Перейти до змісту

Аська в когось працює?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні майже цілий день не можу підключитися до аськи, пробую двох різних операторів - весь час пише "Превишен лимит подключений". То тільки в мене так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже месяц миранда выдает сообщение о "your client too old", но вроде нормально работает. вот подключиться с украинского IP действительно проблема, приходится использовать штатовский прокси - через него подключается легко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помічав такого... квіп нормально працює, не викидає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Може це результат того, що описано тут? http://www.securitylab.ru/news/395819.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помічав такого... квіп нормально працює, не викидає..

В мене теж QIP, але не Infium, а 2005 (останній білд 8095). І не працює. Крім того, не працюють й інші клієнти - QIP для Symbian 9.4, QIP для Windows Mobile, i ICQLive для Android.

Однак інші аккаунти, як я бачу, входять без проблем - лише мій чомусь не паше... хм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже месяц миранда выдает сообщение о "your client too old", но вроде нормально работает. вот подключиться с украинского IP действительно проблема, приходится использовать штатовский прокси - через него подключается легко

Зелебоба нашаманив пак 8.3.1 і не вискакує too old;

Раніше було таке, що не міг підключитися, мені казали, що це через те що багато людей коннектяться з одного ip одночасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене все теж добре працює...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене теж QIP 2005 білд 8090, працює зранку ніби нормал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

QIP 2005 build 8095 працює вже біля 4 місяців, ніяких збоїв, сьогодні не виняток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

qip - кал, use miranda.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qip - кал, use miranda.

Я не можу ввійти через ЖОДЕН клієнт. Чомусь мій UIN не пропускає. Пробую вводити невірний пароль - так і пише, що невірний пароль. Вводжу вірний пароль - пише, що перевищено ліміт підключень. Пробував навіть зайти через meebo.com - все одно не пускає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qip - кал, use miranda.

miranda - кал, use qip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

а використовуючи їхню лайт версію http://download.icq.com/download/icq2go/?icid=abhp_2g_left ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ICQ - shit. use Jabber

я в асьці через жабер сиджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

IM - shit, use live eye to eye speaking :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а використовуючи їхню лайт версію http://download.icq.com/download/icq2go/?icid=abhp_2g_left ??

Пише: You have attempted to sign on too many times. Please try again in a few minutes.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті запрацювало. Не знаю, хто - але хтось поставив функцію: "В робочий час аська не робе!!!" :)

Всім дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...