Himentes Опубліковано 15 Липня, 2010 в 07:57 #1 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 07:57 І так є можливість таскати такі копії по данній ціні. Новіпід замовлення, срок - 12-14 днів з передоплатою, так як за свої кошти тянути незбираюсь, покупець відмовиться і що я буду з ним робити ?Чекаю пропозицій
Sub_Sys Опубліковано 16 Липня, 2010 в 16:20 #2 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 16:20 як блин набрид дропшиппинг
SJSerg30 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 19:59 #3 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 19:59 Я також хотів зайнятись продажем китайських телефонів та іншого їхнього барахла. Але побачив, що на аукро китайці вже самі продають своє добро.Для прикладу, І9+++ коштує 400-500 грн з доставкою.Тому і бажання займатись цим відразу пропало.
waltasar Опубліковано 18 Липня, 2010 в 10:41 #4 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 10:41 На кітайскому сайті с доставкою в середньому такій коштує 40$. На Аукро можна купити у наших ділків за 400гр.Ось прикладМоя ссылкаТак шо ціна запропонова даним продавцем явно завищена.Тобі треба спочатку ринок збуту вивчити,а потім ціну адекватну ставити.Чі ти думаєщь шо на борді зібралися люди які не вміють користуватися гуглом.
trifoz Опубліковано 18 Липня, 2010 в 11:54 #5 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 11:54 як блин набрид дропшиппинг
trifoz Опубліковано 18 Липня, 2010 в 11:57 #6 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 11:57 На кітайскому сайті с доставкою в середньому такій коштує 40$. На Аукро можна купити у наших ділків за 400гр.Ось приклад Моя ссылка Так шо ціна запропонова даним продавцем явно завищена.Тобі треба спочатку ринок збуту вивчити,а потім ціну адекватну ставити.Чі ти думаєщь шо на борді зібралися люди які не вміють користуватися гуглом. Так Точно друг купив б.в за 200грн .. незнаю де він взяв, щей у Луцьку
DJ NeO Опубліковано 18 Липня, 2010 в 17:17 #7 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 17:17 Шановний, waltasar! Вас особисто хтось примушував купувати цей товар? Ви віришили відкрити очі усім на "правду" і показати, що китайські телефони дешевші, ніж їх ось тут продають? Гуглом користуватись вміють багато людей, але тонкощів покупок через інтернет з закордонних сайтів знають мало. Ще, мушу Вас розчарувати, більшість речей куплених будь-ким з нас вартують набагато менше, але знаючи це ми їх купуємо!!! Чому? Та тому, що нам "впадло" їхати кудись, щоб купити щось дешевше. Комусь не хочеться ризикувати, замовляючи щось через інтернет ітд. Погугліть і знайдіть принципи формування ціни і все стане на свої місця!!! За 40 у.е. такий телефон продає один з відомих багатьом сайтів у Китаї (доречі, не Кітаї ))) ), але без доставки! І ще, коли будете розраховуватись через PayPal, розумні китайці з вас вирахують комісію і включать її до вартості(це ще 5%)!!! Давай за 40 у.е. мені 4 штуки і9+++ з деклараціями сн22 у Луцьку!!! ок? На цьому, я б запропонував завершити обговорення цін та товар і не заважати людям щось продавати та купувати!!! Таких порадників і розумників ціла купа і всі все знають... а як до справи прийде, то десь зникають.
waltasar Опубліковано 18 Липня, 2010 в 20:36 #8 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 20:36 Шановний, waltasar! Вас особисто хтось примушував купувати цей товар? Ви віришили відкрити очі усім на "правду" і показати, що китайські телефони дешевші, ніж їх ось тут продають? Гуглом користуватись вміють багато людей, але тонкощів покупок через інтернет з закордонних сайтів знають мало. Ще, мушу Вас розчарувати, більшість речей куплених будь-ким з нас вартують набагато менше, але знаючи це ми їх купуємо!!! Чому? Та тому, що нам "впадло" їхати кудись, щоб купити щось дешевше. Комусь не хочеться ризикувати, замовляючи щось через інтернет ітд. Погугліть і знайдіть принципи формування ціни і все стане на свої місця!!! За 40 у.е. такий телефон продає один з відомих багатьом сайтів у Китаї (доречі, не Кітаї ))) ), але без доставки! І ще, коли будете розраховуватись через PayPal, розумні китайці з вас вирахують комісію і включать її до вартості(це ще 5%)!!! Давай за 40 у.е. мені 4 штуки і9+++ з деклараціями сн22 у Луцьку!!! ок? На цьому, я б запропонував завершити обговорення цін та товар і не заважати людям щось продавати та купувати!!! Таких порадників і розумників ціла купа і всі все знають... а як до справи прийде, то десь зникають. Шановний DJ NeO ви бачу на ставці у Himentes, разом впарюєте кітайский ширпотреб по цінам якіх не існує в Украіні,але на жаль лохів тут нема.Я скінув ссилку на украінській Аукро і там в такогож продавця як Himentes той же самий тел Моя ссылкана такіх же самих умовах Товар отправляется моими партнерами после 100% предоплаты. Срок доставки от 10 до 14 рабочих дней с трек номером В случае заводского брака пожалуйста обращайтесь, решим любую проблему. можна купити за 399 гр.Так шо якшо тобі особисто потрібно купити 4 шт то звертайся,той чувак тобі реально при покупці 4 телів зробить скидку. А мене тут не треба грузити,це вільна тема і треба розувати очі покупцям на реальні ціни,тут так заведено. Сам тут продаю і не кому не забороняю писати в своій темі якшо заженуся с ціною,це нормально.Критику нормально принімаю і міняю ціну на нищу,а не включаю бичьку.
DJ NeO Опубліковано 18 Липня, 2010 в 21:33 #9 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 21:33 Саме так! Я з Himentes та тим чуваком з Аукро "ділові партнери" ми в долі (жартую))))). Зрештою, хто як хоче і як може, так і заробляє!!! А стосовно завищеної вартості, то подавай до Європейського суду на компанію "Нокіа", яка встановлює ціни, що в 3-5 разів перевищують собівартість товару. І ще на більшість бізнесменів, які просто "нігудяї", купують по одній ціні, а продають по іншій. Усьо, умиваю руки, бо ще припишуть мені рідство з китайцями. ПС: "включаю бичьку" - гарна фраза для дискутивної розмови. Спробую запам'ятати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.