BIKTOP1970 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Сьогодні отримав СМС від свого оператора (Київстар):Шановний абоненте! З 01.08.10 у зв'язку зі змінами у програмі "КИЇВСТАР КЛУБ" припиняється її дія для Вашого тарифного плану.Користуюсь безмінним номером мобільного оператора Київстар більше 5 років (біля 5 років в так званій програмі лояльності "КИЇВСТАР КЛУБ" - 16% використаних коштів минулого місяця повертається бонусами в наступному). Свій тарифний план досить давно не змінював. Виходить так, що просто тупо "витурили"...Цікаво така СМС прийшла лише мені, чи ще комусь?І чи не означає це, що почнуться більш кардинальні зміни негативного характеру. Ососбливо в світлі збільшення податкового тиску на операторів.Принаймі раніше ніколи такого плану СМС не отримував. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frooom Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 я отримав таку ж смс(( дуже прикро .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 І я таку отримав ;(Зовсім не радує Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 а я всегда говорил, сотовые операторы, как и банки - не хорошие люди Link to comment Share on other sites More sharing options...
la20 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мені таке СМС не приходило. В системі мій київстар глянув - все підключеноДоречі знижка максимальна не 16%, а 15% Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0rg Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 а я всегда говорил, сотовые операторы, как и банки - не хорошие людиугу. а ще провайдери, юристи та даїшники Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 В мене КС-контракт. Абоненський стаж 80 місяців, СМС не отримував, на МійКиївстар все підключено.До оператора не пробували звонити за розясненнями? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIKTOP1970 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Мені таке СМС не приходило. В системі мій київстар глянув - все підключеноДоречі знижка максимальна не 16%, а 15%Сорі, помилився. так - 15%.А в системі мій київстар в мене навіть згадувань ніяких немає про "програму лояності". Мій поточний тарифний план: ЄДИНА ЦІНА.Та і не так шкода тих місячних бонусів, як просто морально неприємно. Можна сказати - плюнули в душу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songoku Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 в корпорації все ще є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Мій поточний тарифний план: ЄДИНА ЦІНА.В мене також цей тарифний план, і все ОК. Та і не так шкода тих місячних бонусів, як просто морально неприємно. Можна сказати - плюнули в душу..Замість того щоб соплі розпускати зателефонуй 466 до оператора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysR Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Знач так. З клубу викидають, але тільки тим в кого послуга передплаченого звязку. Контрактників це не стосується.Відключають програму лояльності тому що в тарифі "ЄДИНА ЦІНА" нараховуються бонуси за вхідні, і щоб урівняти всі тарифи знижку відключають.Детальніше телефонуйте до оператора по кожному конкретному виапдку.І слід уважніше читати умови використання тарифу. Там є пунктик що компанія може змінювати умови послуг у будь-який час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.