Перейти до змісту

Продаж телевізорів Sony 42" plasma

Рекомендовані повідомлення

Є декілька плазм 42" Sony. Без підставок та тюнера (Тобто є VGA, DVI(HDMI) та A/V але не буде працювати від звичайної ефірної антени)

ціна 1600 грн.

050 3721900

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дай точну маркіровку панелей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я выяснил - панели HD Ready, что в общем тоже неплохо за такие деньги. одну бронирую в любом случае - мне как раз нужная такая, без тюнера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогично - бронь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна бронь за мною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І за мною також бронь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто ні цифри ні аналога з ефіру не прикрутиш? чи цифровий тюнер можна? якщо можливо то один за мною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 бронь

какого цвета корпус? какое состояние, наличие битых пикселей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото виклади. Друг у нас купив за 1500 - немав часу зайти подивитися..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цифровий тюнер можна там э SCART, корпус сріблястий

ті що є вже всі в резерві, нових 6 штук буде в середу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну значить напиши кому є, а хто посувається в черзі на наступні 6 штук

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цифровий тюнер можна там э SCART, корпус сріблястий

ті що є вже всі в резерві, нових 6 штук буде в середу

1 бронюю з нового поступлення в середу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті хто зарезервував і вже оглянув сабж відпишіться.

Що як - модель(і), рік випуску, скільки в роботі, наскільки вигорілили. А може і фото мобільничком получиться.

Може навіть стікер з якого аеропорту зняли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

итак, весьма интересный поворот событий. тех плазм, что из первого топика, уже нет - кто-то хитрый и большой заграбастал их оптом (колитесь уже, кто тут такой быстрый?) , а новая партия из Польши будет только в среду, причем похоже на ваши брони продавцу на$%ать - он и не в курсе про них, так что кто успел, то и съел. и все панели конечно же бэушные - играем в лоторею, господа :smile3:

еще одна деталь - разрешение 1024x768, что даже не HD Ready. так что я из игры выбываю, адью

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставте в резерв, плз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комрады Дорогие ! А позвольте узнать , на**я Вам бэушные плазмы без ТВ тюнера ? Я думаю так , что это самые первые выпуски плазменных панелей , которые в своё время стоили 10.000 у.е. , срок годности которых 8 лет , при работе 6 часов в день ! И работу свою они давно сдали ! Зачем выкидывать деньги на халявное , измученное временем гавно , которое идёт без каких либо гарантий ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, б/у плазму всегда мона заюзать в виде такого себе рекламного щита в каком-то маркете, или еще как :) вариантов море )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комрады Дорогие ! А позвольте узнать , на**я Вам бэушные плазмы без ТВ тюнера ? Я думаю так , что это самые первые выпуски плазменных панелей , которые в своё время стоили 10.000 у.е. , срок годности которых 8 лет , при работе 6 часов в день ! И работу свою они давно сдали ! Зачем выкидывать деньги на халявное , измученное временем гавно , которое идёт без каких либо гарантий ?

Во первых плазма SONY у меня в дома уже 4года

б/у показывает супер.А во вторых там есть

сервисное меню там можна увидить сколько

часов она отработала.А в третих эти плазмы

уже все забронированы и проданы пока ты рассуждал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я перепрошую, але що за бардак? Що конкретно продається, коли і кому? Манібек присутній? Девайси б.в.? Hd ready? модель яка? розширення екрану? скільки часу у використанні? прошу автора топіка відповісти на мої запитання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я перепрошую, але що за бардак? Що конкретно продається, коли і кому? Манібек присутній? Девайси б.в.? Hd ready? модель яка? розширення екрану? скільки часу у використанні? прошу автора топіка відповісти на мої запитання

+

как купить? :) ибо форумная бронь что-то не действует :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во первых плазма SONY у меня в дома уже 4года

б/у показывает супер.А во вторых там есть

сервисное меню там можна увидить сколько

часов она отработала.А в третих эти плазмы

уже все забронированы и проданы пока ты рассуждал.

Во первых , вещи такого плана б.у. меня не интересуют ! А во вторых - хватит тебе и во первых !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте прпинимо флейм.

Є у Луцьку магазин, де можна купити LCD FullHD TV 37" за смішну ціну. Десь 4200-4300. А 32" і того дешевше. Нові з гарантією.

Купувати бу плазму можна для різних потреб. Хоч навіть для того ж монітора ! Чи реклами, як казали вище. Але щось не відписує топікстартер. Будемо почекати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте прпинимо флейм.

Є у Луцьку магазин, де можна купити LCD FullHD TV 37" за смішну ціну. Десь 4200-4300. А 32" і того дешевше. Нові з гарантією.

Купувати бу плазму можна для різних потреб. Хоч навіть для того ж монітора ! Чи реклами, як казали вище. Але щось не відписує топікстартер. Будемо почекати.

А шо відповідати?

Я ж написав шо зпрпз панелі закінчились, нові будуть десь у середу...

Моделі різні(5-6 моделей), час у роботі різний у різних панелей.

На рахунок броні, я бачу хто бронює, просто наразі нема що продавати.

А взагалі їх більше 100 штук моїх в Німетчині лежить треба тільки потроху перевезти,

так що вистачить на всіх :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озвуч, що маєш взагалі. всі 42" і всі плазма? Чи то всі різні, чи є менші. Всі 1024х768 чи є, можливо, Full-HD i HD-Ready?

Я б хотів почути. Цікавлюся і як модератор (тема ніфіга не про 100 моніторів), і як покупець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...