Перейти до змісту

Прошу підказати КПК


Рекомендовані повідомлення

Є бажання купити КПК до 250 у.о. Оскільки доцього даними девайсами некористувався, то прошу бордовців щось порадити... Зараз нарив непоганий варіант

Asus MyPal A686 (Intel 312Mhz/128MB Flash&64MB SDRAM/SD/irda/BT/GPS/Win Mobile 6.0)

Достойний чи можливо в даному ціновому діапазоні є щось краще?..

Основні вимоги які хочу бачити: GPS :rolleyes: + булоб дуже актуально Wi-fi

Буду дуже вдячний за поради! +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Хоча вже пізно, але скажу.

Заради навігації в авто, можна взяти з більшимим екраном і за менші гроші. Та й виходити в інтернет, чи працювати з офісними документами на такому екрані - досить складно і незручно. Але це моє ІМНО.

У мене 632N, коли я його брав (5 років тому), то такого вибору ще не було. Основне призначення - одноденні піші походи - тут він себе виправдовує. З вимкненим екраном - до 8 годин роботи. Треба тільки від дощу ховати, але в лісі заблукати не дасть. Використовую і в автомобілі, але тут бажано з більшим екраном. Хоча по великому рахунку, для поїздок по Україні такої вже нагальної потреби в навігаторі немає. От якби в ньому була ще й камера, то можна було б використовувати КПК ще й як реєтратор.

5 років тому, я за свій заплатив приблизно 1600 грн., десь біля 300 зелених. Помоєму весною 2006, брав колезі 696 - це в принципі той самий 686, тільки дорожчий бо процесор швидший і коштував він ~ $270-330. 686_модель - приблизно на рік молодша за мого, а ціна, як за новий, та йому красна ціна 800 грн. Люди хочуть продати за те, за що купили в минулому сторіччі :). З гарантією, там теж цікава історія, боюсь побрехати, але приблизно - рік гарантії з дати продажу, але не більше двох років з дати випуску - щось таке. А я так підозрюю, що вони вже давно зняті з виробництва - значить гарантії, навіть на новий, скоріше всього небуде, або буде фікція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...