Перейти до змісту

Гараж і Черепашка біля будинку


foxx77

Рекомендовані повідомлення

Хочу поставити гараж біля будинку, є місце, земля міської ради. Навколо 7 гаражів і 2 черепашки. Знаю що в місті гаражі дають інвалідам 2,1 групи і учасникам бойових дій. Власникі тих гаражів зовсім не підпадають під ті группи, значить або оформлені вони фіктивно, або передались від інваліда третій особі. Один чувак має там два гаража і каже мені ще мало, хочу третій, сюка. В Міській раді мені сказали що інвалід немає права розпоряджатись місцем під гаражем, приватизовувати, продавати, дарувати, передавати як спадщину, і після смерті гараж має бути забраний. Таке відбувається? І що з цим робити?

Шукати інваліда, оформляти на нього гараж\ділянку, приватизувати і купляти в нього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы написав заяву, щоб забрали ці гаражі, земля комунальна, для машин є стоянки, 300 грн то не так багато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна і за 200 знайти стоянку ;)

на рахунок можливості ставити гаражі інвалідам, то я це питання рік тому взнавав, але мені в міськ.раді тонко намекнули, шо це всерівно буде незаконно, на "птичих правах"... Бо приватизувати цю землю під гараж вам точно ніхто не дасть! Це важка процедура і не варта тих зусиль і грошей...

Тому вирішив не паритися і не жлобитися, купив в гаражному кооперативі і повністю задоволений :)

PS Мене самого дуже бісять самовільно встановлені гаражі в вулицях, особливо в районі 33-ого. Інколи парковки для машин просто не залишається в деяких дворах, бо все зайнято металічними гаражами. Обурює наглість таких людей! Чому одні можуть придбати/орендувати гараж в обладнаному кооперативі або ставити на стоянці, а інші ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опишіть процедуру отримання дозволу в міськ раді оренди землі під гараж. Знайшов недалеко клаптик землі, не комерційна, не прибудинкова, на тупіку, може і дозволять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під моїм вікном 9 гаражів. Так ці власники так званих черепашок (не розумію для чого такий гараж) на ніч часто не заганяють свої "бентлі" і в результаті приходиться паркуватись під сусіднім будинком. :mdr: :mdr: :mdr:

ІМХО знести їх всі !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...