Перейти до змісту

Проголосуйте будь-ласка

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора. Одна рідна людина дуже сильно просить проголосувати за одну партію.

Кому не важко і не принципово, то просив би підтримати партію Сильна Україна.

Голосування відбувається на сторінці http://vip.volyn.ua/, десь посередині сторінки з правої сторони.

Реєстрація відсутня. Наперед ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ.

Опубліковано

Аффтар мудаг і лянтяй.

Мудаг - патамушо, 3аіпалі с подібними прозьбами.

Лянтяй - патамушо, лянтяй, самому еслі ужоченьнадо нескладно і 100 голосів накідать.

І не нада умнихфраз - з одного компа 1 голос.

Кароч незачот. Ми ради памоч пачтіфсегда - коли і прохання достойне і в силах допомогти.

З.І. Прастіте за грубий тон.

Опубліковано
Скільки грошей дають

0,00 грн, USD, EUR і в іншій валюти.

Мудаг - патамушо, 3аіпалі с подібними прозьбами.

Як заіпали то не голосуй, а жити не заіпало?

Лянтяй - патамушо, лянтяй, самому еслі ужоченьнадо нескладно і 100 голосів накідать.

Немає часу таким займатися.

Я не хотів цю тему створювати, бо це на за дівчину проголосувати гарну, де всі допоможуть, а політика, яка у всіх і в мене асоціюється з негативом і заказухами.

В мене немає ніякої фінансової чи іншої зацікавленості в цьому голосуванні.

Дякую за розуміння.

Опубліковано

Я не хотів цю тему створювати, бо це на за дівчину проголосувати гарну, де всі допоможуть, а політика, яка у всіх і в мене асоціюється з негативом і заказухами.

В мене немає ніякої фінансової чи іншої зацікавленості в цьому голосуванні.

Дякую за розуміння.

За політикою завжди майже у всьому світі стоїть інвестор, який інвестує для лобі своїх інтересів і в подальшому отримання важелів впливу, покриття своїх затрат та отримання додаткових прибутків. Голосувати за дівчину, музикантів, фото - будь-ласка, але за партію, лідер якої підісрав свій імідж ще до створення самої партії не буду принципово. Все звичайно імхо.

Без образ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...