Перейти до змісту

Луцьк-Одеса: яку вибрати дорогу?

Dream

Рекомендовані повідомлення

І ще:

09 июля 2015 16:13:12

Час назад говорил со знакомым, он ехал Житомир - Херсон через Сквиру, впечатления ужасные говорит много ям, ночью ехать не советует.Назад возвращаться через Киев хочет dntknw.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Вчора приїхав з Одеси, туди їхав через Фастів - ЖЕСТЬ!!! Відразу як повернув з київської траси, була мисля повернутись назад на ідеальну дорогу де пудиш 130 - 140 і кайфуєш. Так ні, мене ж запевняли що дорога хороша, через 5 км зі швидкістю 20 - 50 км/год перепитав що там далі, і знов - далі чудова дорога!!! Фіг, немає там дороги, тільки ями і шиномонтаж. Ніби почав їхати 90 -100, і раптом зона бойових дій, по іншому не знаю як описати вирви 15-20см глибиною. Я просто дивуюсь, як машина пережила це знущання

Назад через Київ, перевіряти дорогу на Сквиру не було ніякого бажання. Трішки довше, але спокійно і впевнено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Хай тут побуде:

Повністю підтримую процитоване - перевірив сам. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні друг поїхав на Миколаїв. Їхав через Попільню-Сквиру-Володарку. Розмовляли з ним по телефону - розповідав що дорогу трохи підлатали, вдень можна спокійно їхати, правда є декілька ділянок де треба бути обережним. На ділянках із кращим покриттям можна було рухатись із швидкістю навіть 120-140км/год. але оптимальна швидкіст для більшості авто 80-100.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приїхав у Луцьк із Затоки через Сквиру- в районі між Володаркою і Сквирою ями дуже рясно насадженні, тому швидкість скидав до 30-40, чим ближче до Житомира, тим дорога краща і швидкість може бути вища. Дорога пуста, обрав цей шлях, щоб не спокушатись заїздом у Києві додому, бо втратив би час. Але більше туди ніколи не поїду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...