інші люди повинні бути мертві, а моя дочка повинна бути тут. Але тоді я розумію, що повинен щось робити, намагаюся піти в роботу, і ситуація стає трохи кращою. Намагаюся бути чоловіком, яки не просто хтось, а справжнім, чорт забирай, чоловіком і щось являти собою. Я зобов'язаний робити це заради моєї дочки ".

"Я знаю, що не повинен бути тут. Я повинен сидіти у в'язниці за вбивство. Я вже повинен бути мертвий, хворіти на СНІД або ще щось таке. Я ніколи не думав, що дотягну до 25, чувак. Люди просто повинні любити один одного, краще піклуватися один про одного. Я не знаю про всі ці дзень-штуки, наступні життя. У моєму серці все ще горить вогонь - і він пече, чувак. Але я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Я не пацифіст і ніколи ним не був ", - сказав легендарний боксер.

Нагадаємо, що Майк Тайсон після завершення кар'єри зайнявся доброчинними проектами і на даний момент заявляє, що допомога хворим дітям - це те, в чому дійсно досяг успіху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре, що з часом ця людина почала робити якісь висновки... правда дуже важкою ціною вони прийшли...

зауважав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, респект йому, якщо це дійсно його думки, але чогось здається що звичайний піар.

ІМХО: Бокс і слава пройшли, а він ще не натішився, от і старається на себе увагу звернути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...