Перейти до змісту

У пошуках народу


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Янукович народ кормить
помоєму народ у нас кормиться хто сам як може і Янукович тут і близько не при справах :angry2:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

успішний в житті інтелектуал

вибачаюся, що вклинилася, але як на рахунок: талант повинен бути голодним?)))) (ну, можна видозмінити на : інтелігент повинен бути голодним)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

успішний в житті інтелектуал

вибачаюся, що вклинилася, але як на рахунок: талант повинен бути голодним?)))) (ну, можна видозмінити на : інтелігент повинен бути голодним)

Це Задорнов казав, що в нас згідно народних висловлювань:"Интелигент - вшивый"! І що тільки в нас могли інтелігента довести до такого стану! :rolleyes:

P.S. Вимагаю хліба і видовищ! А якби ще ікорки на хліб - взагалі було б супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по друге, Янукович вже всі великі заводи продав, ціни на газ з вересня в два рази піднімуть (думаю і за світлом діло не стане) та й замість обіцяних канукул підприємцям, наскільки я зрозумів, ще накинув вдвічі більші податки - це по-друге!

Так що скоро і за цей вибір (чи президента) тобі соромно буде! :rolleyes:

Та Ви шо! Янукович ВСІ великі заводи продав вже! А маленькі? А фабрики? А податки точно накинув? Аяяй!

А то шо ВВП зросло - то мабуть тільки з категорії "гарантированого куска хлєба".

ну якщо не вірите мені на рахунок податків - то ось - повірте форумчанам, які вже підняли цю тему!

На рахунок заводів - достатньо подивитись в інеті які саме заводи і по яких цінах були продані!

А як на рахунок підняття пенсійного віку чи збільшення робочого дня з 40 до 48 годин? Такого також не було? Це все вигадки, так?

А те що нам кажуть про ВВП - то Ви його перевіряли? Особисто я - ні! І доводиться просто вірите в те, що кажуть! Та й взагалі поглянте на вулицю - яка зараз пора - є просто чим торгувати ось і все! Чи напевне правильніше сказати - є ще просто, що продавати, але це не надовго!

P.S. Як каже мій друг:"Яка все ж таки багата країна - Україна. Стільки років її продають і ще всього не встигли продати"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Luychi

У Вас напевне один з трьох випадків:

а) у Вас тато військивий і на виборах Ви були представником чи спостерігачем від Партії регіонів!

б) Ви просто терпіти не можете Тимошенко!

в) одненький з проданих януковичем заводів прикупили Ви (в такому разі візьміть мене будь-ласка на роботу :rolleyes: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spanasyuk , а у Вас така скрута з роботою? Ви майже все про мене вгадали - тато не військовий, була спостерігачем на виборах від Регіонів, особисто сама пішла на уступки тимошенківцям і "віддала" їм 2 голоси (отакі у нас були фальсифікації на дільниці). Терпіти не могла Тимошенко, Ющенка, Зварича, Турчинова і Ко. Мій чоловік має підприємство по виробництву ванн, в яке вклав свої гроші разом з моїм братом. Працює у них 9 людей офіційно (я в т.ч.), платять всі податки, не є "єдинщиками" і для Ківерець вони є мало не бюджетоутворюючою організацією. Хочете ванни робити? Давайте резюме. Посприяю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок голодного інтелектуала, то я думаю, що то художник повинен бути голодним, бо істинний талант визнається лише після смерті, тоді і твори продаються, а сам художник вже тими коштами скористатись не може. (так, принаймні часто буває). А американці люблять питати "Якщо ви такий розумний, то чому такий бідний.", а українці кажуть "Чому бідний? Бо дурний. Чому дурний? Бо бідний." Тобто розумна людина і гроші вміє заробляти.

А "хліба і видовищ" вимагали люмпени, які працювати не хотіли, а отримували "соціалку" від казни тільки на підставі того, що були римськими громадянами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Luychi

Як приємно з Вами сперечатись - тим більше мені люмпену! :rolleyes:

Хоч це слово трішки зараз інший зміст має - точніше вже давненько - з часів маркса, але...Тепер ближче до справи!

Я вважаю, що всі повинні бути ситими! Художники нічим не гірші за іншим! А визнання таланту після смерті - це страшна несправеедливість! талановита людина повинна бути відмою за життя, а після - це вже їй не потрібно!

щодо висловів американців і тим більше вислову "хліба й видовищ" - то тут яскравий приклад США того, що для того, щоб в країні було все спокійно - людям потрібно житло і їжа, а якщо щось не так - то завжди можна щось взірвати і сказати:"теракт, таліби, бен ладен"! А якщо ти хочеш стати багатим там, так сказати піднятись - потрібно ставати військовим!

Згідно досліджень - в нас люди молодого віку як правило набагато вищі посади займають ніж у тій же америці! візьмемо продуктивність праці скажімо в порівнянні з Європою - ми поступаємось в 5 разів, а зарплатою - в 30! навіть в Білорусії і то наскільки більші заробітні плати! Всім цим я веду до того, що про наших простих людей явно ніхто не піклується!

І ще рахунок висловів, то тут потрібно розрізняти розумних і мудрих людей! В нас дуже багато розумних людей, але нажаль вони не можуть знайти свойого місця - потрібен мудрий лідер і керівник, який би грамотно все розподілив і поставив все і всіх на свої місця - нажаль такого в нас немає - саме тому й виникла ця тема - шукаєм однодумців і лідера!

P.S. На рахунок роботи дуже дякую, я оцінив вашу щедрість і доброту, але мушу відмовитись! Пошукаю, ще трішки вакансію директора! Ага, поки не забув - вислів про Леніна в попередньому пості дуже дотепний, за це Вам "+"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spanasyuk , а по-моєму лідера шукати не треба, він і сам знайдеться, якщо він справді лідер. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні - в тому то й річ, що в нас завжди хтось знаходиться і берем! Потрібно це змінити - не потрібно брати перше ліпше чи з двох зол вибирати менше! Адже щось хороше завжди потрібно довго шукати! Напевне варто хоч раз потратити багато часу, але знайти накінець саме те, що потрібно!

P.S. Luychі, дякую за дискусію, але навіть нахлібникам потрібно щось робити час від часу! па па! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересная статья и выводы напрашиваются:

В глубине души просвещенные ненавистники ВФЯ жаждут скорейшего и сильнейшего ухудшения экономической ситуации - дабы несознательный народ побыстрее прозрел и зашевелился

Если будет скорейшее и сильнейшее ухудшение экономической ситуации- в этом стоит видеть руку ненавистников ВФЯ для их возможного реванша :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...